daniel
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 4
Program jest bardzo dokładny, poszukuje wszystkich plików utworzonych plików przez deinstalowany program i dokładnie przeszukuje rejestr, bo to o niego najbardziej chodzi, by nie pozostały w nim żadne pozostałości po programach 

. Posiadam Windows 8 i tu Revo Uninstaller Pro 3byłby niezbędny a dlaczego ? Często i gęsto testuję różnego typu programy , które zostają lub nie . Jak wiadomo po odinstalowaniu pozostają śmieci w postaci rejestru czy plików . Odinstalowując Revo Uninstaller Pro 3 takich problemów nie ma gdyż program skanuje w poszukiwaniu zbędnych śmieci w postaci rejestru i plików , a następnie je usuwa . I najważniejsze przed odinstalowaniem tworzy kopię . Do tego posiada niezbędne narzędzia takie jak : deinstalator , menadżer autostaru ,usuwanie zbędnych plików , porządkowanie przeglądarek i wiele innych . Żeby była większa konkurencja
proszę mnie liczyć . dziękuję i życzę wszystkim powodzenia w losowaniu 
, od paru miesięcy biorę udział w konkursach na ten program, ale jakoś nie mam w nich szczęścia. Może ten konkurs wreszcie przerwie złą passę z Revo. Obecnie mam wersję 2.5.9 i chętnie zamienił bym ją na 3, bo to prawdopodobnie najefektywniejszy zestaw dezinstalacyjny-czyszczący pod Windowsa.