Może w końcu uda mi się zostać szczęsliwym posiadaczem archiwera w płatnej wersji. Mam darmowy "kompresor",ale to jednak nie jest to co PowerArchiwer.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu!
Thanks grzesiek1920 for the giveaway. Please count me in.
Below are my findings on PowerArchiver
PowerArchiver for me is useful in the following ways:
[all below on i5 core,XP-sp2 - environment. Comparision with popular 3 compression utilities.]
1. Highly stable. others have crashed. tested in low memory condition in VMware by tweaking RAM
2. higher compression rate = = smaller resulting file size
3. supports VSS, I use Outlook/pst files
4. supports all those compression formats that I have to use
5. better encryption schemes
6. AS SAID-update method "Patchbeam 2" looks promising
7. Comparatively low on system resources. Tried extracting W7 ISO image.
8. Bonus is the backup utility.
Chciałbym wygrać PowerArchiwera 2012,bo obecnie używany kompresor ( Bandizip ) okrutnie mi się przejadł. Znudził mi się do tego stopnia, że go w cale nie używam. A program, który można wygrać w tym wspaniałym konkursie, to zacny program. Ma on mnóstwo funkcji, w sam raz dla Zygiego.
Posiadam wersje 2011, program spisuje się świetnie. Dlatego z przyjemnością zaktualizował bym ten soft do najnowszej wersji. I powodzenia dla pozostałych chętnych .
Zwycięzców proszę o potwierdzenie na PW wraz z przysłaniem "Nazwy" oraz adresu e-mail. Na wiadomość czekam do 04.09.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.
The winners please confirm the PM with "Names" and e-mail address. The message waiting for hours on 04.09.2012 y. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.