Organizatorowi kolejny raz dzięki za konkurs. Jakiś potężny wysyp tych konkursów. Miło.
Ten pakiet prywatności w necie mocno mnie zachęcił, dlatego też wchodzę.
Aktualnie korzystam z promocyjnej wersji na 6 miesięcy, której koniec powoli się zbliża. Używam głównie na tablecie do usług audio-video normalnie niedostępnych w naszym kraju. Przydaje się też na komputerze przy niektórych konkursach. Fajnie by było wygrać licencję na cały rok.
Dzięki za kolejny super konkurs
SecurityKISS to chyba najlepszy VPN, dawno temu korzystałem z cyberghost jednak nie przypadł mi do gustu. Obecnie korzystam z półrocznej wersji SecurityKISS którą można było otrzymać tutaj na forum. Roczna wersja planu emerald to największa liczba serwerów do wykorzystania oraz cala masa innych zalet. Bardzo chciałbym wygrać taką licencję i mieć przez rok najlepszy plan SecurityKISS który zapewnia anonimowe przeglądanie internetu.
jakoś nie trafiłem z promocjami na ten program więc może tutaj uda mi się go zdobyć opcja EMERALD wygląda imponująco ciekawe jak to działa w ''realu'' zgłaszam się czynnie do konkursu
Wśród VPNów SecurityKISS obecnie plasuje się w ścisłej czołówce, dodatkowo plan jaki można wygrać w tym konkursie posiada najwięcej serwerów na całym świecie, nie ma limitów transferów i dodają IP na własność, czego chcieć więcej.
Zgłaszam się do konkursu, ponieważ chciałbym uzupełnić swoją softwarową kolekcję minerałów. Do szczęścia brakuje mi „Szmaragdu”. Licencja na 1 rok i ten nielimitowany transfer danych. Czego chcieć można więcej. Dziękuję za zorganizowanie konkursu.
Według mnie SecurityKISS jest naprawdę ciekawą alternatywą dla CyberGhosta. Pozwala na fajne i szybkie połączenia VPN, w dodatku nie ograniczone tylko do OpenVPN, ale i PPTP/L2TP. Dzięki temu świetnie byłoby go mieć na akademikowe surfowanie Dlatego zgłaszam się do konkursu
Usługa definitywnie lepszy od CyberGhosta. SecurityKISS używałem dzięki niedawnej promocji i byłem bardzo ale to bardzo zadowolony. No i ten nielimitowany transfer danych. O mały włos a przegapiłbym ten konkurs.
Aktywowałem ostatnio licencję na CyberGhosta Special Edition i okazało się, że serwery w tej wersji są tylko w pięciu krajach(wcześniej miałem wersję classic i tam było ich zdecydowanie więcej), dlatego chciałbym wygrać SecurityKISS.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.