Konkurs ! / Giveaway ! - O&O Defrag Professional 20

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
6aGb0zH.png

Do wygrania 10 licencji na O&O Defrag Professional 20!

Licencje na konkurs dostarczył Pan Rudy Goodman któremu serdecznie dziękuję.

O&O Defrag Professional
to uważany przez wielu użytkowników za jedno z najlepszych narzędzi przeznaczonych do defragmentacji dysków twardych pracujących w oparciu o system Windows 10, 8, 7, Vista.
Do najważniejszych cech programu zaliczyć należy funkcję automatycznej i samoregulującej defragmentacji systemu w tle, obsługę profili defragmentacji przeznaczonych dla stacji roboczych i serwerów, zaawansowany menadżer planowania optymalizacji systemu, monitor aktualnych prac widoczny w zasobniku systemowym czy zaawansowany system oszczędzania energii dla laptopów. O&O Defrag Professional oferuje także pięć różnych algorytmów defragmentacji systemu oraz możliwość aktywacji specjalnego wygaszacza ekranu. Narzędzie obsługuje wszystkie formaty plików obsługiwane przez system Windows w każdej konfiguracji i wielkości.
O&O Defrag Professional został wyposażony w proste kreatory defragmentacji, które szybko przeprowadzą użytkownika przez pełen proces konfiguracji i optymalizacji dysków twardych zainstalowanych w komputerze.
źródło: dobreprogramy.pl

Link do strony producenta:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

------------------------------------------------------------------------------------------

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać O&O Defrag Professional 20.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 sierpnia 2016 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 05.10.2016.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random.org

------------------------------------------------------------------------------------------
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
O&O Defrag to bardzo dobre, kompleksowe narzędzie do wszelkich działań związanych z defragmentacją dysków. Posiada różne profile defragmentacji, co jest bardzo użyteczne, w zależności od trybu pracy dysku. Można także łatwo zaplanować automatyczną defragmentację w określonych odstępach czasu. Jest szybki i wygodny w użytkowaniu. Ponieważ mój komputer pracuje 24h/d często muszę go defragmentować i przydałby mi się taki program. Tak więc dołączam do konkursu :)

P.S. Dzięki ORGANIZATOR za fajny konkurs :ok

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Program O&O Defrag Professional 20 chciałbym wygrać z kilku powodów:uważam go jako najlepszy zamiennik systemowego defragmentatora który jest mocno okrojony z funkcji.Program działa w tle bezkolizyjnie z innymi programami.Automatycznie utrzymuje dyski w najwyższej wydajności. Z racji ciągłej aktualizacji W10 trzeba mieć programy w najnowszej wersji.Dużym udogodnieniem jest dla mnie funkcja wykluczeń dysków,folderów z defragmentacji co u konkurencji nie jest takie oczywiste.

Dzięki za organizacje konkursu.

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Używałem Auslogics Disk Defrag Pro, ale denerwuje mnie nieco ich polityka licencyjna (płacisz, a licencja na rok, a potem zaczyna marudzić).
Próbowałem O&O Defrag Professional 18 i byłem bardzo zadowolony.
W testach wersji 20 znalazłem informację, że wersja 20 jest sporo szybsza, a więc chciałbym ją mieć na swoim komputerze.
Nie bez znaczenia jest również to, że obsługuje napędy SSD.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dziękuję Organizatorowi i panu Rudy'emu Goodmanowi za konkurs. :dziękuję
Korzystam z O&O Defrag Professional 18 i jestem zadowolony. To jeden z tych programów, które najbardziej lubię. Instalujesz, konfigurujesz i zapominasz, że go masz, a on skutecznie wykonuje wyznaczone zadania. Dlatego chciałbym zainstalować najnowszą wersję.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam

Dzięki za konkurs na świetny defragmentator O&O Defrag Professional 20 , używam jego starszej wersji i jestem zadowolony.Program nie ingeruje za mocno w system i działa w tle ładnie defragmentując pliki z cyklu ustaw i zapomnij. Soft sam w sobie nie jest skomplikowany w konfiguracji i jest uważany za jeden z lepszych w swojej klasie, zatem biorę udział w konkursie :).

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
dzięki za konkurs na ten wspaniały program do defragmentacji dysków .
biore udzał w konkursie poniewarz uzywam wersji 18 i jestem z niego zadowolony .
Program mozna tak ustawic aby sam defragmętował pliki automatycznie w tle bez igerencji w niego,a poza tym soft jest dosc znany na rynku i popularny ponad to prosty w obsłudze na zasadzie zainstaluj ,ustaw i zapomij a on sam wszystko zrobi sam.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki za kolejny super konkurs na super programik - tym razem do defragmentacji.
Mam starszą wersję - to i nic dziwnego, że chcę się zaktualizować.
O&O Defrag jest jednym z najlepszych i od dawna na wysokiej pozycji w rankingu.
Do tego stale rozwijany - czego chcieć więcej ?
Biorę udział ...

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Na wstępie dziękuję autorowi za konkurs i świetny program.W ostatnim konkursie wygrałem ten program w wersji 19.Zainstalowałem go na laptopie małżonki i do tej pory nie zaglądam do niego,sam wykonuje swoją robotę.Słyszałem że 20tka jest dużo szybsza no i na pewno ma więcej funkcji dlatego chętnie wystartuję w tym konkursie a jak szczęście się uśmiechnie znajdę się w jej posiadaniu. :dziękuję

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks a lot for the giveaway, ORGANIZAT0R. O&O Defrag Professional 20 is a powerful and very configurable defrag & speed boost tool, that will not only correct existing fragmentation problems, but also automatically optimize our hard drives in real time to prevent them from reoccurring fragmentation in the future. With the new O&O DiskStat integrated it provides us with an overall view of just how our HDD & SSD are being used. :dziękuję

Human

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używałem wielu narzędzi do defragmentacji ale O&O najbardziej mi odpowiada. Ma sporo opcji, intuicyjny interfejs i po zachowaniu systemu czuć, że program działa, dlatego z chęcią go przygarnę ;)

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Testowałem wiele różnych defragmentatorów dysku, ale obecnie używam starszej wersji O&O Defrag Professional i uważam ,że to jeden z najlepszych defragmentatorów dostępnych na rynku. Posiada wiele opcji defragmentacji i optymalizacji, harmonogram i defragmentacje plików systemowych i wiele więcej, a system po jego użyciu chodzi wyraźnie lepiej i dlatego chciałbym wygrać licencję na jego nowszą wersję. Dziękuję za zorganizowanie konkursu. :)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Witam!

Podziękowania dla Organizatora i sponsora - Pana Rudy Goodman'a.

Używałem niegdyś starszej wersji OO Defrag, którą ceniłem. Aktualnie korzystam z Auslogica i z zainteresowaniem wykorzystałbym na zakupionym lapku alternatywnego pakietu.

:england

Areopagita

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hi very good Defrag tool, is always good to have a tool for the optimization of the system if, thank you.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Wezmę udział z uwagi na komputer żony który posiada dysk HDD (jakoś na moim laptopie z SSD takie programy wydają mi się zbędne).
Kusząca jest poprawa prędkości działania. Kiedyś stosowałem starsze wersje i byłem zadowolony.

Status
Zamknięty.
Do góry