Konkurs ! / Giveaway ! - 1Password 4

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
afF6WTL.png

Na wstępie chciałbym podziękować ekipie 1Password za tworzenie tego znakomitego menadżera haseł oraz za ufundowanie nagrody w postaci jednej (1) licencji do wyżej wymienionego programu. :friends

1Password to aplikacja gromadząca wszystkie hasła wykorzystywane w systemie Windows. Program jednocześnie jest menadżerem haseł jak i narzędziem chroniącym dostęp do komputera.
dobreprogramy.pl

Szczegóły na temat tego programu znajdziecie pod adresem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Reguły konkursu :
1. Napisz w tym wątku list do Świętego Mikołaja dlaczego to właśnie tobie powinien on przynieść program 1Password pod choinkę
2. Listy w języku Polskim lub Angielskim
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1.01.2014
4. Zakończenie przyjmowania zgłoszeń 05.12.2014 godz. 23:59 UTC/GMT +1

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Podpowiedzi jak pisać list poniżej:

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Zgłaszam się do konkursu.Czemu akurat mi miałby przynieść program 1Password pod choinkę ??Bo byłem pierwszy ale to żart :dziwak .A tak na poważnie to słyszałem że jest to bardzo dobry program. Ale nigdy nie miałem okazji go przetestować w realu :zawsty .1Password zapewnia większą wydajność, jednocześnie zwiększając bezpieczeństwo w silnych, unikatowych hasłach .Czasy mamy takie jak mamy, a taki program to podstawa bezpiecznego przechowywania informacji na naszym komputerze czy też laptopie :ok .

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Od dawna poluję na ten program, dlatego fajnie byłoby go wygrać. Może tym razem szczęście dopisze i Mikołaj spełni jedno z moich marzeń :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Kochany Święty Mikołaju!
Pomimo, że nie zawsze byłem grzecznym chłopcem :dziwak , to wydaje mi się, że powinienem otrzymać od Ciebie prezent pod choinkę w postaci softu 1Password.
Przyznam się, że nigdy nie korzystałem z niego, ale czytałem wiele dobrego o tym programie i chciałbym go mieć nas moim kompie.
Przypuszczam, że w tym roku od nikogo więcej nie dostanę prezentu, dlatego tylko w Tobie nadzieja...
Gorąco pozdrawiam i z góry dziękuję! :piwko
:D mavio

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Drogi Święty Mikołaju! Dobrze wiem, że jesteś bardzo szczery i sprawiedliwy w rozdawaniu prezentów.Przez cały rok byłem bardzo grzecznym chłopcem. Nie biłem się z kolegami, nie używałem brzydkich słów, słuchałem się mamy, taty a nawet babci !.Jak wygram ten wspaniały program, to już nigdy nie zapomnę haseł do różnego rodzaju chmur, forum, i tam będę reklamował ten program a nawet jak mi się uda to przetłumaczę go na język polski. Jak będę miał tą aplikację to będę jeszcze grzeczniejszy, nie będę szczypał Martyny a nawet Ci zdradzę gdzie będziesz mógł kupić w promocji dwa renifery, OBIECUJĘ!
Pozdrawiam serdecznie

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Albertowo Górne 4.12.2014

Św. Mikołaj

Drogi Św. Mikołaju! Wiem, że jesteś bardzo zajęty i starasz się jak możesz, żeby wszystkie dzieci (a każdy z nas tak naprawdę jest trochę lub całkiem dzieckiem :hippie ) otrzymały prezent. My, dzieci (mniejsze i większe) cały rok staramy się być grzeczne i zasłużyć na prezent od Św. Mikołaja. :gracz Rok temu miałem taką przykrą sytuację, że list z prezentem wysłałeś pocztą (rozumiem, że osobiście nie zdążyłeś do mnie dojechać), ale niestety ktoś po drodze paczuszkę z prezentem pod*******ił. I byłem taki smutny. :( Chciałbym w tym roku prosić Cię o prezent w formie elektronicznej, żeby nikt nie mógł jej ..... no wiesz. A tak najbardziej to bym marzył o takim programie do mojego kompa, co się nazywa 1Password 4. To taki manager haseł. Bardzo dobry. Oj jak ja bym go chciał mieć. :) Nawet gotów jestem wybaczyć tym, co mi ten ubiegłoroczny prezent podwędzili. :dziwak To w takim razie czekam. :ok
Mam nadzieję, że trzymasz się zdrowo i ciepło, życzę Ci dużo prezentów na Mikołaja .... do rozdania, żeby nikt nie był smutny tego dnia! :francuz

