Na licencje na SB poluje od bardzo dawna. Ten program to kwintesencja skutecznego zabezpieczenia Dziekie temu programowi uruchamianie przegladarek, czytnikow PDF itp, oraz nieznanych programow jest o wiele bezpieczniejsze
Obecnie mój komputer chroni zestaw Emsisoft Anti-Malware + SpyShelter Premium.
Jeśli chodzi o Sandboxie, to z chęcią powalczę o licencję na ten niezwykle użyteczny i ceniony program.
Moje obecnie zabezpieczenia to Mamutu + SpyShelter Premium + zapora systemowa + MBAM free (skanowanie kontrolne). Sandboxie bardzo dobrze się wkomponuje do tego zestawu którego założeniem jest zapobieganie a nie leczenie przy jednoczesnym zachowaniu lekkości
Aktualnie używam:
ESET Smart Security
Malwarebytes Anti-Malware Pro
Zemana AntiLogger
Chciałbym wygrać Sandboxie poniewaz jest dobrą piaskownicą i w dodatku po PL.
I am using now the following programs :
1. KIS 2012 , 2. Malwarebytes Antimalware, 3. HitmanPro, 4. Keyscrambler Pro,
sandboxie will be a good addition to my Security, thanks Neo
Dwa dni temu kupiłem lapka i jak dotąd przeinstalowałem jedynie system bo ilość " pożytecznych gratisów " jakie zafundował producent normalnie powala :kill Dlatego nie napiszę co używam ale co mam zamiar używać
-wirtualizacja partycji sys lub dysku (Wondershare Time Freeze lub SD )
-wirtualizacja przeglądarki ( wiadomo co ) .
-zapora z HIPS`em ( jeszcze się zastanawiam co by to miało być)
Tak, więc nadeszła już pora by zakończyć konkurs. Na wstępie chciałem serdecznie podziękować, osobą za zaangażowanie oraz wzięcie udziału w konkursie. Oraz Serdeczne zawdzięczam Szanownemu PanuRonen Tzur któremu w imieniu swoim serdecznie dziękuję.
So, it's time has come to end the contest. At the outset I wanted to sincerely thank the person for their commitment and to participate in the competition. And I owe esteemed cordial Mr.Ronen Tzur on behalf of whom I thank her.
Zwycięzcy, którzy otrzymują nagrodę są / The winners, who receive the award are :
Laureatów konkursu czyli: caxton, baarao7, jerzy601, bardzo proszę o wysłanie do mnie prywatnej wiadomości w ciągu 48h w celu potwierdzenia.
Jeśli do tej pory, nie otrzymam potwierdzenia, nagrodę otrzyma kolejna osoba z listy.
The winners of the competition is: caxton, baarao7, jerzy601, very please send me a private message within 48 hours to confirm. If you did not receive the confirmation, the prize will receive additional person from the list.
Serdeczne Gratuluję Zwycięzcom / We would like to congratulate the winners.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.