- Reakcje/Polubienia
- 595
Do wygrania 10 licencji na O&O Defrag Professional 19!
Licencje na konkurs dostarczył Pan Rudy Goodman któremu serdecznie dziękuję.
O&O Defrag Professional
to uważany przez wielu użytkowników za jedno z najlepszych narzędzi przeznaczonych do defragmentacji dysków twardych pracujących w oparciu o system Windows 10, 8, 7, Vista.
Do najważniejszych cech programu zaliczyć należy funkcję automatycznej i samoregulującej defragmentacji systemu w tle, obsługę profili defragmentacji przeznaczonych dla stacji roboczych i serwerów, zaawansowany menadżer planowania optymalizacji systemu, monitor aktualnych prac widoczny w zasobniku systemowym czy zaawansowany system oszczędzania energii dla laptopów. O&O Defrag Professional oferuje także pięć różnych algorytmów defragmentacji systemu oraz możliwość aktywacji specjalnego wygaszacza ekranu. Narzędzie obsługuje wszystkie formaty plików obsługiwane przez system Windows w każdej konfiguracji i wielkości.
O&O Defrag Professional został wyposażony w proste kreatory defragmentacji, które szybko przeprowadzą użytkownika przez pełen proces konfiguracji i optymalizacji dysków twardych zainstalowanych w komputerze.
źródło: dobreprogramy.pl
Link do strony producenta:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać O&O Defrag Professional.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 października 2015 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 29.03.2016.
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

. Używałem wcześniej wersji z niższymi numerami ale niestety już przy wersji 18 Windows 10 krzyczy, że program nie będzie działać. Dlatego od jakiegoś czasu poluję na wersję nr. 19. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć wśród 10 szczęśliwców, którzy dostaną tą licencję.