Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
to najlepszy program do odinstolowania niechcianych programów oraz plików pozostalych po bylych programach ,obecnie uzywam tego programu ale w wersji Free ponieważ nie mialem dotąd szczescia wygrać tego softu ,a bardzo by sie przydał tym bardziej ze nie dawno zrobiłem format dysku i bylo by milo wygrac taki porzadny programik aby mieć czym utrzymać porzadek w systemie.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Revo to klasa sama w sobie. Już darmowa wersja jest bardzo dobra w usuwaniu wszelkich śmieci po odinstalowanych aplikacjach, a co dopiero wersja pro. Pro używam na jednym komputerze, ale przydałaby się licka na drugi, dlatego jak najbardziej zgłaszam swój udział w konkursie:)

V

vhick

I want to win Revo Uninstaller Pro for the following reason:

Proven to uninstall the software, not just completely but also safely and effectively.
64-bit support.
Trace the program installation buy taking snapshot, before and after installation. Taking snapshot is so fast so it not wasting your time testing software buy doing long installation.

Thank you so much for the giveaway!

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Revo Uninstaller Pro bardzo dobry program do usuwania aplikacji, ponieważ posiadam wersje 64 bitową to jeden z niewielu programów , który skutecznie robi co do czego został stworzony.

zgłaszam udział w konkursie :ok

pozdrawiam

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Bardzo dobry program czyszczący po kiepsko odinstalowujących się programach. Na Vista 32bit używam wersji free, niestety nie działa ona w pełni na Win 7 64bit, wersja Pro rozwiązuje ten problem. Miło by było móc używać wersji wygranej w tym konkursie :)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dziękuję organizatorom za konkurs. Powodem zainteresowania Revo pro jest jakość skanowania, opcja monitorowania w wersji pro.

pozdrawiam.

A.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Znakomity deinstalator, łatwy w obsłudze oraz skuteczny w działaniu usuwający programy całkowicie i bez śladu.

Dlatego dziwi mnie tak słabe zainteresowanie (tylko 30-stka toć to szok) :scratch udziałem w konkursie.

Szanse na wygraną rosną :dziwak

Dzięki za konkurs :friends

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używam wersji Free - dla mnie rewelacja, Chętnie wygram Pro ponieważ nie zamierzam jej kupić. To co oferuje wersja pro niestety nie jest warta tej ceny.

hevesi_j

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Revo Uninstaller the BEST uninstall software. Many useful functions.

A

Anonymous

Revo to program cud miód usuwający z dysku wszelaki brud, posiada karoserie,tryb łowcy i de-instalacji, w razie potrzeby usunie nawet teściową a wiec posiada niemałe umiejętności i fajnie by było go mieć na swoim poczciwym blaszaku.

z poważaniem szalony Mieczysław Mieczykowy ^^

Powodzenia dla innych.
:francuz

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Znakomity program do usuwania programów. Nie pozostawia syfu, szybki, skuteczny. Posiada dodatkowa funkcję "tryb łowcy". Dzięki za kolejny dobry konkurs. Pozdr.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Revo to Mercedes wśród programów do deinstalacji a przecież posiada wiele innych przydatnych funkcji. Moją ulubioną była -monitorowanie instalacji. Niestety była bo licencje przez głupotę straciłem. :( Obecnie używam wersji Free ale to nie to samo co wersja Pro ,więc miło by było wygrac licencje :)

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
52746
Zgłaszam się do konkursu tylko dlatego że jak wygram Revo Uninstaller Pro, to oddam licencje Emmers ,jeśli on nie wygra, jemu na pewno się przyda z góry dziękuje za konkurs ....

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Jeden z lepszych programów do usuwania niechcianego oprogramowania, monitor instalacji pozwala na dokładne zapisanie zmian czynionych przez instalowany soft, również funkcja deinstalacji uszkodzonych programów przez wskazanie folderu z owym programem pozwala na dokładne pozbycie się śmieci z systemu. Zgłaszam się do konkursu.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Chętnie wezmę udział w konkursie. Jedną licencję już posiadam, ale przyda się druga na stacjonarny komputer. Program doskonale się sprawdza jako monitor instalacji, a co za tym idzie bardzo dobrze radzi sobie z deinstalacją monitorowanego softu. Jakkolwiek wiele funkcji jakie on posiada nie wzbudza mojego zachwytu, to jednak w tym do czego został stworzony sprawdza się wyśmienicie. Dziękuję za możliwość udziału w konkursie.

Życzę powodzenia wszystkim współuczestnikom,
Artur

Do góry