KONKURS !!! EXPRESS VPN

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks you for the giveaway andyxa Who doesn`t need VPN? it is a must nowadays taking into consideration the various restrictions available on various sites based on the location of visitors. I need it especially for accessing restricted content based on IP as many sites prohibits the access to users coming from various countries. :) :dziękuję :hura

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dzięki za konkurs andyxa :dziękuję
Chciałbym wygrać aby móc sobie pooglądać treści niedostępne w naszym kraju. Chodzi mi przede wszystkim o brytyjskie programy TV, które mają blokadę regionalną. Poza tym taki VPN przyda się żeby zapewnić chociaż trochę prywatności w internetach no i czasami do jakichś promocji :klawik. Z tego co widzę to ma bardzo dużo serwerów.

A

Anonymous

Obecnie jestem goła i wesoła (chodzi, że bez VPN-u :) ). Skończyła się licka na CyberGhost a na nową jak na razie nie ma widoków.
Wprawdzie są dostępne różne tam takie, softy - wynalazki, mieniące się mianem VPN-ów, ale nie mam do nich przekonania tak jak większość użytkowników różnych forów.
Andyxa (brawo Ty :ok ) zorganizował konkurs na ExpressVPN - zupełnie nowy dla mnie soft. Poczytałam trochę i mogę powiedzieć, że jestem za.
Naprawdę super konkurs, dzięki. :)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo dobry program z dużą ilością serwerów, łatwa obsługa, o dobrych recenzjach więc jak tu nie brać udziału w konkursie. Potrzebuję go przede wszystkich do ochrony prywatności w necie.
Dziękuję za konkurs.

pipo77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Vpn dobra rzecz.Dużo państw i serwerów.Super konkurs

givedayaway

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
nigdy nie brałem udziału w jakimkolwiek konkursie. to jest mój pierwszy.
program wydaje się interesujący, dzięki andyxa.
jak każdy kto surfuje po internecie, potrzebuję anonimowości. gwarantować może to program vpn, a ten właśnie jest warty zachodu: szybki i bezpieczny, no i ta z dużą liczbą serwerów. opis bardzo zachęcający.
spróbuję, może się uda. :)

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hi very good program poara surf anonymously and have more privacy and more security, thank you

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Prywatność w internecie to najważniesza rzecz.
Można, a nawet trzeba ukryć się przed hakerami i programami szpiegowskimi.
Dlatego chciałbym wygrać.

Dziękuję andyxa za konkurs! :england

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Andyxa - :dziękuję za super konkurs.

ExpressVpn to jeden z najlepszych programów tego typu. Nieodzowne narzędzie dla tych, którzy cenią sobie prywatność w sieci. Warto powalczyć o tak zacny program.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
GlKoVW8.jpg

Gratulacje.

Nagrodzeni mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW / z danymi imię ,email/ !!

W przypadku braku potwierdzenia w wyznaczonym terminie , nagroda przechodzi na następnego z listy random.

ps
Meinpost - zarejestrowany po 1 czerwca.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54990
Gratulacje dla wygranych !!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia