Konkurs ! / Giveaway ! - HDD Regenerator 2011

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Posiadam trzy dyski w których mam po kilkadziesiąt badsektorów. Jeżeli to ustrojstwo jest w stanie to zmienić, byłoby idealnie.

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Nigdy nie słyszałem o programie, ale z opisu wygląda interesująco. Szczególnie podoba mi się opcja botowalnych USB/CD, pozwalająca naprawić dysk bez uruchamiania systemu. Chętnie przygarnąłbym licencję na ten program, takie narzędzie może być (tfu, tfu) potrzebne. Ciekawe, czy istnieją jakieś niezależne testy potwierdzające skuteczność HDD Regeneratora?

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Pewnie jak większości osób startujących w konkursie program przydał by mi się do regeneracji dysków. Mam dwa stare laptopy na których pojawiają się już badsectory. Bardzo interesuje mnie jak program poradziłby sobie z fizycznymi bądź co bądź uszkodzeniami. Program wydaje się być solidny z wieloma przydatnymi funkcjami jak np. możliwość zbootowania z pedrvie'a.

damien76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Hard drives damaged with bad sectors perform inefficiently. The disk surface which has been damaged will not magnetized correctly thus some of the data on that particular portion of the disk drive cannot be read properly. This wonderful program really repairs hard disk surfaces even low-level disk formatting cannot repair. And to top it, the data on that particular portion of the affected drive remains intact and usable. I have tried Seagate seatools on a badly affected Seagate drive but the symptoms seems to have resurfaced again after only a week. Checking it via another 3rd party program shows that bad clusters have occurred again. Have chanced upon a technician who used a demo version of this program for diagnostic and indeed it said it can repair the drive. Charged me extra for the repair. It took him the whole night but I am proud to say that the drive was repaired. All informations usable and unblemished. That drive was still performing as if it was new until I sold the desktop last year.

Count me in for this contest! :yahoo

--

Dyski twarde uszkodzony z uszkodzonymi sektorami wykonać nieefektywnie. Powierzchni dysku, który został uszkodzony czy nie magnetized poprawnie w ten sposób niektóre dane w szczególności część dysku nie można odczytać prawidłowo. Ten wspaniały program naprawdę naprawy powierzchni dysku twardego, który formatowanie dysku nawet niskiego poziomu nie może naprawić. I do góry go, dane w szczególności część sztuczny przejażdżka pozostają nienaruszone i zdatny do użycia. Mam wypróbowany Seagate seatools na dysku Seagate dotknięta ale objawy wydaje powróciła ponownie po zaledwie tydzień. Sprawdzenie go za pośrednictwem innej strony 3 programu pokazuje, że uszkodzone klastry miały miejsce jeszcze raz. Mam natknął się na technika, który wersję demo tego programu do diagnostyki i rzeczywiście powiedział, że można naprawić dysk. Opłata mi dodatkowe do naprawy. Zajęło mu całą noc, ale ja jestem dumny, że dysk został naprawiony. Wszystkie informacje użyteczne i nieskazitelny. Że dysk był nadal wykonywanie tak, jakby to było nowe, dopóki sprzedał ten pulpit w zeszłym roku.

Rachować mi pod kątem ten nawiązywać kontakt :yahoo

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Bardzo przydatne narzędzie jeśli wierzyć we wszystko co gwarantuje producent ;) Kilka razy już pobierałem "spiracony" obraz niby bootowalnej płytki tego programu ale zawsze nijak użyć się tego nie dało hmm... no ale mam nadzieję, że z legalnym, wygranym będzie inaczej bo już pierwszy chętny tester możliwości tego regeneratora czeka w szufladzie ;)
Powodzenia dla pozostałych uczestników konkursu :)

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
HDD Regenerator to świetne narzędzie do regeneracji dysków. Zapisuje sie do konkursu, mam nadzieję że jeszcze nie jest za późno

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
wyniki konkursu:

RddoQs6.jpg

Wygrał:
yuppy

Zwycięzce proszę o potwierdzenie na PW wraz z Nazwą/Imieniem i nazwiskiem. Na potwierdzenie czekam do 28.01.2013 godz. 23:59.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
yuppy, gratulacje... w zasadzie, czemu mnie to nie dziwi? Jesteś chyba największym konkursowym farciarzem :D

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
gratulacje hmm czy mi się zdaję ale gdzie nie spojrzę w listy laureatów to prawie wszędzie jeden, znajomy nick hehe :piwko a jak już ponaprawiasz dyski to daj znać czy rzeczywiście działa :jezyk

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Dzięki grzesiek1920 za konkurs. Dzięki również za gratulacje - życzę szczęścia Wam w innych konkursach :ok

PS. Jak ja wszystko wygrywam - ostatnio była posucha w kokursach :klawik.

hyde

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Gratulacje dla zwycięzcy! ...... i czekamy na następne konkursy Grzesia.

Do góry