Konkurs ! / Giveaway ! - Acronis True Image 2013

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Kolejny konkurs! :jezyk
Do zdobycia jest 1 licencja na Acronis True Image 2013 !

gQ1OKFY.png

Acronis True Image umożliwia tworzenie obrazów dysków twardych, wybranych partycji lub plików i folderów.

Program oferuje dwa rodzaje kreowania obrazów. Standardowy, umożliwia tworzenie obrazów całych dysków twardych, wraz z systemami operacyjnymi, aplikacjami, ustawieniami użytkownika i wszystkimi danymi. W przypadku utraty całości lub części danych możliwe jest przywracanie stanu komputera bez konieczności ponownej instalacji systemu operacyjnego. Ponadto program pozwala na tworzenie i przywracanie obrazów indywidualnych plików i folderów, takich jak folder Moje Dokumenty lub określony plik.

Acronis True Image udostępnia wszechstronnego kreatora umożliwiającego wykonywanie wszystkich etapów tworzenia obrazu.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Acronis True Image 2012 (Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 14.02.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Acronis True Image 2012 (You should have a minimum of 10 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 14.02.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Każdy uczestnik konkursu może otrzymać 10% rabatu na zakup True Image 2013

// PS.
WAŻNA INFORMACJA!

Ze względu na małe nieporozumienie podałem że do wygrania jest licencja na Acronis 2012.
Informuję wszystkich że do wygrania jest Acronis True Image 2013
.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - Acronis True Image 2012

Tworzenie kopii bezpieczeństwa to konieczność, ale z takim niezawodnym i wszechstronnym programem to prosta sprawa :ok
:dziękuję

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234

Taki program zapewnia spokojną pracę na kompie,pozbywamy się obaw przed utratą tego co kto tam na dyskach ma.
Soft z najwyższej półki. Dzięki niemu można oddać się :piwko ,a on zadba o nasze dane.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Dzięki za organizacje (jak zawsze) świetnego konkursu.
Obecnie korzystam z Keriver 1-Click Backup, ale szczerze nie przypadł mi do gustu. Potrzebuję czegoś bardziej zaawansowanego i zdecydowanie do moich faworytów należy właśnie ten produkt od Acronis, dlatego biorę udział w konkursie. Jednocześnie życzę powodzenia współzawodnikom :)

chandigarhfellow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

i have tried this . its best for system backup. Can Recover computer in few moments in case of crashes. Count Me in for this .
Thanks n regards

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Witam
Dlaczego chciałbym wygrać?
Jest to jeden z tych programów . który używam od zawsze. Wcześniej miałem Acronis True Image 9 wersję specjalną z Komputer świat bodajże . która nie pozwalała na tworzenie kopii pojedynczych plików i folderów, a jedynie całych partycji. Teraz od kilku lat używam darmowej wersji o nazwie DiscWizard, przeznaczonej dla użytkowników dysków firmy Seagate, ta wersja z kolei ma wszystkie funkcje bez jednej istotnej, a mianowicie nie można z jej poziomu utworzyć specjalnej, ukrytej partycji przeznaczonej na kopie i tym samym nie można uruchomić tzw. Systemu Acronis. pozwalającego przed startem systemu operacyjnego wciśnięciem klawisza F11 uruchomić program Acronis True Image i w razie awarii odzyskać uszkodzone pliki lub całą partycję systemową, ewentualnie wykonać nową kopię pełną, różnicową bądź przyrostową. Wszystkie funkcje posiada jedynie pełna wersja programu, która jest przedmiotem konkursu. Pozdrawiam

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Jest to najlepszy program do tworzenia kopii. Mam na 1 komp wersję 2011, ale niestety na drugim nic, gdyż jest to licencja na 1komp, a w mojej sytuacji nie mogę sobie pozwolić na instalację na drugim komputerze.
Dlatego też piszę się na ten konkurs i dziękuję za niego.