Pozdrawiam,
Twój wielbiciel Alberto

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Św. Mikołaju,
Wybierz mnie! Wybierz mnie! :ok
Program jest mi bardzo potrzebny, jestem przekonana, że nawet bardziej niż innym. Program 1Password 4 zapewniłby ochronę metafizyczną moich trudnych haseł dostępu do moich cennych
zbiorów danych, m.in. dotyczących dynamiki ekspresji i kodowania białek odpowiedzialnych za gospodarkę żelazem u człowieka. Badania te są tak wielkiej wagi, bo pozwalają przewidzieć na kilka
dni wcześniej zawał serca i zapobiec mu. Nie chcę, by takie tajne hasła dostały się w niepowołane ręce, ponieważ wyniki tych badań mogą być użyteczne także (nikomu nie życzę) dla Wielkiej Losującej Komisji, aby doprowadziła konkurs do szczęśliwego rozstrzygnięcia na moją korzyść. Nie śmiem
prosić, ale jestem pewna, że w trosce o własne zdrowie pozostali uczestnicy gotowi są wycofać nawet swoje zgłoszenia z konkursu. :dziękuję

Serdecznie pozdrawiam Rudolfa i elfy! :francuz

tofana

2014-12-05_15h09_30.jpg

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56597
B-tow 05.12.2014

Św.Mikołaj

Drogi Mikołaju już na początku mojego listu chcę Cię serdecznie pozdrowić .
Już jutro mikołajki a ja wciąż nie napisałem do Ciebie listu, dlatego robię to teraz .
Chciałbym Cię prosić Mikołaju o program 1Password 4 .
Swoją prośbę uzasadniam, tym że mam już 55 lat z pamięcią coraz gorzej i hasełka z notatkami miałbym gdzie zapisywać bezpiecznie i byłem cały rok naprawdę grzeczny i przysięgam że na drugi rok będę jeszcze grzeczniejszy.

Niestety muszę kończyć ten krótki list. Mam nadzieję że nie zapomnisz o mnie i zostawisz mi ten prezent na moim profilu Programy za darmo, za który będę Ci bardzo wdzięczny

Pozdrawiam .

Ircus

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
:hi
Drogi Święty Mikołaju,

co ja tu będę baju baju.

Jeśli ten 1Password w worku masz

i na forum komuś go dasz,

to byłbym pełen radości,

gdybyś po przyjściu do nas w gości,

zauważysz niejakiego Manilę,

wyłuszczającego swoje racje zawile.

Te przeklęte hasełka dają w kość

i ciągle stają w gardle jak rybia ość.

Dobry pomocnik to jedyny ratunek,

który będzie jak dla żaglowca takielunek.

Mógłbym z nim wygodnie w sieci popływać,

i po tyłku na mieliznach nie obrywać.

Na koniec wierszyka rzeknę tylko jedno,

wybierając mnie trafisz Święty Mikołaju w sedno.
:hi

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Drogi święty Mikołaju!
Zapamiętywanie haseł i różnego ciągu cyferek nie jest rzeczą łatwą, cóż z wiekiem jest tylko :dziwak
karteczki i ściągawki też nie zawsze są pod ręką. "Renifery" w tym roku jakieś leniwe nie chcą pomóc :gwizdek
Biegam już troszkę po tym świecie, używam 1Password w wydaniu pierwszym i coraz to trudniej już dotrzeć do wszystkich, bo to
- albo adres nie odpowiedni,
- a to hasło zagubię,
- a to klucze gdzieś się zapodziały,
- a to aktualizacja nie zdążyła z wydaniem nowszej wersji liska czy innego okienka zleceń Świętego mikołaja.
Taka nowsza wersja pewnie by mi ułatwiła nie co te zadanie.
Z poważaniem również Mikołaj :hi

P.S.
I teraz sam nie wiem? może lepiej mnie nie licz? - bo co to za Mikołaj jak sam konkurencje robi.
Tak czy siak życzę wszystkim udanej zabawy i mnóstwa emocji. :francuz

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wyniki:

HBrkYri.png

Gratulacje jawdar!! Napisz mi na PW jaka to ma być wersja (OS X czy Windows) oraz adres e-mail, Imię i Nazwisko, na odpowiedź masz 72h.

kEC31Lm.gif

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56597
Gratulacje dla szczęściarza !!

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Dzięęęęęęęęęęęęęękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
do SE7EN
Wysłałem do Ciebie 2-wiadomości odnośnie licki do 1Password 4, ale nie wiem czy dotarły.Późno się zorientowałem, że jestem tym szczęśliwcem, a CZAS ŚMIGA.Pierwszy raz wysyłam wiadomość na PW, i w moim profilu widnieją one jako 2-wiadomości do wysłania.To mnie myli, i nie wiem czy je otrzymałeś.NIE CHCĘ STRACIĆ LICKI NA PROGRAM, I DLATEGO TA PANIKA.
Pozdrawiam

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
jawdar napisał:
do SE7EN
Wysłałem do Ciebie 2-wiadomości odnośnie licki do 1Password 4, ale nie wiem czy dotarły.Późno się zorientowałem, że jestem tym szczęśliwcem, a CZAS ŚMIGA.Pierwszy raz wysyłam wiadomość na PW, i w moim profilu widnieją one jako 2-wiadomości do wysłania.To mnie myli, i nie wiem czy je otrzymałeś.NIE CHCĘ STRACIĆ LICKI NA PROGRAM, I DLATEGO TA PANIKA.
Pozdrawiam

Spoko,spoko kolego jak odbierze to one znikną, dopóki nie odbierze będą jako do wysłania

Do góry