Konkurs ! / Giveaway ! AVG-Anti-Virus 2012

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Do wygrania jest roczna licencja AVG-Anti-Virus 2012 z roczną subskrypcją (1 year) (jak na razie skromnie).

AVG-Anti-Virus-2012.jpg

AVG Anti-Virus 2012

Wielokrotnie nagradzany antywirus, który po prostu działa

- Niezrównana ochrona podczas przeglądania internetu i korzystania z sieci społecznościowych.
- Wielokrotnie nagradzana ochrona działająca w tle
- Graj i przeglądaj internet bez irytujących komunikatów
- Bezpiecznie pobieraj pliki i korzystaj z sieci społecznościowych

AVG-Anti-Virus 2012

P.S
Niestety nie znalazłem recenzji na temat wyżej wymienionego programu, więc posłużyłem się linkiem z newsem konkursowym organizowanym przez Pani Moderatorkę olwu. Mam nadzieję że nie zostanie to źle odebrane.

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz, dlaczego chcesz wygrać i jakie zabezpieczenia używasz.
(Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów)
2. Komentarz w języku Polskim oraz Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 03.03.2012 r.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment, why do you want to win and what protection you use.
(You should have a minimum of 10 posts)
2. Comment in Polish and English.
3. Completion of the contest will be held on 03.03.2012 r.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Używam ESET Smart Security i MBAM, ale AVG chciałbym wygrać, bo moja przyjaciółka go lubi i zapewne bardzo ucieszy się z licencji - poza tym jak go próbowałem miał niezłą skuteczność :)

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie używam F-Secure IS 2012. AVG to jeden z moich ulubionych antywirusów. Szczególnie zaczął mi się podobać pod wydaniu SP1, ponieważ zostało wiele rzeczy poprawionych, w tym wygląd, który jest o wiele schludniejszy.
Świetnym modułem jest Identify Protection, który jest niezwykle skuteczny. Bardzo dobra ochrona przeglądania, kompleksowa i nie zamulająca przeglądarki. Sam antywirus jest przeciętny, ale jako cały pakiet, AVG AV jest godny polecenia.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
biore udzial w konkursie ponieważ posiadam w obecnej chwili ten program i go używam tylko wersji free ,a chcialbym w wersji pelnej ale jakos mi sie nie udalo go zdobyc. może tym razem sie uda? :dziękuję

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używłem kiedyś antywirusa tej firmy i byłem całkiem zadowolony. Obecnie skończyła mis ie licencja na sumanteca i przesiadłem się na antywirusa ze stajni microsoft. Chetnie wygrałbym tą licencję.

A

Anonymous

Tak więc, ze względu na małe zainteresowanie jak i terminem zakończenia konkursu ogłaszam wyniki.
Zwycięzcą jest :

H2uWh.jpg

Zwycięzce bardzo proszę o potwierdzenie poprzez prywatną wiadomość w ciągu 48h.
Jeśli do tej pory, nie otrzymam potwierdzenia, nagrodę otrzyma druga osoba z listy.

Serdeczne Gratulacje.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki serdeczne :)

A

Anonymous

kamil10506 napisał:
Dzięki serdeczne :)

Moje Gratulacje, wiadomość pw wysłana, wraz z wygraną. :)
I również Gratuluję i dziękuję innym użytkownikom, którzy brali udział w konkursie.

Status
Zamknięty.
Do góry