Konkurs ! / Giveaway ! - DefenseWall Personal Firewall

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Obecna ochrona to Zemana AntiLogger oraz DefenseWall Personal Firewall a niedługo kończy mi się licka więc chciałbym wygrać

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kompka na którym w razie wygranej zagościłby DWPF obecnie pilnuje SBie ,ZemanaAL ,SD ,i zapora PCtools a na żądanie przeczesuje MBAM i HitmanP
Licka pozwoliłaby mi przebudować trochę ten zestaw i lepiej przystosować go na potrzeby walki ze złem czyhającym w ciemnych zakamarkach internetu :p

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Comodo Internet Security Pro 2012. Wygrana DefenseWall Personal Firewall pozwoliłaby mi inaczej zorganizować ochronę na swoim PCie. Dziękuję za konkurs i pozdrawiam :)

A

Anonymous

Wyniki :

5B4ET.jpg

GRATULACJE
Wygrali: FARMER, karolos, Hornet. Laureatów proszę o podanie na PW danych (imię, nazwisko oraz adres e-mail) które zostaną przekazane producentowi programu. Na wiadomość czekam do 13-08-2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

P.S
Osoby które nie spełniały wymagań o których pisałem w regulaminie, nie były brane pod uwagę.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
no teraz listy właściwe :) ...Gratulejszyn dla farciarzy

A

Anonymous

remool napisał:
no teraz listy właściwe ...Gratulejszyn dla farciarzy

Pomyliły mi się okienka. :)
Ale już poprawione. :)
Lecz spokojnie jak to się mówi jeden konkurs się kończy i kolejna niespodzianka za parę min. będzie która się zacznie. :)

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Gratulacje dla farciarzy :)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Dziękuję za wygraną i jeszcze raz dla organizatora za konkurs :ok gratulacje dla pozostałych.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Znowu się nie udało :bardzo zły . Gratulacje dla zwycięzców !!

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje :hippie

Do góry