Konkurs ! / Giveaway ! - Alcohol 120%

Status
Zamknięty.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Świetny program do kopiowania płyt. I nie ma tu znaczenia czy jest to płyta bez zabezpieczenia czy z zabezpieczeniem, potrafi sobie poradzić z prawie każdą. Do tego ma wirtualne napędy, które na dokładkę potrafią emulować zabezpieczenia.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chciałbym wygrać najlepszy program do tworzenia wirtualnych napędów. Dziękuję za kolejny świetny konkurs :dziękuję

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Super program - od zawsze korzystam. Przydatny do tworzenia i montowania obrazów. Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Używam co prawda wersji niskoprocentowej 52%, ale brakuje mi możliwości wypalania na płytach wybranych danych które jest możliwe tylko w wersji 120%. Dla tego chciałbym wygrać ten program dzięki któremu uniezależniłbym się od Ashampoo.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Alcohol 120% to chyba najlepszy program do tworzenia obrazów zabezpieczonych płyt. Pozwala bardzo dobrze ominąć zabezpieczenia. Dzięki temu nie musimy męczyć się z ciągle włożoną płytą do napędu, gdy dany program tego wymaga, tylko monyujemy obraz w wirtualnym napędzie i po wszystkim. Chcę go wygrać ponieważ potrzebuję tego typu programu do zgrania wielu zabezpieczonych płyt, a ten program na pewno mi w tym pomoże.

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Alcohol 120%. Jeden z najlepszych programów do nagrywania. Posiada funkcję wirtualnego napędu, który jest dla mnie dość ważna. Poza tym radzi sobie z dużą ilością zabezpieczeń płyt, dzięki czemu można utworzyć sobie kopię cennych płytek (oczywiście mam na myśli legalne płytki).

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Przede wszystkim wirtualny napęd. Świetna funkcja, program ogólnie stoi na wysokim poziomie, bardzo chętnie przyjmę licencję.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Witam,

jestem zainteresowany Alcoholem 120% z racji opcji zgrywania obrazów, dobrej emulacji zabezpieczeń, nie należy nadużywać swego sprzętu, lepsza jest emulacja. Z chęcią wymienię darmowego daemona lite na tę klasykę.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Bardzo dobry program do kopiowania zabezpieczonych płyt, dzięki wbudowanemu wirtualnemu napędowi można montować ich obrazy. Długi czas już z niego korzystam, ale moja roczna licencja się skończyła i nie mogę już go zaktualizować do najnowszej wersji. Dzięki wielkie za konkurs i powodzenia wszystkim uczestnikom losowania :piwko

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

Alcohol 120% was the first ever emulator software that I had used. It worked flawlessly even for CDs with some unreadable sectors.

Not very recent but I also tried it when Chip.de was having a promotion, but it stopped working for some unknown reasons.

I would be very happy to win a license of this great software. Please count me in.

Thanks,
Grr

tommy504

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Powinien bardzo dobrze sprawdzić się przy kopiowaniu zabezpieczonych płytek oraz emulacji napedów :)

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Wykorzystałbym do skopiowania kilku gierek córki.Jak to dzieciak nie specjalnie dba o swoje płyty z grami. Ja miałbym spokojną głowę ,że nie przyjdzie mi kombinować w razie zniszczenia płyty.Po za tym załatwione by było i nagrywanie i montowanie obrazów.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dzięki za konkurs.
Obecnie używam programu Alcohol 52% dlatego też chciałbym wygrać Alcohol 120% ponieważ posiada więcej funkcji z których chciałbym korzystać.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Tak jak wielu z aplikujących w tym konkursie, ja również korzystam z Alcohol 52%, dodatkowo uzupełnia go PowerISO. Już okrojona wersja % daje wiele możliwości, a co dopiero pełna wersja tego programu, którą i ja chciałbym wygrać w tym konkursie. Alcohola oprócz typowych zastosowań (emulacja/tworzenie obrazów) używam m.in. przy kopiowaniu porysowanych płyt oraz przy wymazywaniu płyt RW - parę razy tylko właśnie ten soft poradził sobie z tymi zadaniami. Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

Status
Zamknięty.
Do góry