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU

Tworzenie kopii dysku to bardzo ważna sprawa, szczególnie kiedy często testuje się różnego rodzaju programy... Dotychczas używałem do tego systemowego narzędzia w Viście, jednak chciałbym wykorzystać ATI, bo ten program jest jednym z najlepszych w tej dziedzinie. Dlatego biorę udział w konkursie i chciałbym wygrać Acronis True Image 2012. Bardzo dziękuję za ten konkurs! ;)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

Witam.
Obecnie dla kopii zapasowej używam Acronis True Image WD Edition. Ale, po pierwsze można ją zainstalować tylko na komputer z dyskiem twardym firmy Western Digital, a po drugie ma bardzo zniszczony funkcjonalność w porównaniu do oryginalnej wersji programu Acronis True Image. Tak jestem bardzo zadowolony wyświetlone możliwości wygrania dobry program do tworzenia kopii zapasowych.
Proszę mieć mnie na uwadze przy losowaniu. :scratch
Życzę wszystkim powodzenia. Wszystkiego dobrego. :)

hyde

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Długo czekałem na taki konkurs. Kiedyś miałem ten program i mogłem spokojnie eksperymentować z różnymi programami. Ten soft zapewnia spokojną głowę, sam robi kopie przyrostowe w zaplanowanym czasie i należy naprawdę do najlepszych!
Bardzo dziękuję Grzesiowi za zorganizowanie konkursu i życzę wszystkim :friends powodzenia.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław

Chciałbym wygrać ten program, bo podobno jest najlepszy do tworzenia i zarządzania kopiami zapasowymi systemu. Oraz dlatego, że już tyle razy przeinstalowywałem system z powodu różnych błędów lub wirusów, że nawet nie zliczę tego, a program zapewni mi pełne przywracanie systemu oraz tworzenie backupów dysków, partycji i plików. :ok

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Thanks for the giveaway.

I would like to win Acronis True Image 2012 because it is not only just a backup & recovery software, but also have many unknown yet useful features

1. Try & Decide - this create a virtual storage on your C-drive, where you can try & test new softwares, websites, etc - without affecting your real drive. It is desabled by default, so you want to enable it before using. You fell to argue with me on this as there is sandboxie & many Internet Security solutions provide a similar virtual environment. The gain is that if you are OK with the changes made (example an attachment downloaded from email) you CAN have that download SHOW in your REAL DRIVE. You need get back to the REAL drive and then re-download. Just Apply changes and DONE. This is not possiblel in any other virtual/sandboxie software. Feel free to correct me.

2. Disk & Partition backup - I had to re-mention this as it allows doing a backup of each of your partitions such as Reserved, Recovery or System. It does creates the backup on a removable media (CD/DVD) and even makes it bootable.

3. Non-stop backup - It is a Real time backup of whatever you select.

4. Conversion to/from Acronis disk image (tib file) to a Windows (vhd virtual disk) - again very useful to convert the proprietary Acronis image in TIB format to Microsoft image format VHD. Good for system migrations.

5. Settings backup - Allows you to backup/import the settings. A real time saver.

6. Secure Zone - it sounds confusing but is another Great feature. Why, because you can
save/image your system on the same system/drive, by creating a secure-zone - which acts a the image destination.. I would love to use this, as will provide me no hassle backups, that too on the same laptop.Woooooooo

7. Bootable media builder- helps creating an emergency boot disk. Good for those bad times.

8. Acronis Startup Recovery Manager - this is very helpful as it will allow you to load Acronis before Windows boot. Good for those times when windows is dead + you do not have a recovery CD in hand. Just boot in Acronis (new term I coined) and Violla---Windows is alive & recovered.

9. Other disk utilities - such as driver cleaner for permanent erasing, file shredder and Complete system cleaner.

Thanks, Grr

krzychu76

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Acronis True Image 2012 to świetny program to robienia kopii dysku, chyba najlepszy w tej dziedzinie. Przydałby mi się do przeniesienia w przyszłości systemu na SSD.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki

O tym programie marzyłem od dawna. Obecnie używam soft ze stajni Paragon, lecz chętnie przesiądę się na produkt Acronis.
Pozdrawiam

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4552
Miasto
Gdynia Orłowo

Jak większość chciałbym być piękny, młody i bogaty.
Mój system musi być bezpieczny, bezstresowy dla użytkowania i łatwo odtwarzalny.
W tym pierwszym przypadku pomóc mógłby botoks i totolotek.
W tym drugim zaś wyłącznie Acronis.
Wiem, że chciałbym go mieć...

Status
Zamknięty.
Do góry