Konkurs ! / Giveaway ! - AppGuard

Status
Zamknięty.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

AppGuard to świetny i nowoczesny program do ochrony komputera mam go już na 1 kompie i fajnie byłoby go mieć na drugim :)

Biorę udział i :dziękuję za kolejny fajny konkurs :klawik.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Chciałbym wygrać ponieważ panicznie boję się złośliwego kodu 0-day, a AppGuard mnie przed nim obroni :papież

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Oglądając różne filmy miałem możliwość widzieć zarówno "Zero Day" (2003) jak i "Day Zero" (2007). Widziałem też "The Guard" (2011) i "The Bodyguard" (1992)...
Mając więc taką możliwość i okazję jak ta, postanowiłem i ja wziąć udział w tym konkursie. ;)

Słuchając nagrania Benji Cossa - Volcano (fajny kawałek) użytego do trailera jednego z ww. filmów, dziękuję ORGANIZAT0R-owi za organizację konkursu, a firmie
wPyJpfC.png
za AppGuarda. :)

Ps. Już jakiś czas temu dokonałem zakupu tego programu od firmy Blue Ridge Networks, Inc. na jeden z komputerów. Myślę, że nie zaszkodzi mieć go również na kolejnym, prawda? :jezyk

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
głównie dzięki temu forum i obecnym na nim userom zmieniłem swoje zdanie jakoby antywirus + "ogniomurek" a najlepiej jakiś pakiet zawierający w sobie obie te rzeczy i jeszcze jakieś wynalazki był rzeczą podstawowa i niezbędną na każdym komputerze
obecnie stosuję jeszcze leciutki AV w chmurze i uzupełniam go skanem na żądanie w postaci HitmanaPro ale z chęcią spróbowałbym czegoś nowego a o AppGuard przeczytałem wiele pochlebnych opinii, byłaby to dla mnie zupełna nowość ale wiem ze w razie problemów z konfiguracją czy czymkolwiek mogę liczyć na Naszą forumowa społeczność ;)
proszę mnie liczyć w losowanku a nóż widelec się poszczęści :jezyk

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
O mały włos przeoczyłbym loterię a wygrana nie byle jaka. :klawik.
Nie będę rozpisywał się nt tego programu bo już chyba wszystko zostało o nim na tym forum powiedziane, więc po co powielać ?? ......jednym słowem łącząc go z Sbie i jakimś FW uzyskam mały, lekki bunkier.
....teraz pozostaje mi jeszcze tylko wygrać a dokładniej ujmując, być jednym z dziesięciu :)

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
hi hey hello

zgłaszam się po ten program w tym ze jak pięknym konkursie no bo jak by nie było za darmo takich programów codziennie nie rozdają :wariat a appguard jest programem lekkim jak puch stabilny jak skala i skuteczny jak CR7 :dziwak wiec chętnie się na niego przesiądę :klawik.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Zgłaszam udział w konkursie !!
Najlepszy program do blokowania każdego paskudztwa, które jest w sieci.
Dziękuje i Pozdrawiam !!

A

Anonymous

AppGuard chroni przed złem wszelakim. Dożo grzebię w tym szambie, mówią, że tylko On mnie uchroni. Zgłaszam się.
Dzięki za konkurs.
Pozdrawiam

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

EldpdCN.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej

tofana