Konkurs ! / Giveaway ! - AX64 Time Machine

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Niedługo czeka mnie odświeżenie systemu. Przydałby się dobry program do przywracania kopii zapasowych systemu. Z opisu wnioskuję że AX64 Time Machine jest programem dla mnie; prosty , wszechstronny i skuteczny. Tak więc staję do konkursu. Dzięki za szansę.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Program szybki, łatwy do obsługi (wersja trial),dlatego chce mieć ten program na swoim komputerze.
Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Świetny program przeznaczony do tworzenia i przywracania kopii zapasowych wszystkich danych użytkownika i co ważne jest szybki i ma dość prosty interfejs , każdy nawet mniej zaawansowany użytkownik sobie z nim poradzi :klawik.

Biorę udział w konkursie i :dziękuję

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Zgłaszam się do konkursu, ponieważ potrzebuję jakiegoś dobrego programu do backupu. Nie udało mi się wygrać Acronisa więc może ten program go zastąpi. Po screenach widać, że jest bardzo prosty w obsłudze i co ważne licencja jest lifetime.
Dzięki artoor :piwko

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Korzystam z z bardziej tradycyjnych metod backupu ale ten program jest bardzo interesującą alternatywą. Z chęcią zostałbym jego użytkownikiem i przekonałbym się na własnej skórze o jego skuteczności i szybkości w działaniu :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31104
Miasto
Trololololo
ok, trochę komentarzy pokasowałem w sumie według mnie powinienem skasować większość :yhy i zostawić te parę sensownych :papież ( w tym mój również :szydera ). Proszę chętnych o ponowne napisanie bardziej sensownych komentarzy.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
WITAM !!! :hi
Czas wielki rozpocząć tworzenie backupu a wg. mnie AX64 Time Machine nadaje się do tego doskonale nie obciążając do tego zbytnio systemu. Chciałbym osobiście przekonać się do czego zdolny jest program. Interfejs intuicyjny nie powinienem mieć z nim problemów. Do tego licencja dożywotnia :) .
DZIĘKI Artur za kolejny konkurs :dziękuję

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Dużo dobrego przeczytałem o tym programie, więc jeżeli jest okazja stania się posiadaczem licencji to chętnie spróbuję. Od wielu lat używam Acronisa do backupu ale może AX64 Time Machine przypadnie mi do gustu.

:dziwak

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Hmm,dobra, napiszę jeszcze raz. Jakmój był skasowany,to jeszcze połowa tez mogłaby równie dobrze iść do kosza razem z moim, ale kłócić sie nie będę. :dziwak Admin ma zawsze rację! :szef

Założyłem temat o programach do przywracania systemu.Padła tam odpowiedź o właśnie tym programie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
I instalka też.
Zainstalowałem i wykonałem backup. Podoba mi się ten program i chcę wygrać licencję.
:england

EDIT:w związku z tym,że nie udało mi się wygrać Acronisa, tym bardziej mam nadzieję, że tu szczęście mi dopisze.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4579
Miasto
Gdynia Orłowo
W ogóle nie mam doświadczenia w używaniu programów, których zadaniem jest tworzenie i przywracanie kopii zapasowych systemu jak i samych danych. Jak na razie nie posiadam i nie używam tego typu programów. Czas najwyższy zacząć, a że program nie obciążania zbytnio zasobów, tym bardziej przekonuje mnie do siebie. Tak więc biorę udział.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
program dobry bardzo intuicyjny z przyjaznym interface brak co prawda custom back up ale nie jest to najważniejsze dla mnie, opcja USB flash drive jest wiec warto się zaopatrzyć w ten przyjazny soft. dopisuje się do tej długiej już listy chętnych na ten program :klawik.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Biorę udział w tym konkursie z prozaicznego powodu: każdy z domowników ma swój komputer, a tylko ja mam program do tworzenia kopii. Chciałbym podarować ten program córce i przetestować go dokładnie przedtem...nie miałem z nim nigdy do czynienia wcześniej. Pozdrawiam.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Konkurs o AX64 Time Machine rozstrzygnięty.
Portal random.org wyłonił zwycięzców. Są nimi:

• Ircus
  • OXYGEN THIEF
  • grr
  • waldek111
  • Tadek59
  • mavio
  • fluid
  • helium
  • ktośtam
  • tofana
  • matroska
  • jerzy601
  • senior38
  • Fanatyk Dark (*)
  • andyxa
  • HrabiaDracula
  • Elvis_JXL
  • alberto
  • LGG
  • jawdar

rMC1PbK.png

Zwycięzcy otrzymają klucz w PW w godzinach późniejszych.

Serdecznie gratuluję!

--== EDYCJA ==--

(*)Fanatyk, przykro mi, ale nie spełniasz 3-go punktu zasad uczestnictwa w konkursie. Moje przeoczenie, że zostałeś zakwalifikowany jako zwycięzca. Przykro mi. Osoba, która otrzyma klucz to Dark - jako że znalazł się na pozycji 21 w losowaniu.

Do góry