Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro

Status
Zamknięty.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Zgłaszam się do udziału w konkursie - najlepszy program do deinstalacji według mnie

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Biorę udział w konkursie, aby zaktualizować moją starszą wersje programu Revo Uninstaller Pro 2.5.9

Dziękuję za konkurs :dziękuję

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This application is great for cleaning old application that has not been used again, hopefully I'm lucky to get one of these key license

A

Anonymous

I znowu fajny konkurs. Mam jakąś wersję starą, free. Taka profesjonalna przydałaby mi się.
Biorę więc udział.
Dziękuję za konkurs, pozdrawiam wszystkich. :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
jeden z lepszych programów tego typu, prosty, w pełni spolszczony, z reguły usuwający dobrze wszystkie pozostałości po usuwanych aplikacjach hmm no ale każda reguła miewa swoje wyjątki ;)
dzięki za kolejny fajny konkursik na PZD :ok a całej konkurencji życzę powodzenia :dziwak

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Świetny program, więc skoro jest okazja by posiadać profesjonalną wersję to jak najbardziej trzeba skorzystać :klawik.

:piwko za konkurs

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Chętnie wezmę udział w tym konkursie ze względu na nowy komputer i nowy system Windows 8.1 Pro (64 bit), na którym nie mam jeszcze żadnego programu firm trzecich i chciałbym zacząć ich instalowanie monitorowane przez Revo, by mieć pełny wgląd w zmiany zachodzące w systemie i jeśli będą niekorzystne móc je w każdej chwili cofnąć.
Pozdrawiam

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Zgłaszam się do konkursu ponieważ Revo Uninstaller Pro jest najlepszy ze wszystkich deinstalatorów, i warto go mieć.
Konkurs jak zwykle 1klasa :ok :hi

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
434
Nie wiem ,czy to najlepszy program tego typu ,ale na pewno najbardziej mi pasujący :)Jeden z dwóch programów jakich mi brak z gatunku ''mast hew'' ,które usprawniają wygodne używanie kompa.

Dzięki za konkurs,może tym razem się uda :p

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Również zgłaszam się do konkursu na ten rewelacyjny program. Program usuwa resztki po programach, które pozostawiają inne programy.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dziękuję za konkurs Organizatorowi i Firmie, która dzieli się licencjami. Program niezbędny do deinstalacji, korzystam z wersji free.

pozdr.,

:hi

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

fvUQjfy.jpg

Ponieważ trochę spóźniłem się z ogłoszeniem wyników, zwycięzcy nie muszą potwierdzać wygranej.

Gratulacje! :piwko

//
licencje rozdane

Status
Zamknięty.
Do góry