Konkurs - FILEminimizer Suite 8.0

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
boxshot-fileminimizer-suite-72dpi-rgb.png

Do wygrania 5 licencji na FILEminimizer Suite 8.0!

FILEminimizer Suite
jest narzędziem optymalizującym obrazy i zdjęcia. Producent połączył w jednym pakiecie funkcjonalności FILEminimizer Office oraz FILEminimizer PDF czyniąc go kompletnym narzędziem pozwalającym na oszczędzanie przestrzeni dyskowej.
Oprogramowanie kompresuje dokumenty stworzone za pomocą pakietu Microsoft Office w tym Word, Excel, PowerPoint aż do 90% wykluczając konieczność ich pakowania, a tym samym utraty jakości.
Optymalizacją objęte mogą zostać również załączniki w wiadomościach e-mail, gdy tylko wyrażona zostanie zgoda na integrację z Microsoft Office. Takie podejście eliminuje ograniczenia wielkości wysyłanych plików, narzucane często przed skrzynki pocztowe.
Pakiet obsługuje również pliki o rozszerzeniach JPEG, PNG, BMP, TIFF, GIF, EMF. Kompresowane są także dokumenty i skany w formacie PDF.
źródło: instalki.pl

Link do strony producenta:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

h9AbAgL.jpg

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać FILEminimizer Suite 8.0.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 października 2015 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 12.03.2016.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zdjęć oraz przeróżnych dokumentów ciągle na kompie przybywa a miejsca niestety ubywa, dlatego FILEminimizer Suite w takim przypadku jest nieodzowny zmniejszając znacząco rozmiar pliku.
Zgłaszam chęć udziału w konkursie.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Na początku serdecznie dziękuję za konkurs na ten program,który pomoże mi poprawić i z optymalizować moje fotki.Pomoże zmniejszyć objętość plików,których ciągle przybywa.Program,który pracuje na plikach JPEG,PNG i wielu innych,dlatego chętnie widziałbym go w kolekcji moich programów. :)

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Nie chcę powielać poprzedników a ma być sensownie - i w kilku zdaniach. Czyli pewnie nie chcę, ale trochę muszę powielić, bo program pomimo szerokiej przydatności, można krótko opisać - przydatny i już.
Po pierwsze - dzięki za konkurs.
Po drugie program bardzo ogranicza wagę większości plików, które zajmują najwięcej miejsca - tak graficznych jak i "tekstowych". Zwiększony rozmiar plików nie służy systemowi, więc mamy remedium na /raczej/ stabilniejszą, płynną i pewniejszą obsługę na danym sprzęcie.
Po trzecie i najważniejsze - program jest kosztowny, więc go nie kupię raczej, a przydałby się zdecydowanie.
Tak - biorę udział tym chętniej, że "dodatkowe gabarytowo śmieci komputerowe" posiadam w swoim Win 7 X64 bez liku. :zawsty
Powodzenia w konkursie życzę wszystkim uczestnikom.

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Dziękuję za zorganizowanie konkursu.
Posiadam program FILEminimizer od dłuższego czasu z promocji. Niestety po reinstalacji systemu klucz nie działa.
Bardzo nad tym faktem ubolewam, gdyż program stał się niezbędny na moim komputerze.
Wykonuję sporo dokumentów i zdjęć, które później wysyłam. Zmiana wagi pliku nie tylko zajmuje mniej miejsca na dysku, lecz rownież powoduje szybsze wysłanie materiału.
Zgłaszam się do konkursu.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks ORGANIZAT0R
I'm using an older version of FILEminimizer Office to compress word files. I really like it as it compress 20Mb file to just a few Mbs.

I want to win FILEminimizer Suite as it will help me compress images as well as PDF scan files. This will be of great use to me.

Thanks again, Grr

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Bardzo chętnie wezmę udział w konkursie . Planuję w tym roku przesiadkę na nowszy sprzęt ( o ile wszystko się uda) i nowa wersja tego uznanego programu bardzo mi się przyda. Licencję bardzo łatwo mozna przenieść na inny komputer dezektywując aktywację (tak powinny działać aktywacje wszystkich programów). Po za tym mimo wbudowanego języka polskiego w aplikacji jest on nieaktywny ale można to zmienić instalując moje spolszczenie.
tlumaczenia-f24/spolszczenie-fileminimizer-suite-8-0-t26794.html
Spolszczenie%20FILEminimizer%20Suite%208.0.jpg

