Konkurs ! / Giveaway ! - Shadow Defender

Status
Zamknięty.
V

vhick

Shadow defender is been proven to protect your machine for virus, trojan, worms, etc. By doing some independent test on the program, they prove to project your drive by its own technology to virtualize your drive. After restart, Shadow defender will revert your current system to is clean state.

Thanks for the giveaway!

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Dlaczego chcę wygrać Shadow Defender?

Odpowiedzią jest ten cytat

Shadow Defender to doskonałe rozwiązanie do walki z wszelkiej maści zagrożeniami jakie atakują nasz komputer- tryb Shadow Mode zapobiegnie niepożądanym zmianom spowodowanym przez malware. Wszystkie ataki nastąpią w środowisku wirtualnym, a nie na rzeczywistym systemie. Jeśli zainfekował Cię jakiś szkodnik wszystko co musisz zrobić, to uruchomić ponownie komputer.

Działanie proste i skuteczne :ok

Dziękuję za konkurs :dziękuję

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Chciałbym wygrać pełną wersję Shadow Defendera, ponieważ dużo ściągam przeróżnych plików i programów, które nie zawsze są bezpieczne, oraz testuję te programy w realnym systemie a Shadow Defender pozwoliłby mi to robić z pełną wirtualizacją poszczególnych partycji. Czyniąc tym samym bezpieczne testowanie programów na komputerze. Dziękuje organizatorom za zorganizowanie konkursu. :ok :piwko

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam i na początku dziękuję za kolejny super konkurs. Chciałbym wygrać ten fajny i prosty program, którym można testować programy bez obawy że coś "zmajstrują" w systemie. Ponadto program oferuje pełną wirtualizacje dysków a nawet usb. Posiada tryb Shadow Mode od tego momentu cokolwiek zrobimy na kompie zostanie usunięte przy kolejnym jego restarcie.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ceniony program, dzięki któremu można dowolnie eksperymentować z różnej maści softem. Jego wirtualizacja dysków pomoże utrzymać porządek i bezpieczeństwo na dyskach nawet jeśli będę instalował dużo różnych programów znalezionych w odmętach internetu.
Dzięki za konkurs.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
ehhh kolejne podejście pod ten program, jak dotąd szczęście się nie uśmiechnęło :p
Jeśli ktoś często instaluje różne oprogramowanie w celach zapoznawczych a nie chce mieć w cudzysłowie burdelu na dysku ;) to ten program jest wręcz obowiązkowy. Tak jak już ktoś wspominał obecnie do testów używam Sandboxie free ale niestety nie ze wszystkimi programami ten patent się sprawdza i jest to dość niewygodne rozwiązanie. Czasem używam też klona SD, tj.YesShield, ale jednak SD to SD :yhy
Powodzenia :jezyk

A

Anonymous

SD to świetny program do wirtualizacji dysku twardego dzięki któremu można testować wszelkiej maści programów oraz używać do przeglądania internetu.Powodzenia i dzięki za konkurs. :piwko

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Shadow Defender byłby dla mnie idealnym rozwiązaniem, często testuje rożnego typu oprogramowanie, tutaj sprawdziłby się tryb Shadow Mode. spróbuję szczęścia

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Z moim fartem i tak nie wygram. Ale cóż zgłaszam się. Soft bynajmniej przydatny, róże rzeczy testuję na swym PC.
Wprawdzie mam obrazy hdd na taką okazję, ale "ochrony" nigdy za wiele.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ten program idealnie dopełnia wszystkie używane przeze mnie zabezpieczenia, dlatego bardzo chcę go wygrać i stąd mój udział w tym konkursie! Serdecznie dziękuję za tą możliwość pozdrawiam:)

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Shadow Defender jest bardzo cennym programem nawet biorąc pod uwagę wszelkie plotki i insynuacji krążących wokół niego. Wizualizacja zapewnia bardzo wysoki poziom i rzekłbym, że SD może być niezłym uzupełnieniem a nawet filarem ochrony komputera.
Z chęcią zgłaszam swój udział w konkursie. ;)

A

Anonymous

Napiszę tak, zapewne będę miał marne szanse. Bo zawsze jest tak że, jak mi na czymś bardzo zależy, to nic nie wychodzi. Żywym dowodem był konkurs na Total Commandera, bez, którego nie potrafię sobie wyobrazić, pracy bez niego. Praktycznie codziennie korzystam z tego narzędzia. No, ale cóż trudno się mówi. Biorę udział w tym konkursie, ponieważ często lubię testować różne aplikację, lecz po takich moich karkołomnych testach system zaczyna strasznie mulić. Dlatego miło, by było jak bym w swoim mniemaniu posiadał takową aplikację, mógłbym dzięki niej spokojnie bez żadnych obaw kontynuować swoje testy aplikacji. I po restarcie mieć od nowa czysty system. Dlatego z wielką nadzieją biorę udział w tym konkursie i może tym razem mi się uda.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
A gdzie zwycięzcy ? Gdzie losowanie ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31059
Miasto
Trololololo
Spokojnie, będzie grzesiek to rozlosuje.Widocznie ma inne ważniejsze sprawy na głowie.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Przepraszam wszystkich że dopiero teraz podaję wyniki:
iaPxHtu.jpg

Wygrali:
Mietek
giveawayday

Jutro wyślę klucze do zwycięzców