Konkurs ! / Giveaway ! - O&O Defrag Professional 19

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
6aGb0zH.png

Do wygrania 10 licencji na O&O Defrag Professional 19!

Licencje na konkurs dostarczył Pan Rudy Goodman któremu serdecznie dziękuję.

O&O Defrag Professional
to uważany przez wielu użytkowników za jedno z najlepszych narzędzi przeznaczonych do defragmentacji dysków twardych pracujących w oparciu o system Windows 10, 8, 7, Vista.
Do najważniejszych cech programu zaliczyć należy funkcję automatycznej i samoregulującej defragmentacji systemu w tle, obsługę profili defragmentacji przeznaczonych dla stacji roboczych i serwerów, zaawansowany menadżer planowania optymalizacji systemu, monitor aktualnych prac widoczny w zasobniku systemowym czy zaawansowany system oszczędzania energii dla laptopów. O&O Defrag Professional oferuje także pięć różnych algorytmów defragmentacji systemu oraz możliwość aktywacji specjalnego wygaszacza ekranu. Narzędzie obsługuje wszystkie formaty plików obsługiwane przez system Windows w każdej konfiguracji i wielkości.

O&O Defrag Professional został wyposażony w proste kreatory defragmentacji, które szybko przeprowadzą użytkownika przez pełen proces konfiguracji i optymalizacji dysków twardych zainstalowanych w komputerze.
źródło: dobreprogramy.pl

aN508Gv.png

Link do strony producenta:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać O&O Defrag Professional.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 października 2015 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 29.03.2016.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow dziękuję za możliwość wygrania tego programu mam O&O Defrag Professional 18 i jestem bardzo zadowolony,to jeden z lepszych programów do defragmentacji na rynku,posiada wiele funkcji między innymi automatyczną defragmentację,która sprawia że program sam monitoruje system i w razie potrzeby przeprowadza defragmentację.
Fajnie byłoby mieć najnowszą wersję tego programu,zatem biorę udział w konkursie :ok

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Na takie coś czekałem :suuper. Używałem wcześniej wersji z niższymi numerami ale niestety już przy wersji 18 Windows 10 krzyczy, że program nie będzie działać. Dlatego od jakiegoś czasu poluję na wersję nr. 19. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć wśród 10 szczęśliwców, którzy dostaną tą licencję. :hura

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Witam używałem wiele programów do fragmentacji ale nie zauważyłem potem jakiejś znaczącej różnicy. Słyszałem wiele dobrego o tym programie więc chętnie bym go przygarnął. Powodzenia wszystkim :)

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Automat działający w tle , wart zainstalowania.

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
66
Do defragmentacji używam tylko i wyłącznie O&O Defrag, bo jest to jedyny program, który spełnia moje wymagania. Obecnie, dzięki PZD, korzystam z wersji 18, ale z radością przerzucił bym się na najnowszą wersję.
Chętnie wezmę udział w konkursie.

leonbokser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
5
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć wśród szczęśliwców, którzy wylosują tą licencję, jest to jedyny program, który spełnia wymagania systemu Windows 10,działający w tle,to jeden z lepszych programów do defragmentacji na rynku,posiada wiele funkcji między innymi automatyczną defragmentację,PROGRAM GODNY POSIADANIA.

A

Anonymous

O&O Defrag could optimize our hard disks and increase the speed up to 100%!
It could optimizes the performance of our PC.
This would increase the speed increases of up to 100% and protect our hardware from the wear and tear.

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Program używałem w starszej wersji przez kilka lat.
Niestety instalacja W10 położyła temu kres.
Nigdy nie miałem z nim problemów.
Jeśli nowa wersja trafi bo mnie z chęcią zainstaluję.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Czy SSD jest sens defragmentować? Jeśli nie to tego typu programy są chyba na wymarciu. Jeśli ktoś mnie przekona o że SSD jest sen defragmentować to biorę udział w konkursie.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
O&O Defrag to jedno z najlepszych narzędzi do defragmentacji dysków.
Posiada funkcję automatycznej i samoregulującej się dafragmentacji w tle, menadżera planowania optymalizacji systemu, zaawansowany system oszczędzania energii dla laptopów. To program który możliwościami przewyższa inne narzędzia tego typu.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Kochałem ten program od czasów Win 98 albo wcześniej. Później zrobił się drogi /najpierw/ a następnie zrezygnowano z języka PL w nim /to i trochę mną wstrząsnęło/ - obciążał też znacznie system przy pracy. Podobno to poprawili - i bardzo chcę wygrać by go mieć - choć zazwyczaj jak mi zależy, to ... ale spróbować muszę ...
Defragmentacja u mnie "leży" odłogiem i czeka na O&O defrag .... :dziwak
Powodzenia dla innych uczestników i przede wszystkim - szacun dla Organizatora konkursu - to coś tak jak licka na Corel-a albo Windows-a - doprawdy nie wiem jak to Ci się udaje - dosięgnąć niemożliwego ... :ok
Biorę udział ... Biorę udział ... Biorę !!!!!!! :yahoo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
O&O Defrag Professional to jeden z najlepszych programów do defragmentacji. Używałam wersji z promocji, ale po reinstalacji Windowsa już nie działa. Program posiada funkcję "inteligentnej" defragmentacji i mam nadzieję, że pomoże mi w utrzymaniu dysku na starym lapku w jak najlepszej formie. ;)

Dzięki za konkurs!

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dziękuję za konkurs.Używam w tej chwili innego programu do tych zadań,ale dużo słyszałem właśnie o Defrag i automatycznej funkcji defragmentowania.Program chwalony przez innych użytkowników,więc warto spróbować o ile dopisze szczęście.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Używam obecnie defragmentatora windowsowego,ale słyszałem,że nie są one tak dobre,jak te firm trzecich.I dlatego chętnie używałbym właśnie tego jak tylko uda mi się wygrać w tym konkursie. Gdzie indziej nie miałem szczęścia.

Status
Zamknięty.
Do góry