Konkurs/Giveaway - Shadow Defender

A

Anonymous

Do wygrania są dwie (2) dożywotnie licencje na program Shadow Defender.

Shadow-Defender.jpg

Więcej o programie

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać program Shadow Defender.(Użytkownik powinien posiadać minimum 20 postów).
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 24.07.2012.

Zwycięzcy zostaną wybrani przy pomocy random.org
Rules:
1.Write a comment, why do you want to win Shadow Defender. (You should have a minimum of 20 posts)
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on 24.07.2012.

Winners will be selected using random.org

*W konkursie mogą brać udział także moderatorzy (oprócz mnie :szydera ) i administratorzy :francuz

Powodzenia :hippie

!! Uwaga !! Posty nie będące zgłoszeniami do konkursu będą usuwane !!

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Pragnę go jak Irlandię :) Super Vitualizer- wszystkie te opisane jego cechy kupuję w ciemno...tego właśnie szukam bo jednak Sandboxie w darmowej wersji to za mało, a ten tutaj to dla mnie byłby wypas :) trzymam kciuki a jak nie... to za tego co mu się poszczęści..Pzdr!

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Bardzo dobry program do wirtualizacji systemu operacyjnego. A chciałbym go wygrać dlatego, że zapewnia jeszcze większą ochronę przed wirusami i malware niż standardowe programy zabezpieczające i może stanowić doskonałe uzupełnienie antywirusa, zapory i antyspyware. A poza tym można uruchamiać podejrzane aplikacje w zwirtualizowanym systemie bez szkody dla prawdziwego systemu operacyjnego. :ok

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Chciałbym wygrać Shadow Defender, ponieważ tego typu wirtualizer powinien dać porządną ochronę przed wszystkim, co w razie testu szkodników przepuści testowany program. :)
Sandboxie to dla mnie nie wszystko, a SD powinien wypełnić tę lukę z nawiązką :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I have several times to change my antivirus, but still my computer is infected, with a prize giveaway of this (hopefully I'm lucky) will put an end to this all my problems :)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Przydałby się z powodu opcji wirtualizacji.

Dzieki za konkurs.

pozdrowienia,

A.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Przydatny i /bo/ po polsku. :klawik.
Zdecydowanie i chętnie wykorzystam wirtualizację. Tak się jakoś dziwnie składa, że /sam nie wiem skąd :scratch / mam tendencję do nagminnego psucia systemu poprzez testowanie "wynalazków programowych". Wiele czasu zajmuje mi potem naprawa "po eksperymentach" /uważam, że format to porażka/, więc udział w tym konkursie uważam za uzasadniony.
Dzięki marsellus za konkurs :dziękuję .

V

vhick

Thank you very much for giving away one of the best security programs. I hope I'm one of the lucky winner.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program Shadow Defender przydałby się przede wszystkim przy instalacji mniej znanych aplikacji i późniejszym ich testowaniu. Nie chcę mieć zaśmieconego systemu i dlatego biorę udział w konkursie.

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
It is very important for everybody to keep a computer in safe state. Shadow defender is one of the best software for this purpose. It has everything for PC security. Really it is very useful to me, so I would like to take part in this giveaway. Thank you very much for this great opportunity. Fortunately I have more than 10 comments. :dziwak :francuz

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Recenzje programu w sieci są bardzo pozytywne.Rozwiązanie problemów czy instalować program czy nie,przetestować,nie zaśmiecać sobie systemu nie zawsze udanymi promo.Dla forumowiczów program idealny.
Chciałabym, chciała.../jak w tekście starego kawałka Nieżywych Schabuff ... a jak nie.... żałowałabym, yeea... yeea...
Wszystkim Powo !!!!!
:yahoo

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
Chciałbym wygrać, ponieważ SD jest programem znakomicie zabezpieczającym przed zagrożeniami, jak i pozwalającym utrzymać porządek w systemie. Dzięki SD można bowiem testować działanie niepewnych aplikacji i różnych ustawień, jeśli nie wymagają one ponownego uruchomienia systemu. Przeprowadzone testy tego oprogramowania potwierdzają jego skuteczność.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Hej !!! Bardzo przydałby się do wirtualizacji mojego kompa tym bardziej że jest po polsku. Kolejny dobry konkurs - dzięki i pozdrawiam.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Świetny program , który zabezpiecza komputer ,pozwalając komuś takiemu jak ja na bezkarną zabawę z systemem ,zawsze lubię spróbować czegoś nowego ( nowe programy + eksperymenty systemowe) a potem płacz i zgrzytanie zębów , bo coś namieszałem , bo się nie uruchamia bo wyciąłem jakiś plik systemowy :wariat

Ten program to zbawienie i jeszcze licka lifetime :yahoo

Może daj Boże wygram :yahoo

Do góry