Konkurs/Giveaway - PowerArchiver Professional

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Używałem i używam kilku programów do obsługi kompresji. Power Archiwer znam od dawna , od 2004 roku i tej . wersji używałem, nowe Power Archiwum ma kilka funkcji, dzięki którym można wyeliminować z systemu kilka niepotrzebnych programów. Power Archiwer zastąpi skutecznie programy do obsługi napędów wirtualnych, programy do obsługi plików ISO i programy do nagrywania płyt. Zastąpi również programy do obsługi FTP. Tak rozbudowanego programu naprawdę trudno byłoby znaleźć wśród programów do archiwizacji. Wyróżnia go również piękny i nowoczesny wygląd.
power.jpg

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Mam WinRar-a.
PowerArchiver to soft, który chciałem mieć jeszcze przed Winrar-em.
Niestety, nie mogłem "dopaść" wersji w "ludzkim" języku. W związku z ówczesną awersją do język angielskiego
i /wtedy skomplikowanym/ :ireful problematycznym ustawianiem programu "poszedłem na spolszczoną łatwiznę"
i stąd wybór padł na spolszczonego "rosyjskiego pakowacza".
Po opisie "PAP" widzę /szacun :dziękuję /, że sporo przydatnych funkcji mu przybyło. A, że priorytet nadal mają u mnie spolszczone programy, to mam nadzieję, że "trafię" i zainstaluję pełną wersję na kompie w PL - bo tam tylko darmowy WinRar "siedzi" i systemowy progs do nagrywania /to i dobrze wakacje blisko, i że licka tylko na 1 stanowisko i że znowu wsio legalne w 100% na kompie będzie ... :scratch /.
Menedżer haseł /po PL/bardzo by mnie interesował i ten wirtualny napęd, że o "pakowaczu" nie wspomnę ... :dziwak
Z opisu chwały "onemu" programowi przydaje zdecydowanie, że lekki jest - co wielce niezrozumiałe dla mnie jest, gdyż "kombajny wielofunkcyjne" /coś jak Nero/ zwykle system do granic wydajności doprowadzają. :pala
Dzięki za szansę - powodzonka w konkursie /innym i sobie :klawik. /szczerze życzę.

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
MAM 7zip ale bardzo chętnie zamienię go na PowerArchiver Professional ze względu na większe możliwości i ładniejszy interfejs.

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś używałem pełną wersję PowerArchiver'a z Komputer Świata i uważam,że jest ona bardzo dobra. Za to wadą były brak tworzenia plików w formacie rar i naprawa archiwum. Dużym plusem była za to obsługa wielu formatów plików kompresyjnych i kodowanie plików do formatów specjalnych. Chciałbym wygrać ten program, ponieważ najnowsza wersja jest pozbawiona tych wad. Bardzo dobrze tworzy pliki RAR z użyciem WinRAR i naprawia archiwum, co powinien każdy docenić. Jest też wiele funkcji, jak FTP, nagrywanie i wiele innych, co bardzo ułatwiłoby pracę z dokumentami zaszyfrowanymi. Ja używam w tej chwili WinRAR'a i 7-zip, ale te programy za bardzo ze sobą nie współpracują. Wybierając PowerArchiwer w wersji PRO dokonałem bardzo dobrego wyboru. Programy WinRAR i PowerArchiver bardzo dobrze ze sobą współpracują, co z pewnością podniesie mi komfort pracy i pozwoli skorzystać mi z bogatszej oferty formatów oferowanych oczywiście przez PowerArchiver'a.
WInRAR+PowerArchiver= Najlepszy wybór programów kompresujących na rynku.
WYGLĄD 10
JAKOŚĆ 10
OCENA 10/10
POLECAM WSZYSTKIM OBYDWA TE PROGRAMY.
Z mojej strony to wszystko.

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam winara, starą wersję bez możliwości aktualizacji ,PowerArchiwera używałem kiedyś w wersji testowej i bardzo mi się podobał,dlatego chciałbym wygrać 1 licke.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Bandzip. Chciałbym wygrać PowerArchiver, ponieważ to jeden z najlepszych kompresorów, a najnowsza wersja rzuca na kolana konkurencję. To świetna aplikacja.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie korzystam z 7-ZIPA. Program praktycznie do wypakowania i spakowania a przydałoby się coś bardziej rozbudowanego, jak np. PowerArchiver Professional. Dlatego chętnie przygarnę licencję na niego,tym bardziej, że jest dożywotnia. :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Obecnie do kompresji plików używam WinRAR. A PowerArchiver Professional chcę wygrać ponieważ ma więcej ciekawych funkcji, bardziej przejrzysty i ładniejszy interfejs.
Życzę wszystkim powodzenia i oczywiście wielkie dzięki za konkurs :)

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przede wszystkim dziękuję bardzo za zorganizowanie konkursu.
Zgłaszam się pod koniec trwania konkursu, gdyż chciałam wcześniej wypróbować ten program (wersja próbna), zwłaszcza po przeczytaniu Twojego opisu na blogu. No i co tu dużo mówić, zostałam fanką PowerArchiver. Świetny pomysł to np. możliwość podglądu archiwum bezpośrednio w oknie przeglądarki czy też niezwykle przydatna możliwość grupowego rozpakowywania. Do tej pory używałam 7-zip, ale PoverArchiver zdecydowanie bardziej mi odpowiada i mam nadzieję, że dzięki wygraniu tu licencji będę mogła poznać wszystkie jego możliwości (np. podoba mi się funkcja automatycznego backup'u).
Mam nadzieję na szczęśliwe dla mnie zakończenie rywalizacji, pozdrawiam :dziękuję

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Na co dzień używam 7zipa jako archiwera, a biorę udział w tym konkursie z uwagi, że program oferuje prócz zwykłej funkcjonalności pakera, możliwość nagrywania obrazów - dwa programy mniej do instalowania. Dziękuję za konkurs, pozdrawiam:)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Obecnie używam winrara. Chciałbym wygrać PowerArchiver Professional ponieważ dzięki niemu można tworzyć obraz dysków. Dzięki za konkurs.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Chętnie i ja zawalczę o ten zacny soft, obecnie używam WinRAR w wersji 3.11, niestety licencja nie pozwala mi na aktualizację do wersji 3.20 :( Atutami programu PowerArchiver były by dla mnie dożywotnia licencja i wbudowany klient FTP. Dzięki za zorganizowanie tego konkursu :piwko

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
No ja też, ja też puszczam losa :D świetna okazja na wymianę 7-zipa
To już chyba rzutem na taśmę się załapałem na ten konkurs ? :wariat
Dzięki za organizację :piwko i soooorki za konkurencje :zawsty

A

Anonymous

Konkurs dobiegł końca- zapodaję więc wyniki :wariat
FKFc4.png

Jak widać wygrali:
jan13
buto
ktośtam
Areopagita

*Osoby które nie spełniły wymagań podanych w regułach konkursu nie były brane pod uwagę podczas losowania :jezyk

Zwycięzców proszę o przesłanie mi w ciągu 48 godzin swoich danych (Imię+Nazwisko+E-mail) potrzebnych do wygenerowania licencji, przy braku kontaktu w wyżej określonym czasie szanse dostają kolejne osoby z listy :jezyk
Gratulejszyn :francuz

Do góry