Konkurs ! / Giveaway ! - Acronis True Image 2013

Status
Zamknięty.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - Acronis True Image 2012

Acronic TI to znana marka i sprawdzila sie u mnie ratujac komputer przed reinstalacja, poszly pliki systemowe sektora rozruchowego. Kopia przywrocona zostala z plyt CD (7) - z powodzeniem. Byla to wersja 7 o ile dobrze pamietam. Niestety juz nie ma tego programu wiec na pewno warto startowac w tym konkursie walczac o upgrade. Pojawiaja sie glosy krytyczne, ze kolejne wersje sa zbyt rozbudowane, mnie interesuje tylko skutecznosc: ma wykonac kopie zapasowa a w razie problemow z kompem z powodzeniem ja przywrocic. Jesli kolejne wersje sa co najmniej tak dobre jak 7 to mozna powiedziec, ze w przypadku wygrania bedzie to udany nabytek. :)

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - Acronis True Image 2012

Do tej pory używam programu systemowego, chciałbym zacząć używać znacznie lepszego programu do robienia kopii zapasowej co zapewni mi ten program.

pozdrawiam

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Soft idealny do tworzenia kopii. Posiadam wersję 2010 Personal, jednak jest to okrojona wersja, którą niewiele da się zrobić. Najdłużej używałem, chyba wersji 8, która spełniała swoje zadania najlepiej, czas jednak iść z duchem czasu i zaopatrzyć sie w najnowszą wersję :) Bardzo chciałbym wygrać

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Nie ma lepszego programu do tworzenia kopii bezpieczeństwa.
Acronis to jeden z ,,weteranów,, oprogramowania.Oczywiscie w tym pozytywnym znaczeniu.
Programy do partycjonowania dysku,chyba od tego zaczeła.
Kiedys używałem Acronis Partition Expert ,lata temu.
Ale nigdy nie używałem w/w firmy do robienia kopii zapasowej.Gdyby się udało wygrac byłoby super :suuper
Dzięki za zorganizowanie kolejnego konkursu grzesiek1920 !! !!
:dziękuję

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Program posiada super funkcję Try&Decide, która pozwala nam testować dowolne programy bez zaśmiecania komputera. Po pewnym czasie pyta się czy chcemy zachować zmiany i program zostawić czy nie podoba nam się i wracamy do punktu sprzed testowania. Acronis umożliwia nam wykonanie dysku ratunkowego jak również wystartowanie jeszcze przed załadowaniem systemu. Dzięki temu w łatwy sposób odzyskujemy z obrazu nasz Windows.
Program bardzo prosty i po PL. Dziekuje za konkurs.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Nigdy jeszcze nie używałem programów do tworzenia kopii bezpieczeństwa, ale słyszałem, że Acronis True Image jest jednym z najlepszych programów. Program ten ma wiele przydatnych funkcji, m.in. możliwość stworzenia płytki startowej dzięki czemu można tworzyć kopie zapasowe przy starcie PC. Ma on również intuicyjny interfejs dzięki czemu nawet początkujący użytkownik da sobie z nim rade.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Oczywiście wchodzę w ten konkurs! Choć szanse nikłe. Używam acronisa tih 2012 regularnie lecz niestety jest niekompatybilny z najnowszą aplikacją tej firmy do backupu online. Rozważałem zakup nowszej wersji, lecz wydatek kolejnych ponad stu złotych nie jest zbyt atrakcyjny. Może się uda tutaj.

A

Anonymous

W pracy na komputerze nie jestem całkiem biegła. Ciągle uczę się, ale ta nauka często jest okupiona reinstalacją. Potrzebuję programu, który łatwo, szybko i pewnie przywróci mój system. Wierzę, że ATI jest tym właśnie narzędziem. Wystarczy go wygrać w tym konkursie. Właśnie... wystarczy wygrać. Hm, ale to nie jest ani łatwe, ani szybkie ani tym bardziej pewne... :scratch

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Przysłowie mówi "tylko twardziele nie robią backupów". Coś w tym jest, pewnie każdy przekonał się na swojej skórze utraty ważnych danych i zagotował się na chwilę po uświadomieniu sobie straty czasu. Acronis to czołówka programów do archiwizacji. Może mi się uda. Teraz korzystam z Good Sync i wykonuję kopie na dysk zewnętrzny.

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Bardzo pożyteczny program. Używam wersję 2013 i wszystkim polecam.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać Acronis True Image 2013, ponieważ jest to najbardziej znany tego typu program. Posiadam darmową wersję WD edition, która nigdy mnie nie zawiodła i kopia zawsze była poprawnie przywracana. Dlatego chętnie skorzystam z możliwości wygrania wersji komercyjnej, która jest dużo bardziej rozbudowana i posiada więcej przydatnych funkcji :)

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Kiedyś był Norton Ghost, teraz króluje nam Acronis True Image. Program tworzy kopie wszystkiego co się da skopiować: pliki, foldery, partycje, całe dyski. Komfortowa obsługa, wydajność i niezawodność. Standard w tworzenie obrazów na najwyższym poziomie. Must have. I ja chętnie przygarnąłbym licencję tego programu.

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Acronis jest świetny. Miałem kiedyś wcześniejszą wersje tego programu i sprawował się całkiem nieźle. Chciałbym wygrać najnowszą wersję Acronisa żeby móc w pełni przekonać sie o jego możliwościach.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Programy pozwalające robić kopie bezpieczeństwa zawsze będą przydatne. True Image jest jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) programów tego typu. Dzięki niemu nie będę się musiał martwić czy padnie mi system (z tego czy innego powodu).
Powodzonka dla wszystkich :)

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
I ja dołączę do konkursu. Acronis True Image 2013 to jeden z bardziej rozbudowanych programów tego typu, pozwala na przywrócenie partycji Recawery oraz na tworzenie i przywracanie obrazów indywidualnych plików i folderów. Poza tym ten program to legenda w swojej kategorii więc szkoda nie wziąć udziału w konkursie jak jest okazja go wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry