Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dzięki uprzejmości producenta mam do rozdania 7 licencji na Revo Uninstaller Pro!

Informacje od producenta dotyczące licencji do wygrania:
License includes free lifetime technical support and free updates, till the next major version i.e. 2.0.9; 2.5.0, 2.9.9 till 3.0! You do not have to pay for minor updates and you can use purchased version as long as you want! Also, every purchase receives special discounts for major upgrades and other products!

Next major update will include Major improvements and Major new features (not only bug fixes and minor updates)! Depending on its features you can decide to upgrade or to continue using the purchased version!

Revo-Uninstaller-Pro.jpg

Revo Uninstaller Pro to rozszerzona edycja narzędzia przeznaczonego do usuwania niechcianych aplikacji zainstalowanych w systemie.

To co wyróżnia Revo Uninstaller Pro od wbudowanego apletu "Dodaj/Usuń programy" oferowanego w Windows, to przede wszystkim szybkość działania i kilka dodatkowych narzędzi uzupełniających deinstalację aplikacji. Wśród nich znaleźć można menadżer Auto-Startu systemowego, funkcję usuwania zbędnych plików pozostawionych po instalacji programów, czyszczenia historii przeglądarek, pakietu Office oraz opcję bezpowrotnego kasowania plików i folderów.
źródło: dobreprogramy.pl

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Revo Uninstaller Pro(Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 18.01.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Revo Uninstaller Pro(You should have a minimum of 10 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 18.01.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Oj uzasadnić potrzebę posiadania wersji pro będzie bardzo trudno.To tak jakby sie pokusić o
przeonanie kogoś o potrzebie zaciągania tlenu.Program jest mistrzowski i w wersji pro
obsługuje 64bity ( a ja właśnie taki mam),czego brak niestety darmowemu Revo.
Nie skorzystać z możliwości wygrania tego softu to plucie sobie w brodę do końca świata i jeden dzień dłużej.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Powiem wprost: Przeinstalowałem system na inny komputer, który kupiłem sobie niedawno i w tym systemie moja licencja już nie działa. Córka, która dostała ode mnie stary komputer ma Revo z licencją a ja korzystam z innego, konkurencyjnego softu, szkoda tylko że jedynie Revo Pro pozwala na dokładne śledzenie co i gdzie zostało zainstalowane, co bardzo pomaga w odtwarzaniu skomplikowanych instalatorów niektórych programów z promocji w giveawayoftheday.com...Pozdrawiam

hyde

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Testowałem bardzo wiele programów do usuwania niepotrzebnych już aplikacji, ale wszystkie zawodziły moje oczekiwania i wywalałem je z systemu. Trwało to do czasu zainstalowania Revo Uninstaller kilka lat temu - programu moim zdaniem idealnemu, aż do czasu przesiadki na system 64 bit, w którym nie obsługuje programów dla niego zaprojektowanych. Dlatego z wielka radością pragnę spróbować swojego szczęścia w konkursie na program moich marzeń t.j. Revo Uninstaller Pro, któremu deklaruję wierność, dbałość ...i że nie opuszczę go aż do końca mojego żywota.
Przy okazji pragnę bardzo podziękować koledze z nickiem grzesiek1920 za zorganizowanie tego super konkursu! :friends

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
wiele było konkursów, w których chciałem wygrać Revo. Powód jest zawsze ten sam: bo to jest jeden z najlepszych deinstalatorów, posiada funkcję monitoringu instalowanego softu co pozwala na dokładne odinstalowanie programu. Może tym razem się uda...

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Miałem revo wersja pro ale na xp jak sobie namieszałem w xp, musiałem zrobić format i zainstalowałem win7. Revo to kombajn. nie ma bata aby nie móc pozbyć się niechcianego programu. Robi to z klasą i w dodatku z wstępna funkcją sprzątania rejestru więc nie ma obaw, że po jakimś czasie jest dużo starych wpisów z programów które są starsze niż węgiel. Konkurs jak najbardziej godny pochwały.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for this giveaway opportunity. Please count me in this giveaway.

Following are the reasons for which I want to win myself a Revo Uninstaller PRO license.

