Konkurs ! / Giveaway ! - Ashampoo Burning Studio 14

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
W dniu dzisiejszym ukazała się nowa wersja świetnego programu do nagrywania płyt Ashampoo® Burning Studio 14. Mam dla Was 5 licencji na ten program :)

Ashampoo Burning Studio 14 to wynik ponad 14 lat doświadczenia w tworzeniu oprogramowania do nagrywania i multimediów. Łatwość użycia, większe możliwości i totalna dostępność - doświadcz najlepszego Burning Studio w historii!

Nagrywaj pliki, muzykę, zdjęcia i wideo na CD, DVD oraz Blu-ray Disc
Kopia zapasowa i ochrona najważniejszych danych z opcją szyfrowania
Twórz doskonałe kopie swoich CD, DVD oraz Blu-ray Disc
Authoring i tworzenie filmów oraz pokazów slajdów w jakości HD
Twórz nośniki Audio i projektuj okładki oraz etykiety
Przeglądaj i twórz obrazy nośników
śródło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

więcej informacji pod tym adresem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Ashampoo Burning Studio 14.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 06.12.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Ashampoo Burning Studio 14.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 06.12.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam serdecznie! Chcę wygrać Ashampoo Burning Studio 14, ponieważ jest to świetny program do "nagrywania płyt" i nie tylko. :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow !

Czekałem na taki konkurs , aktualnie używam starej wersji Nero i jest to wielka kobyła a trzeba przyznać że nowa wersja Ashampoo Burning Studio 14 to aż 9 sekcji, które odpowiedzialne są za różne operacje na płytach CD/DVD oraz Blu-ray i w porównaniu do Nero pakiet nie jest tak zasobożerny. Program jest dość prosty w użyciu a jednocześnie bogaty w wiele pożytecznych funkcji .Biorę udział w konkursie na tak zacny soft :klawik.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Program do nagrywania filmów,fotek a także obrazów iso.Używam w tej chwili 11 i jestem zadowolony.Chciałbym mieć ten program.Dziękuję za konkurs.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo dobry, niezawodny program w języku polskim, bez zbędnych bajerów jak jego konkurent Nero, więc spróbuję szczęścia :jezyk

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Dziękuję za konkurs :)
Osobiście posiadam wersję 12 tego programu i z przyjemnością przeszedłbym na najnowszą odsłonę, dlatego i ja zgłaszam swój udział w tym konkursie.

Powodzenia współzawodnikom!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Taki mały kombajn z licznymi funkcjami usprawniającymi nagrywanie, tworzenie kopii zapasowych np. "Kopia zapasowa urządzeń mobilnych jednym kliknięciem".
Biorę udział, bo myślę, że warto ten program mieć.

Dziękuję za zorganizowanie konkursu! :)

ngbaoha

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway! I’d like to win because I have an old version and would like to try the newest version out, as Burning Studio is really good CD/DVD burning software.

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Bardzo dobry program, sam posiadam 12nastkę ale jak jest możlliwość dlaczego nie dać szczęściu szansy? Wielu uwarza że programy do wypalania płyt to przeżytek z czym się nie zgadzam. Dzieki za kolejny super konkurs :dziękuję

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Posiadam wersję wcześniejszą i uważam że jest to najlepszy program do nagrywania. Nie zajmuje dużo na dysku a oferuje wszystkie najistotniejsze funkcjonalności. Dlatego cieszyłbym się jakby mi szczęście dopisało i licka na tą najnowszą wersję trafiła do mnie w losowaniu....

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Jestem zainteresowany nową wersją tego programu. Jest to świetna alternatywa dla innych programów tego typu choćby ze względu na małą zasobożerczość , cokolwiek by to słowo nie znaczyło. Pozdrwiam

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Używałem starszą wersje tego programu. Chętnie przeszedłbym na najnowszą. Dziękuję za konkurs i zgłaszam swój udział.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dzięki za konkurs! :dziękuję
Chciałbym zamienić wersję 12 na nowszy model i sprawdzić nowe funkcje wersji 14

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway. I want to win Ashampoo Burning Studio 14 as this new version provides disc encryption & Backup mobile devices features which I liked a lot. So hope to win this new version here.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Zaczynałem od wersji o numerze 6 tej wypalarki. Pewnie,że chciałbym używać pełnej wersji 14,w tej chwili cieszę się promocyjną Burning Studio 2013.

Status
Zamknięty.
Do góry