Konkurs ! / Giveaway ! – DVDFab Media Player Pro

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Konkurs ! / Giveaway ! – DVDFab Media Player Pro

fNn94T4.png

Konkurs dla użytkowników PZD

Do wygrania jest 5 licencji lifetime do programu DVDFab Media Player Pro

sU5pSeb.png

Licencje na konkurs przeznaczył Producent programu DVDFab Media Player Pro .

Chciałbym podziękować producentowi DVDFab, w szczególności Pani Lucy za możliwość zorganizowania konkursu.

I would like to thank the Team DVDFab in particular Mrs. Lucy for the opportunity to organize a contest.

Opis programu / Description of the program

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady:
  • Proszę napisać komentarz dlaczego chcesz wygrać licencje do DVDFab Player Pro.
    Użytkownicy którzy korzystają z wersji Free mogą napisać dlaczego lubią DVDFab Player lub konkretną funkcję, która jest w programie DVDFab i nie ma takiej funkcji w innych programach. Oczywiście mile widziane uwagi jakich funkcji brakuje w DVDFab Player i powinny być zaimplementowane w kolejnych edycjach odtwarzacza. (Wszystkie komentarze nie na temat będą kasowane, a osoby spazmujące będą zdyskwalifikowane w konkursie).
  • Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
  • Konkurs otwarty jest dla wszystkich użytkowników
  • Licencje zostaną rozlosowane za pomocą - Random.org – 3 licencje
  • Za najlepsze komentarze – 2 licencje
  • Zakończenie konkursu odbędzie się dnia: 02.01.2016 r. o godzinie 9:00
  • Zwycięzcy będą mieli 24 godziny, aby wysłać mi e-mail
  • Powodzenia !

Rules:
  • "Please write a comment why would you like to win license DVDFab Player Pro. You can describe why do you like DVDFab Player or function which is only in DVDFab solutions and there are no such solutions in other programs. And of course you can tell which features are missing and you want to appear in the next version. (Every stupid post will be immediately deleted and the spamming person will be disqualified from giveaway).
  • Comments in Polish or English
  • The competition is open for all users
  • The lucky will be selected randomly by – Random.org - 3 licenses
  • The best comment - 2 licenses
  • End of the contest will be held on: 02.01.2016 at 9:00 a.m.
  • Winners will have 24 hours to send me an email address
  • Good Luck!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Andy, dzięki za rewelacyjny konkurs!
Biorę w nim udział, ponieważ na jednym z dwóch komputerów posiadam solidny program do odtwarzania filmów - program konkurencyjny - zakupiony jakiś czas temu, natomiast na drugim praktycznie nie korzystam z żadnego. Może właśnie dlatego, że nie znalazłem żadnej sensownej alternatywy dla mojego faworyta? A skoro zdobycie DVDFab Media Player Pro jest w zasięgu mojej ręki, to czemu by nie skorzystać?
Po przeczytaniu recenzji ośmielam się sądzić, że DVDFab Media Player to bardzo solidne i dobre rozwiązanie dla każdego ceniącego sobie wygodę jeżeli chodzi o odtwarzanie filmów na komputerze. Prostota obsługi interfejsu to jeden atut, mnogość formatów z jakimi sobie radzi - drugi, a co do niezawodności, to z pewnością będę mógł się przekonać podczas używania DVDFab Media Player Pro, o ile uda się, że go wygram :zawsty

Życzę powodzenia!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Jeśli wygram, to będzie to ciekawa alternatywa dla Media Player Classic, no bo Windows Media Player to dla zasady nie używam. :zaciesz
Posiada ciekawy i prosty interfejs. Również ciekawe funcje takie jak playlisty. Wygląda obiecująco, szczególnie wersja pro.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Andy dziękuję za konkurs.

DVDFab Media Player to dobry odtwarzacz multimedialny dla systemu Windows, w stanie sprawnie odtwarzać filmy w różnych formatach. Interfejs jest dość nietypowe,ale to nie odpycha, wszystko jest jasne i proste, pracować z odtwarzaczem multimediów dość miło. Podoba się tym, że można po prostu przeciągnąć myszką w niego iso format i on sam automatycznie otwiera i pokazuje.
Osobiście dla mnie minus to, że nie ma wsparcia 3D.

Pozdrawiam.

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Zgłaszam się do konkursu, potrzebny mi sprawny program do oglądania kilku upatrzonych pozycji filmowych, liczę że program mnie nie zawiedzie :ok
Andy, dzięki za konkurs :D

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Program mało znany (chociaż wydaje mi się, że dobrych kilkanaście lat temu korzystałem z trialowej wersji tego programu dołączonej do płyty KŚ Twój Niezbednik w celu obejrzenia jakiegoś filmu na DVD, wówczas był wysyp takich gazetek z dołączonymi filmami, ale mniejsza o to ;) ) ale z opisu widać, że możliwości ma niemałe. Podoba mi się jego prosty ale estetyczny interfejs i ma ważną cechę, którą lubię, mianowicie jest spolszczony. Mnogość odtwarzanych formatów wideo oraz zapowiedź radzenia sobie z nowym kodowaniem filmów nagrywanych kamerami cyfrowymi też jest bardzo interesujące i przemawia za posiadaniem takiego programu.
Akurat kompletuję oprogramowanie na nowy lapek więc może DVDFab Media Player Pro będzie miał szanse zdetronizować używanego przeze mnie od lat MPC HC :)
Dziękuję za ciekawy konkurs sponsorom jak i organizatorowi :dziękuję

