Konkurs - FILEminimizer Suite 8.0

Status
Zamknięty.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs! :ok

Chcę wygraćć, bo jest to chyba najlepszy program do kompresji plików.
FILEminimizer Suite 8.0 kompresuje PowerPoint, Word, Excel, PDF, pliki graficzne o 50-90%. Program jest intuicyjny. FILEminimizer Suite pozwala zoptymalizować rozmiar plików pakietu Office, oraz dokumentów PDF. Najważniejsze dla mnie jest możliwość optymalizowania plików graficznych: JPG, TIF, BMP, GIF, EMF, PNG bez zmiany natywnego formatu plików. Optymalizacja jest bezstratna co pozwala na zachowanie oryginalnej jakości obrazu pliku w każdej chwili, a że mam sporą kolekcję fotek i "wylewają" się z dysku to bardzo przydałby mi się ten program.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Program przydatny i bardzo prosty w obsłudze. Nie znam lepszego jeśli chodzi o "zmniejszanie wagi" plików PDF czy zdjęć. Sprawdzałem kiedyś różne programy i nawet w takich kombajnach jak Nitro Pro lub podobnych, gdzie jest opcja redukowania rozmiaru pliku, nie udało mi się tak skompresować PDFa jak w FILEminimizer Suite. Tak samo ze zdjęciami. Nie wiem jak ten program to robi, ale nie widać straty jakości a rozmiar pliku mniejszy. Szkoda przegapić taką okazję bo lepszego programu do optymalizacji zdjęć, plików PDF czy Office jak na razie się nie znajdzie.
Dzięki za konkurs :piwko

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
FILEminimizer jest idealny, by wysyłać pliki PowerPoint, Word, lub Excel, ponieważ użytkownicy nie otrzymują spakowanego pliku, które często przy filtrach Spamu i Firewallach są blokowane, lecz otrzymują zoptymalizowany plik w formacie Microsoft Office, który nie jest blokowany.
Ja często pliki Office wysyłam pocztą…
Oczywiście adresat nie potrzebuje specjalnego oprogramowania, by otworzyć spakowany plik. Po prostu potrzebuję tego programu :)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Program FILEminimizer Suite 8.0 przydałby mi się zarówno w pracy, jak i w domu do kompresji plików PDF, Office oraz zdjęć. Dokonuje on kompresji bez utraty jakości plików. Cena jest dla mnie przytłaczająca więc dlatego startuję w konkursie.
Dziękuję za jego zorganizowanie :dziękuję

michelx

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Fajny program :ok bo zmniejsza pliki w różnych formatach i nie trzeba mieć paru programów tego typu. Pomocne jak dla mnie jest to do wysyłania plików przez pocztę i zamieszczania ich w internecie. Kolejny fajny konkurs.
Pozdrawiam

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dziękuję Organizator za konkurs na świetny soft. :dziękuję Używam FILEminimizer Office i jestem bardzo zadowolony z tego programu. Dobrze radzi sobie on ze zmniejszaniem rozmiaru plików nie naruszając przy tym ani ich struktury, ani formatowania. Cieszyłbym się mogąc używać program w stosunku do plików również w innych formatach tj. pdf czy plików graficznych. Możliwość wysyłania załączników w postaci plików tekstowych, czy plików graficznych o zmniejszonych rozmiarach znacząco ułatwiłaby i przyspieszyłoby moją pracę.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

DM0udnL.jpg

Jutro wieczorem wyślę licencje zwycięzcom.

Gratulacje!

Status
Zamknięty.
Do góry