Konkurs ! Giveaway ! - Kaspersky Internet Security 2016

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Dziękuję za konkurs. Dla mnie to najlepszy pakiet zabezpieczający na świecie. Można nim chronić nie tylko komputer, ale też pozostałe urządzania mobilne. Interfejs jest intuicyjny i wielofunkcyjny. Nigdy nie zamulał mi komputera. Wiele innych mnie zawiodło, ale on zawsze dzielnie stoi straży bezpieczeństwa urządzenia.

M

mohammadwasi7861

Thanks for this very good giveaway, i want to win this, because KIS is one of the best security guard for net savvy which i am, all i visit many software site and i don't know which is harmful or which not, in these moment i need a trusted security which is KIS, and it stop each attempt of virus attack this is very for me.

s66

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I want to win Kaspersky Internet Security 2016 because I am currently using AVG free.... and you can see why I would!!!

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for this great giveaway!
I would like to win KIS 2016 because most of the tests and reviews I've read prove the it's the best AV software. I've used it for some time but my licence is over so it would be great to win a new one.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Chętnie zainstaluję Kaspersky Internet Security 2016 na swoim komputerze, używałem kiedyś tego produktu i byłem z niego zadowolony.
Dziękuję za konkurs

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
This giveaway ends in a couple of hours, so who wants to participate will have to do it quickly.
:)

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Program legenda,chętnie zainstaluję i potestuję.Kaspersky był zawsze mercedesem

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
A co tam może dopisze mi szczęście i wygram najlepszy program.Dawno go nie miałem na swoim kompie bo nie stać mnie na mercedesa jak to wyżej napisał kolega:)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dziękuję organizatorowi za konkurs. Dla mnie Kaspersky Internet Security kiedyś był najlepszym pakietem zabezpieczającym. Później skończyła mi się licencja i nie używałem go. Podobno jest teraz bardziej zasobożerny. Ale z chęcią go sprawdzę na swojej maszynie. Dlatego zgłaszam się do konkursu.

3

3e6-16hn

I would like to win Kaspersky Internet Security 2016 because it has good ratings during testing and I would like to try this since Im a emsisoft user. =) Thank You!

ERPI

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
2
Podobno świetny program.Nigdy nie mialem możliwosci próbowania.Chętnie sprawdzę. Pozdrawiam.

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Ok users, the contest is over and the winner has been chosen. eufrasiox you have 24 h to send me a PM otherwise your win will be void. Thanks to all the users that participated in this giveaway and thanks to OXIGEN THIEF for allowing me to do this for our users here.
Thanks,
nA3mdAg.jpg

ok, użytkowników, konkurs dobiegł końca i zwycięzcą został wybrany.eufrasiox macie 24 h mi przysłać pm inaczej twoje zwycięstwo będzie nieważny.podziękowania dla wszystkich użytkowników, którzy uczestniczyli w tym właśnie dzięki OXIGEN THIEF za umożliwienie mi to zrobić dla użytkowników.
dzięki,

:ok

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
The license has been sent to the winner! Contest closed. :francuz

Do góry