IDM to jeden z najlepszych programów tego typu. Doskonale integruje się z różnymi przeglądarkami i co dla mnie jest bardzo istotne pozwala zastąpić domyślny menedżer przeglądarek bazujących na chromium. Program bardzo przydatny dlatego postanowiłem wziąć udział w konkursie.
Program dobrze się sprawdza w swojej funkcji przyśpieszania pobierania. To jest jedynym powodem, dla którego chciałbym mieć licencję. Proszę dopisać mnie do konkursu,
IDM to świetny soft. Największą zaletą jest integracja z operą - moją ulubioną przeglądarką. Inne download managery mają z tym poważny kłopot.
(jeśli jestem w błędzie możecie podrzucić jakieś sugestie)
Największą wadą jest komercyjna licencja...
Jeśli macie jedną na zbyciu to ja się piszę
Witam
Obecnie do pobierania plików z internetu korzystam z kilku rozszerzeń do przeglądarki, np. menadżer pobierania, rozszerzenie pozwalające ściągać filmy ze stron itp. Gdybym wygrał IDM mógłbym zastąpić wszystkie dodatki do przeglądarki, jednym programem, który spełniałby swoje zadania z pewnością wiele lepiej niż wymienione rozszerzenia.
Ostatni będą pierwszymi(?). Przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu. Ilość programów dostępnych na rynku jest ogromna. Oczywiście większość z nich "normalnemu" użytkownikowi nie jest potrzebna. Ale są osoby, które na swoim komputerze instalują mnóstwo programów. Oczywiście nie było by nic w tym złego gdyby nie to, że po jakimś czasie zapominają o ich istnieniu. Nie używają ich a ich system dostaje zadyszki. Do czego zmierzam? Ja osobiście na swoim komputerze mam zainstalowane tylko takie programy, których używam na co dzień (lub przynajmniej kilka razy na tydzień) - do tej grupy należał by też właśnie IDM. Ponieważ bardzo często ściągam pliki z sieci to program na pewno nie leżał by bezczynnie. W razie wygranej już szykuję dla jego ikonki miejsce w zasobniku systemowym Mam nadzieję, że komentarz był w miarę sensowny.
Witam,
przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu
Chcę wygrać Internet Download Manager, ponieważ według mnie jest to najlepszy manager pobierania. Rok temu wygrałam licencję IDM na tym forum, ale niedługo licencja się skończy, a ja bardzo ten program polubiłam i trudno byłoby mi się bez niego obejść - może tym razem też mi się uda. Cenię sobie zwłaszcza kilka jego zalet, np. możliwość wznawiania pobierania (przy moim niestabilnym łączu jest to baaaardzo przydatna cecha) oraz funkcja katalogowania ściągniętych plików w specjalnie utworzonych przez program folderach, nie wspominając nawet o przyspieszaniu pobierania plików.
Pozdrawiam i mam nadzieję na wygraną
Hej do tej pory nie korzystałem z żadnych konkretnych programów do pobierania plików. Jedynie używałem menadżera w przeglądarce do pobierania plików. Chciałbym wygrać Internet Download Manager gdyż posiada bardzo dużo pozytywnych opinii i należy do czołówki programów w tej kategorii.
Do tej pory ściąganiem plików zajmował się menadżer w przeglądarce,ale może czas żeby to zmienić i polepszyć ściąganie.Jak widać,jest dużo chętnych na ten program,więc napewno jest wart tego,żeby mieć go na kompie.Proszę dopisać mnie do konkursu,co prawda nie mam szczęścia w losowaniu,ale próbować zawsze trzeba.Pozdrowienia dla wszystkich.
Do wzięcia udziału w tym konkursie skłoniły mnie zaawansowane możliwości IDM ustawienia kolejkowania pobierania oraz opcje wyświetlania jakoś pobieranych plików np. filmów (rozmiar, czas, rozdzielczość). Dziękuję za konkurs, pozdrawiam
GRATULACJE !!!
Wygrali: grr, k1ub2a. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW po czym wyślę licencję wygranym osobą. Na wiadomość czekam do 20-08-2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.
Congratulation !!!.
They won: grr, k1ub2a. The winners please confirm the PM and then send the person winning the license. The message waiting for hours on 20-08-2012. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.