Dawno temu kiedy jeszcze nie miałem internetu przytargałem na pendrive Sality a usunąłem to dziadostwo za pomocą McAfee Internet Security, które było na płycie z gazetą
Ja miałem tego policyjnego i po udanym restarcie w trybie awaryjnym właśnie Hitmanem udało się usunąć to dziadostwo.Szkoda tylko że program ten miałem w wersji 30 dniowej
W grudniu 2013 roku przypętało się coś z USB kolegi - ale dał sobie radę z tym Webrrot. Ten sam szkodnik na jego laptopie wyeliminowałem combofix (on miał XP bez antywirusa)
W przeszłości załapałem wirusa i usunąłem go podczas skanu programem AV ( nie pamiętam jakim ). Było to już dawno. Dziś z kolei nie łapie syfu. Z głową korzystam z netu. Wiem co instaluje itp. Dzięki Hornet za konkurs. HitmanPro używałem w wersji trail.
Na Hitmana zawsze chętny jestem odkąd pierwszy raz go użyłem
Co do infekcji hmm kilka było, przeważnie kończyło się formatem, kiedyś pamiętam że pomogła jakaś dłubanina w rejestrze, w usługach czy procesach systemowych a potem dopiero KAV sobie poradził, ze 2 lata temu złapałem też coś "słodząc" Łofisa 2tysiące3naście wtedy akurat Hitmanek wygrany dawno, dawno temu w konkursie na PZD zneutralizował intruza
Obecnie gości na każdym moim komputerze jako skaner na żądanie ale tylko w wersji nieaktywowanej, niestety.
Ostatnie problemy z wirusami były bardzo dawno ,ściągało różne rzeczy , wtedy Kaspersky pomagał.
Teraz rozsądek i dobry program skanujący całkowicie by wystarczył. Zgłaszam udział w konkursie
Dziękuje i pozdrawiam
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.