Aktualnie do ochrny komputera używam programu Emsisoft Anti-Malware + Malwarebytes Anti-Malware + zapora COMODO Firewall. Roczna licencja na pewno się przyda, ponieważ obecna niedługo niestety dobiega końca. Poza tym to świetny i przede wszystkim sprawdzony w praktyce program, który już nie jeden raz zdał u mnie egzamin.
Używam aktualnie Norton Internet Security 2102, ale niestety kończy mi się i nie mam już zamiaru odnawiać, mam zamiar przejść na Emsisoft Anti Malware, a na dodatek mam zainstalowany Online Armor premium ,który wygrałem na tym forum, dlatego biorę udział w tym konkursie.. pozdrawiam ....
Chcę wygrać ten program ponieważ jeszcze nigdy nie miałem okazji go testować a podobno jest to jeden z najlepszych tego typu. Obecnie mam jedynie Zemana AntiLogger
Bardzo dobry program wywodzący się z Austrii, lekki, szybki skan i prosty w obsłudze. Chętnie bym chciał go wygrać. Obecnie jade na programach co widać pod moim avatarem.
Choolewka a może nie Cholewka w końcu zdarzył się ten dzień -"niektórzy mówią że to ich pierwszy raz". Mój naprawdę pierwszy raz gdy wygrałem w konkursie online i do tego ulubiony soft .Dzięki OXY
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.