Konkurs ! / Giveaway ! - O&O Defrag Professional 19

Status
Zamknięty.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Ostatnio pochyliłem się nad komputerem żony. System ładował się ponad 2 minuty. Po skorzystaniu z pewnego programu do optymalizacji uruchamia się poniżej minuty. Była w tym również defragmentacja. Domyślam się że O&O Defrag Professional zrobi porządek szybciej i najlepiej. Proszę uwzględnić moją osobę w konkursie.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Używałem kiedyś starszej wersji programu,który sprawował bardzo przyzwoicie.Z chęcią wezmę udział w konkursie.

Dziękuje i pozdrawiam

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki ORGANIZAT0R za zorganizowanie konkursu, :ok a Panu Rudiemu Goodmanowi z dostarczenie licencji. :dziękuję
Używam starszej wersji tego programu z promocji. I jest to jeden z niewielu w tej kategorii programów, którego jest sens używać do defragmentacji HDD ze względu na odczuwalną poprawę ładowania i działania systemu. Dotychczas byłem zadowolony z działania O&O Defrag Professional i funkcji defragmentacji systemu w tle. Najnowsza wersja byłaby, jak znalazł, tym bardziej że za 3 m-ce chciał - nie chciał przesiadam się na Win10.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Dziękuję za kolejny dobry konkurs zorganizowany przez kolegę :dziękuję . Używałem starszych wersji tego programu i zawsze byłem zadowolony . Z racji że przesiadłem się na Windows 10 O&O Defrag Professional 19 był by idealnym programem do defragmentacji dysku . Proszę mnie liczyć w konkursie . :guma

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

xRZ2aoK.jpg

Zwycięzcy mają 48 godzin na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Dzięki miałem szczęście gratulacje dla pozostałych wygranych :piwko

Status
Zamknięty.
Do góry