Konkurs ! / Giveaway ! - AIDA64 Extreme

Status
Zamknięty.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Program jest rewelacyjny. Dzięki niemu można dowiedzieć się dosłownie wszystkiego co jest w komputerze. Obecnie używam kilku programów do sprawdzania informacji o podzespołach jak np. CrystalDiskInfo, CPU-Z, HWMonitor, GPU-Z, lecz wolałbym mieć to wszystko w jednym, a ponadto AIDA64 Extreme oferuje znacznie więcej niż te wymienione. Program pokazuje nie tylko informacje o podzespołach komputera, ale też o sofcie jaki jest w nim zainstalowany i do tego jest bardzo czytelny.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Eweresta oczywiście znam, były czasy że dość często go używałem. AIDĘ chętnie przygarnę. Często pomagając w rozwiązywaniu z PC statystycznemu kowalskiemu potrzebne są mi informacje o sprzęcie jaki ma pod maską. Być może są to programy które wykorzystuje się rzadko ale mimo to są przydatne.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Bardzo pożyteczny program, monitoruję nim głównie temperatury oraz parametry SMART dysków. Niestety moja licencja wygrana na Softpedia jakiś czas temu wygasła i jestem zmuszony siedzieć na starszej wersji tego programu. Wygranie klucza pozwoliło by mi w końcu zaktualizować AIDĘ. Dzięki za konkurs! :piwko

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
434
Kiedyś używałem Everest Ultimate ,ale jest już dość leciwy i chętnie bym zamienił na nowszą lepszą wersje jego następcy ,bo to bardzo dobry,funkcjonalny i czytelny kombajn do testów kompa.

A

Anonymous

Kapitalny program do mierzenie temperatury pracy, prędkości obrotowej wentylatorów jak również poboru prądu, choć przede wszystkim do podania informacji o sprzęcie zamontowanym w komputerze. Wspomaga diagnozować problemy komputera.
Chciałbym go mieć.
Dzięki za konkurs. :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

VYQ2PA0.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW wraz ze swoim adresem email.

Gratulacje! :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56594
Gratulacje !! !!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857