Pozdrawiam

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Bardzo dziękuję za zorganizowaniu konkursu na FILEminimizer Suite. Biorę w nim udział bardziej w imieniu siostry, która - jakby to ująć - dużo pisze w Wordzie. Pisze artykuły do różnych wydawnictw, a że temat jest ściśle matematyczny w artykułach tych jest masa wzorów w postaci wyeksportowanych z Mathcad i Matematica plików graficznych. Wierzę, że program byłby dla niej przydatny, ponieważ może trudno sobie to wyobrazić, te dokumenty potrafią na prawdę wiele ważyć - a konsultacje za pośrednictwem poczty e-mail stają się bardziej uciążliwe ze względu na załączane kobylaste pliki. Jeśli wygram, program będzie na pewno w pełni wykorzystywany :)

Powodzenia współuczestnikom konkursu!

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za konkurs,
chciałbym wziąć w nim udział ponieważ program bardzo przydatny, szczególnie na studiach i natłoku różnego rodzaju sprawozdań, prac itp. itd. . Program jest świetny i nie znalazłem lepszego do kompresji plików z tak mała utratą jakości.

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1091
Almost all of us needs some valuable space in our system. FILEminimizer Suite is a very unique software that allows you to make MS Office documents, PDFs and image files much smaller without changing the native format. Files are thus optimized into a smaller, safer size very good for sharing/exchange, via email etc. Document and images/picture compressions is up to 90% efficiency with no fuss integration to MS Office documents plus it's integration to the context menu (beats the firing up via shorcut or via the start menu!).

I'd like to join please for this chance to win a license :)

I shared in G+

--

Prawie każdy z nas potrzebuje trochę cennego miejsca w naszym systemie. FILEminimizer Suite jest bardzo unikalne oprogramowanie, które pozwala na wykonywanie dokumentów MS Office, PDF i plików obrazu znacznie mniejsze nie zmieniając format macierzysty. Akta są w ten sposób zoptymalizowany do mniejszych, bezpieczniejsze rozmiar bardzo dobry dzielenie/wymiany, za pośrednictwem poczty elektronicznej itp. Dokumentów i zdjęć oraz obrazów kompresji jest do 90% skuteczności nie zamieszanie integracji dla dokumentów MS Office plus to integracja z menu kontekstowym (pobije wypalania skrótu lub za pośrednictwem start menu!).

Chciałbym się przyłączyć proszę o ten zaryzykować wobec zyskać pewien upoważnić :)

Wspólnie w G +

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Miasto
Ostrołęka
Używam tego programu od wersji 7. FILEminimizer Suite jest tym czego szukam...Do tej pory nigdy sie nie zawiodłem na tym programie. Nie zależnie, co chciałem zmniejszyć, wszystko odbywało się bez wiekszych problemów. A chodziło o pliki jpg, pdf... Czyli takie, które używamy bardzo często w życiu codziennym. Polecam ten program i liczę na małe szęście ;) . Pozdrawiam serdecznie i wielkie dzięki za konkurs ;)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Z dnia na dzień przybywa mi spora ilość różnych plików.
Zgrywam i archiwizuje ważne rzeczy na zewnętrznym dysku twardym.
Możliwość kompresowania plików do mniejszego rozmiaru bez konieczności ich pakowania
sprawiła że mam ochotę mieć ten program.
Dziękuję za konkurs

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want to have FILEminimizer Suite 8.0 for the most recent version, I only need this app to compress office files, although the capacity of the hard disk is not the problem for most people but still these applications becomes important when'll send you an email containing an attachment document, let alone an internet connection in my country not be proud.
thank you

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Kolejny świetny program, który pozwoli na oszczędzanie miejsca na dysku czy też dysku zewnętrznego, gdzie gromadzę różnego rodzaju pliki. Szczególnie pozwoli mi to na oszczędność miejsca z uwagi na to ile zajmują zdjęcia,których mam niemało.

Dziękuję za ten konkurs! :england

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Podziękowania za konkurs :hi Coraz większa ilość zapisywanych plików powoduje konieczność wykorzystywania większych magazynów. Pojemniejszych dysków, chmury itd. Miejsca, jak się okazuje, prawie zawsze jest zbyt mało. Z pomocą przychodzi miedzy innymi program FILEminimizer. A tu w mamy całą "suitę". Osobiście zaciekawiła mnie kompresja pdf. Dlatego startuję w konkursie.

Status
Zamknięty.
Do góry