Konkurs ! / Giveaway ! - Alcohol 120%

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Zakończyły się oba poprzednie konkursy więc czas na następny, tym razem możecie zgarnąć jedną licencje na Alcohol 120%!

Alcohol 120% to prosty w użyciu program, łączący w sobie cechy narzędzia przeznaczonego do nagrywania płyt oraz emulatora napędów CD/DVD.

Aplikacja z łatwością umożliwia tworzenie kopii zapasowych płyt CD oraz DVD (na CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM i DVD+RW), w tym także zabezpieczonych technologiami Laserlock, SafeDisc, SafeDisc2, Securom, Securom, StarForce 1.x/2.x, VOB ProtectCD i VOB ProtectCD v5. Dużą zaletą Alcohol 120% jest opcja pozwalająca tworzyć wirtualne napędy (do 31), za pośrednictwem których możliwe staje się odtwarzanie obrazów płyt bez konieczności ich nagrywania. Program obsługuje większość najpopularniejszych formatów obrazów płyt - BlindRead (*.bwd), BlindWrite V5/V6 (*.b5t/*.b6t), CloneCD (*.ccd), Cue-sheet (*.cue), DiscJuggler (*.cdi), Instant CD/DVD (*.pdi), Nero (*.nrg), Standard ISO (*.iso), skompresowane ISO (*.isz) oraz Media Descriptor (*.mds, *.mdx), który wykorzystywany jest program podczas tworzenia obrazów nośników.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Alcohol 120% (Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 24.02.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Alcohol 120% (You should have a minimum of 10 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 24.02.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Witaj,

Drogą wstępu dzięki za konkurs na ten zacny program. :klawik. Chciałbym wygrać licencję na Alcohola, ponieważ bardzo dobrze sprawdza się do nagrywania płyt, w dodatku posiada możliwość tworzenia wirtualnych napędów, która daje wygodę dla użytkownika w postaci odtwarzania płytek CD/DVD bez konieczności wkładania do napędu owych nośników. :ok W dodatku jest po polsku :ok Pozdrawiam

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
O zaiste, Alcohol to zacny soft do nagrywania płyt. Korzystałem kiedyś z jego dobrodziejstwa, ale sumienie mnie ruszyło... z resztą co tu dużo mówić, przydałby się. Bardzo rozbudowane narzędzie spełniające swoje zadanie jak należy. Atutem bardzo istotnym (dla mnie) jest możliwość montowania plików obrazu. Życzę zatem powodzenia wszystkim współuczestnikom konkursu, a Grzegorzowi dziękuję za jego organizacje :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Firmowy program do nagrywania płyt,którego w tej chwili mi brakuje,byłbym niezmiernie zadowolony gdybym mógł go mieć na swoim komputerze.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Witam.
Znakomity program, chyba najlepszy w swojej klasie. Dla mnie byłoby przydatne z tego powodu, że mój syn uwielbia grać w gry komputerowe i niektóre gry do uruchomienia wymaga dysku. Pomógł mi pozbyć się zbędnych działań za pomocą obraz płyty z grą.
Wszystkiego najlepszego.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać ten program głównie dlatego, że mam mnóstwo gier do których uruchomienia wymagana jest płyta w napędzie, a za pomocą Alcohol 120% będę mógł uruchamiać je na napędzie wirtualnym. Poza tym sprawdzi się też jako program do nagrywania płyt, gdyż z tego darmowego który posiadam nie jestem zadowolony. Dziękuję za zorganizowanie konkursu na ten bardzo dobry i przydatny program. :piwko

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
Alcohol 120% i posiada terz rotkita
i jak go usuniecie to program przestanie wam działac

V

vhick

I was using Alcohol 52% and it serves me well. I hope I can have the advanced features of Alcohol 120%.

Thanks for the giveaway!

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Najlepszy wg. mnie program do nagrywania płyt oraz tworzenia wirtualnych napędów. Miałem pełną wersję z niemieckiego chipa ale działała tylko na xp po przesiadce na 7 już kicha. Dzięki za konkurs.

danis

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program by nagrać kopię posiadanej przeze mnie oryginalnej nawigacji samochodowej na DVD. Niestety w żaden inny sposób nie mogę tego zrobić.

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
Posiadam licencję na Alcohol 120% ale na wersję która współpracuje tylko w Windows XP (o promocji dowiedziałem się na tym forum ;) ). Po przesiadce na Windows7 bardzo brakuje mi tego programu. Spisywał się naprawdę bardzo dobrze. Byłem z niego bardzo zadowolony. Dlatego właśnie chciałbym wygrać licencję na ten program. Pozdrowienia dla organizatora konkursu.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Alcohol 120% to bezsprzecznie nr 1 w swojej kategorii. Tworzenie napędów wirtualnych, możliwość stworzenia obrazu i nagrania kopii zapasowej nawet zabezpieczonej płyty - jego funkcjonalność bije na głowę konkurencję. Dotąd używałem darmowej wersji Alcohol 52% FE więc cieszyłbym się gdyby dopisało mi szczęście i gdyby to do mnie trafiła licencja na ten program.
Pozdrawiam

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Na chwilę obecną używam Alcohola 52% (montowanie obrazów), a płyty kopiuję ImageBurn. Program spełnia swoje zadania, ale nie jest tak zaawansowany jak Alcohol 120%. Może tym razem dopisze mi szczęście. Podziękowania za zorganizowanie konkursu :)

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Na początku bardzo dziękuję Grześkowi za kolejny świetny konkurs. :piwko

A co do programu, to nie ma co się rozpisywać, każdy go zna. Alcohol 120% jest jednym z najlepszych w swojej klasie. I dlatego biorę udział w konkursie na ten zacny soft. Może tym razem się uda... :england

Status
Zamknięty.
Do góry