KONKURS - F-Secure Internet Security 2012

A

Anonymous

Obecnie nie posiadam żadnych zabezpieczeń :D ale chętnie przygarnę osieroconą lickę na F-Secure, bo miałem ten progs i spisywał się znakomicie. Niestety moja licencja wygasła i tak skończyła się moja przygoda ze skandynawskim produktem, ale bardzo chętnie odkurzę tę znajomość. Pozdrawiam.

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Obecnie używam do ochrony Ashampoo AM i WinPatrol Plus, NIestety ashampoo strasznie spowalnia start komputera, moze nie tyle spowalnia tylko on sam startuje strasznie długo i przez ten czas nic nie można robić i denerwuje mnie w nim także to że nie skanje plików w czasie wypakowywania. Nie posiadam również firewalla, więc ten pakiet byłby dla mnie odpowiedni w połączeniu z pieskiem Scotty'm :D

iNeedYou

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Kończy mi się licencja na Eset-a, poza tym z chęcią bym przetestował F Secure Internet Security.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Obecnie na pececie - ESET, na laptopie Kaspersky.
Używałem F-Secure gdy wchodził do Polski. To był 'trudny' program. Wiem, że znacznie się polepszył, może więc czas na comeback?

roki11

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Dla mnie jest to najlepszy program jaki używałem a miałem go już kilka razy. Mam do niego wielki sentyment. Obecnie także go używam ale w wersji beta i liczę, że los sie do mnie uśmiechnie :suuper

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Na chwile obecną używam Avast IS z niemieckiego promo ale w kwietniu wygasa subskrypcja. FIS 2012 to super pakiet który zawsze wypada doskonale we wszelkich rankingach. Bardzo trudno uzyskać kluczyk do tego pragromu no chyba że się go zakupi. Jestem mile zaskoczony, że taki program jest w konkursie i można go wygrać. Pozdrowienia i dziękować Kamelce za konkurs.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Gratulacje whitezombie - miłego użytkowania :piwko

retro

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Installed a trial version of F-Secure Internet Security 2012 interface and the program is not bad experience behind them. I would like to receive an 1 years key to this product.

Tropix

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Do ochrony komputera aktualnie używam program „Avast”. Wcześniej korzystałem z „F-Secure” ale tylko z wersji Trial. Byłoby wspaniale otrzymać roczną licencję.

A

Anonymous

Zastąpiłby mi Ad-Aware Pro, z którego korzystam. F-Secure IS 2012 jest lepszym programem z silnikiem Bitdefendera i z świetną skutecznością.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje :piwko

Do góry