Konkurs - ESET Smart Security & NOD32 Antivirus

mar.743

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Na forum zarejestrowałem się niedawno, nie wiedziałem, że jest taka fajna strona w internecie. Już udało mi się całkowicie legalnie zdobyć licencje na kilka przydatnych programów. Przy okazji trafiłem na konkurs produktów ESET, w którym żal byłoby nie wziąć udziału. Do tej pory korzystałem z bezpłatnej konkurencji, ale coraz poważniej myślałem o wypróbowaniu któregoś z płatnych antywirusów. Produkty firmy ESET mają bardzo dobrą opinię, a więc konkurs idealnie dla mnie. Chciałbym wygrać licencję na ESET Smart Security, ponieważ jest bardziej kompleksowy i zawiera zaporę sieciową, która też bardzo by mi się przydała. Jeśli nie uda się wygrać, to trudno, jeśli uda, to będzie to dla mnie wspaniały mikołajkowy prezent powitalny. Z ESET-em rok 2016 będzie u mnie na pewno bezpieczniejszy!

stefek

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Dzięki organizatorom za konkurs ,chętnie wypróbowałbym ten pakiet zabezpieczający ponieważ nie miałem okazji
go jeszcze testować.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Co tu dużo pisać, Eset to połączenie skuteczności i wydajności, było by bardzo fajnie wygrać licencje. Dziękuję za konkurs i życzę wszystkim powodzenia. :)

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Przydalby się jeszcze taki Eset Smart Security, widzialam, że nalezy do przodujacych w rankingu programow do ochrony komputera. Nie mialam go jeszcze nigdy na swoim komputerze. Z powodzeniem moglby zastapic darmowy Avast na komputerze mojej corki. Dziekuje za konkurs.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
witam rowniez zglaszam sie do konkursu i dziekuję za jego organizacje. Używałem w ostatnim promo Eset Smart Security. Program bardzo lekki, prosty w obsludze o wysokiej skuteczności ochrony co udowodniają róznego rodzaju testy. Chetnie dalej chcialbym korzystac z jego uslug. Pozdrawiam

noswer

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
ESET NOD32 Antivirus - był dla mnie liderem na rynku antywirusów - od kilku lat powoli zmieniam swój profil użytkowania komputera i myślałem o płatnej wersjach programów - z przyjemnością porównał bym aktualne możliwości NOD'a antywirusami kaspersky i nod rezydującymi na innych komputerach mojej domowej sieci...
Dzięki za konkurs pozdr.

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
231
Najlżejszy z najskuteczniejszych pakietów zabezpieczających. Świetnie się sprawdził na moich starszych maszynach, z chęcią znów wrócę do ESET Smart Security. :)

Dzięki za konkurs

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

ESET Smart Security:
yuVTsop.jpg

NOD32 Antivirus:
HMNgWoX.jpg

Zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje!

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Gratulacje dla wygranych !!

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Yeahh !!!
Dziękuję i pozdrowienia dla konkursowiczów, którym się niestety nie udało. :francuz

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
:hura
Gratulacje dla szczęściarzy :piwko

Dzięki za konkurs :dziękuję

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia