Konkurs ! / Giveaway ! - O&O Defrag Professional 20

Status
Zamknięty.

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Swego czasu używałem Auslogics DiskSefrag, jednak jego darmowa wersja została lekko okrojona. Miałem ostatnio okazję przez pół roku używać wersji Pro i nie jestem zadowolony. Program bardzo "ścina" i niewiele da się na nim włączyć. Oglądałem natomiast O&O na YT i widać , że daje radę. Spodobał mi się również sam wygląd programu - lekki i przejrzysty bez zbędnych bajerów, wykresów, pasków itp. Z chęcią bym sprawdził osobiście :)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Z programu O&O Defrag Professional korzystam nieprzerwanie od wersji 17 (obecnie 19) i bardzo chciałbym teraz skorzystać z 20. Program jest mało skomplikowany dla użytkownika. W zależności od konfiguracji można ustawić automatyczną defragmentacje lub skorzystać z harmonogramu. Posiada rożne profile defragmentacji.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki ORGANIZATOR za konkurs z super nagrodą, a sponsorowi za licencje !!

Q&Q defrag to czołowka jeśli chodzi o defragmentatory, jest dokłady i szybki, a w nowej wersji podobno jeszcze szybszy,
mam chęć to sprawdzić :wariat , jest też przydatnych kilka funkcji / DiskSat i Cleaner/
można zobaczyć działanie defragu w statystykach.Nie obciąza komputera i pracuje sobie w tle, chętnie zamienię starszą 19 na nową 20. Testowałem kilka programów do defragu ,ale na mój lapek to chyba tylko Q & Q Defrag lub Perfect Disk.
Powodzenia dla wszystkich startujących. :ok

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. It is a very good defragmentation software that increase the speed of my computer, optimize performance, increase free space available. The program can be scheduled for automatic process. It is easy to use, friendly interface with many good new features as the DiskStat.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway!
O&O Defrag Pro 20 is a powerful and effective tool used for defragmenting partitions, thus optimizing your computer's performance. Shadow Copy Function is a special feature that automatically creates copies of files that are currently being used at regular time intervals. It can either be enabled or disabled. It also improves the boot time and the overall performance of your computer.

leonbokser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
5
Program wyjątkowy,dokładny,szybki-czołówka programów do defragmentacji.Zamiana wersji starszej na nowszą zawsze jest korzystna a szczególnie O O Defrag Pro 20.Poprawa szybkości działania,bez zbędnych bajerów.Zadowolenie z dobrego programu jak w tym przypadku to jeden z głównych motywów aby ten program mieć na swoim komputerze.Dzięki za konkurs.

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Dziękuję za Konkurs!
Jeden z najlepszych tego typu programów, jest szybki, i co najważniejsze automatycznie działa oraz posiada obsługę profili defragmentacji.Przydałby mi się taki kombajn do domowego serwerka.

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway. :dziękuję

O & O Defrag Professional is a great and efficent defrag tool (being one of the best), so I wish to win a license for myself. :ok

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Używam O&O Defrag w wersji 18 z giveaway'u i sprawdza się świetnie. Ma przejrzysty interface użytkownika, w którym od razu widać czy dysk wymaga defragmentacji no i można też dość szczegółowo zaplanować automatyczna defragmentacje. Przez tyle czasu zdążyłem się już przyzwyczaić do tego defragmetatora, dlatego chciałbym skorzystać z nowszej wersji.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

mri9OB4.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję i gratulacje dla pozostałych zwycięzców. :hura :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54962