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Kiedyś swego czasu korzystałem z programu tego producenta do nagrywania DVD i nigdy mnie nie zawiódł . Z racji że na moją 10 w tej chwili nie mam odtwarzacza to zgłaszam swój akces do konkursu . Dziękuję Andy za konkurs :dziękuję

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61030
Bardzo dobry odtwarzacz,radzi sobie z wieloma formatami i obsługą DVD - Blu-ray , zainstalowałem do przetestowania w wersji Trial i co mnie urzekło w tym odtwarzaczu DVDFab Media Player Pro, że jest prosty w obsłudze ,funkcjonalny i jeszcze po polsku , jak dla mnie strzał w dziesiątkę i dla tego biorę udział w konkursie ,dzięki Andy za konkursik !!

Armaros

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
Miasto
Warszawa
Witam wzystkich w nowym roku :hi

Dziękuje za konkurs i za dobry soft.
Czemu chciałbym dostć soft :

Obecnie używam Splash PRO EX soft
nie jest legalnie kupiony :dziwak
Dlatego biore udział w konkursie bo
bym chciał w nowym roku legalny
oprogramowanie. Wiadomo jak
zaczniemy rok reszta roku
będzię taka sama. :jezyk

Sam program jest prosty intuicyjny.
Bez zbędnych wodotrysków poprostu
odtwarzacz do filmów.

Dziękuje

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Myślę, że ten program będzie idealnym rozwiązaniem dla mojego laptopa. Nie miałem wcześniej do czynienia z tym odtwarzaczem także z chęcią wypróbuje jego możliwości :)

Dzięki za konkurs :hi

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Przydałby mi się odtwarzacz który płynnie odtwarzałby pliki m2ts z mojej kamerki, rzadko który robi to dobrze.
Mam nadzieję że DVDFab Media Player Pro da sobie dobrze radę z plikami m2ts i będę mógł go pochwalić za płynność działania
Dziękuję za konkurs

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13305
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Od kilku dni testuję ten program. Początkowo nie przypadł mi do gustu interfejs programu ale muszę przyznać że łatwo się do niego przekonać.
Jednak nie wygląd ale to co potrafi jest ważne. Od pierwszego uruchomienia bezproblemowo poradził sobie z materiałami kręconymi przy pomocy Gopro i Xiaomi Yi a w przypadku tej drugiej kamery miałem problemy z płynnym odtwarzaniem na dotychczasowym programie. Ważne było też dla mnie bezproblemowe uruchomienie płyt Blu-ray z zabezpieczeniem regionalnym A. Posiadam spory zbiór koncertów i rozgrywek sportowych z tym zabezpieczeniem i miło jest bez zbędnych problemów obejrzeć np. finał Super Bowl :)
Spodobała mi się możliwość wykonywania zrzutów oglądanego fragmentu - niby nic wielkiego ale nie mam tej opcji w używanym programie. Jedna rzecz która nie przypadła mi do gustu to brak możliwości konfiguracji skrótów klawiszowych - możliwe że jest taka opcja i ja jej nie odkryłem. W głównej mierze chciałem zmienić sposób przeskakiwania do kolejnych fragmentów. Obecnie jest to kombinacja dwóch klawiszy a ja przyzwyczaiłem się do sterowania tym elementem przy użyciu strzałek.
Szybkość ładowania filmów, płynność ich odtwarzania stoi na wysokim poziomie ale trudno jest mi to porównać z innym programem gdyż nie wykonywałem dokładnych pomiarów. Nie brakuje mi też jakichś konkretnych opcji gdyż te dostępne spełniają moje oczekiwania, zarówno playlisty jak i obsługa napisów, wznawianie odtwarzania w ostatnio oglądanym miejscu czy sterowanie samym odtwarzaczem. DvdFab Media Player wydaje się być solidnym konkurentem dla bardziej znanych programów zarówno pod względem obsługiwanych formatów, płynności działania i możliwości konkurencyjnych. Zgłaszam się zatem do konkursu dziękując jednocześnie za jego organizację. Wszystkim startującym życzę powodzenia. :piwko

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
DVDFab Media Player to bardzo dobra alternatywa dla innych odtwarzaczy. Cechuje go przede wszystkim szybkość działania oraz bardzo prosty interfejs. Program umożliwia bezpośrednio czytanie obrazów ISO oraz radzi sobie z większością formatów formatów.
Dodatkowo cieszy mnie, ze jest w naszym ojczystym języku, bo dużo z komputera korzysta moje dziecko.
Andy dziękuję za organizację konkursu :dziękuję

pipo77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Super konkurs.Super odtwarzacz.Przetestowany i sprawuje się bardzo dobrze.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Wyniki konkursu:

MBl9jyG.png

Zwycięzcom gratuluję i proszę o przesłanie na PW adresu e-mail i loginu lub imienia na jakie ma zostać wygenerowana licencja.

Do góry