1. I'm addicted of trying new software's, including the ones on GAOTD, Security Softwares. Removing them always leaves a lot of junk on my PC. :twisted:
2. Tried couple of registry trackers and uninstallers but still i could find the traces of the removed software in registry. So none worked good.
3. Revo PRO allows real-time monitoring of installation for any software. During monitoring it does not hangs the PC for any high use of resources. So my installation & monitoring are smooth. :D
4. All the monitoring is logged and we can print those logs. This is important as I could then choose what to remove, if required later.
5. Provides Full support for 64-bit PCs
6. Forced Uninstall feature allows removing corrupted installations (in my case microsoft updates, security products). Many other uninstallers would fail to remove a corrupted program which dies half-way during installation.
7. Backup feature is very useful to restore the changes made by Revo when I would accidentally remove a program. Additionally it automatically creates a restore point before making any changes. This is helpful when my Windows will not start and then I could restore to a previous restore-point and get in back happily. :arrow:
8. Command line uninstallation support is useful in those cases where the PC is not responding or gets hanged.
9. it is having a 5-STAR rating at more than 10 respectable sites and more than 5-Editor Choice awards. And a 5-rating from me also. :idea:

Thanks,
Grr

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chciałbym wygrać lickę bo Revo Pro to najlepszy deinstalator z jakim się spotkałem! Jest szybki i dokładnie sprząta wszystkie pozostałości po odinstalowanych programach. :ok
:dziękuję

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65047
Emmers życzę wygranej,bo wszyscy na tym skorzystamy.Powodzenia.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Szansa jakieś 1:300 ale co tam, szczęściu trzeba pomagać-sensowny opis-na same superlatywy już tu napisane dodam od siebie-tak to wszystko prawda, jeden z najlepszych deinstalatorów z komputera tego co już stało się zbędne :) ukłon jak zwykle za organizację tego konkursu! Pozdrawiam.

lpaste

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Od dłuższego czasu używam Revo Uninstaller i jestem bardzo zadowolony z jego możliwości. Niestety po zmianie komputera i co się z tym wiązało systemu na 64 bit, występuje problem z programami zaprojektowanymi na 64 bity. Byłoby niezmiernie miło rozwiązać go w najprostszy sposób jakim jest wresja PRO, dlatego z przyjemnością spróbuję szczęścia w konkursie na ten program.
Pozdrowienia dla organizatora konkursu;)

damien76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Revo Uninstaller is and always will be a staple in my pc. The freeware version does the job (decently) but there are still some that are left thus the need for the “Forced Uninstall” feature of the pro version. Export of installed programs to text/excel is good. On the free version I use a screen capture utility with scrolling mouse feature just to have a list with me(print it in pdf). Also what I need is the backup system of the full registry and not just parts of it. That to me is very important. And of course x64 compatibility. The pro version is a real catch!

:)

--

Revo Uninstaller jest i zawsze będzie podstawą w moim komputerze.Darmowa wersja nie praca (przyzwoicie), ale są jeszcze takie, które są pozostawione samym potrzeba "Przymusowa Uninstall" funkcji z wersji Pro. Eksport zainstalowanych programów do tekstu / Excel jest dobry. W darmowej wersji użyć narzędzia do przechwytywania ekranu z funkcją myszy, przewijania tylko mieć listę ze mną (wydrukować go w formacie pdf). Również to, co potrzebne jest kopia zapasowa systemu pełnego rejestru, a nie tylko jego części. To jest dla mnie bardzo ważne. I oczywiście kompatybilności x64.Wersja Pro to prawdziwy połów!

:)

husky10

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Używam darmową wersję tego oprogramowania fantastycznie byłoby korzystać z pełnej wersji i jest to możliwe dzięki kolejnej inicjatywie grzesiek1920. Jednak życzę wszystkim uczestnikom POWODZENIA :)

krzychu76

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać Revo, bo to najlepszy chyba deinstalator, a przy tylu promocjach łatwo sobie dysk i rejestr zapchać śmieciami :p

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Kilkakrotnie próbowałem wygrać Revo Uninstaller Pro z jednego zasadniczego powodu: stanowi sprawdzone i niemalże konieczne dopełnienie każdego komputera z systemem Windows. Każdy użytkownik PC wie, jakim utrapieniem są śmieci pozostawiane przez odinstalowywane klasyczną metodą programy. Revo Uninstaller pozwala dłużej cieszyć się sprawnie działającym windowsem.

Do góry