Konkurs ! / Giveaway ! - AppGuard

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam do rozdania 10 licencji licencji na AppGuard. Serdeczne podziękowania składam Pani Nancy Canty która dostarczyła licencje na konkurs.

------------------------------------------------------------------------------------------

AppGuard zatrzymuje podejrzane i niebezpieczne aplikacje w systemie operacyjnym oraz inne złośliwe oprogramowania, które mogą w prosty sposób zainfekować komputer podczas pobierania danych z Internetu lub przeglądania stron internetowych. Korzystając z programu możemy bezpiecznie wykonywać zakupy w sieci i logować się do własnego konta w banku internetowym, otwierać załączniki przesyłane drogą elektroniczną, a także swobodnie pobierać nieznane dane z sieci.

W programie możemy ustawić odpowiedni poziom ochrony systemu operacyjnego (wysoki, średni itd.), a także dokładnie skonfigurować wyświetlanie komunikaty alarmowe. AppGuard posiada specjalne moduły, które zabezpieczają komputer wykonując różne czynności w systemie. Na przykład MemoryGuard zapobiega rozprzestrzenianiu się złośliwego kodu/wirusów pomiędzy aplikacjami i innymi procesami aktywnymi w systemie.

Dodatkowym walorem aplikacji jest niskie wykorzystywanie zasobów systemowych oraz możliwość definiowania bezpiecznych aplikacji.
źródło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

------------------------------------------------------------------------------------------
Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz program AppGuard.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 13.06.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
Biore udział w tym konkursie na ten wspaniały soft ponieważ jest to program który chroni nasz komputer przed złośliwymi aplikacjami znanymi i nieznanymi które próbują dokonać zmian w naszym systemie bez wiedzy użytkownika,jest to nowa generacja ochrony systemu bez skanowania i aktualizacji a co najważniejsze nie spowalnia systemu.Może się uda wygrać mi ten program który warto mieć i zabezpieczyć swój system przed takimi niespodziankami jakimi są złośliwe oprogramowania. :dziękuję

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4579
Miasto
Gdynia Orłowo
Biorę udział w tym konkursie bo bezskutecznie poluję już na niego od prawie roku.
Pojawia się kolejna szansa. :)

Dzięki Organizatorowi za ten super konkurs. :england

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać licencję na ten program, ponieważ dużo czytałem o nim pochlebnych recenzji, jako dodatkowego zabezpieczenia komputera przed złośliwymi aplikacjami. I AppGuard bardzo przydałby mi się jako dodatkowa ochrona systemu. :dziękuję

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Właśnie zakończyłem swoją długą przygodę z pakietami antywirusowymi i ten świetny program będzie dla mnie idealny do ochrony.
Dzięki za kolejny super konkurs Grzegorz. :hippie

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Chętnie wygram, bo brakuje mi jedej licki na mojego służbowego lapka, co by mu zapewnić ochronę zbliżoną do ideału, tym samym zapewniając bezpieczeństwo wynikom mojej pracy. :)

Dzięki za konkurs! :dziękuję

Tahnk-you-inmage.gif

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Biorę udział w tym wspaniałym konkursie. AppGuard to najlepsze zabezpieczenie komputera ( nawet bez anty wirka )
:ok

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Miałem przez jakiś czas triala AppGuard i trzeba stwierdzić, że to bardzo dobre rozwiązanie zabezpieczające.
Wygrana byłaby niewątpliwie mocnym impulsem, by pożegnać się z tradycyjnymi antywirusami (no może coś lekkiego, działającego w chmurce na doczepkę bym postawił :klawik. ). Świetny konkurs :ok.

A

Anonymous

Cóż za Cudowna Niespodzianka :eek: .
Podobno ten sofcik zabezpiecza przed wszystkim (tak przynajmniej słyszałem) a ponieważ nie znam się kompletnie na security komputerowym to posłucham mądrzejszych ode mnie i wezmę udział w tym wydarzeniu :zawsty .
Dziękuję Grzesiu :dziękuję !

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
Właśnie stawiam sobie na lapku systemik od nowa i rozglądam się za dobrym i lekkim zabezpieczeniem, a tu taki fajny konkursik :klawik

Z przyjemnością przetestuję u siebie ten zacny programik, słyszałem na tym forum sporo dobrego o AppGuardzie :ok

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
AppGuard to jeden z najlepszych programów służących do zabezpieczenia systemu przed oprogramowaniem zwanym "malware", dlatego właśnie chciałbym wygrać ten program. Dzięki za konkurs. :)

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
hmmm, przydałby się taki skuteczny i renomowany soft, warto byłoby nim zastąpić antywirusa, z chęcią wezmę udział w tym konkursie :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
również zgłaszam swój udział w konkursie; nie testowałem softu, ale czytając pozytywne opinie, chciałbym go mieć na swoim kompie

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Po przeczytaniu wielu pastów na tym forum mogę uznać, że jest to program wart posiadania na swoim komputerze. Biorę udział i dziękuję za organizację konkursu! :yes master

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Przyznam że nie miałem z nim do czynienia, tym bardziej skorzystam z okazji by przetestować, jeśli szczęście dopisze.
Ostatnio jest o nim na forum dużo pochlebnych opinii. Konkurs jak zwykle 1klasa :ok :hi :piwko

Status
Zamknięty.
Do góry