Konkurs/Giveaway - Shadow Defender

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Żeby nie była za mała konkurencja to i ja się dopiszę do konkursu :szydera A tak poważnie dosyć często testuję różne programy z promocji i częste odinstalowywanie ich i tak pozostawia śmieci w moim systemie . A Shadow Defender jak znalazł do moich testów. Dziękuję za konkurs :england

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
thanks for the giveaway. I want to win because Shadow Defender is an easy-to-use security solution which not only prevents our system from unwanted changes by malicious software, but also helps us test software’s without making any changes to our system.

Thanks, Grr

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nareszcie mam szanse wygrać program do wirtualizacji. Jako, że zanim cokolwiek zainstaluje musze najpierw przetestować i "namacalnie" sprawdzić, więc bardzo zależy mi na wygranej,ale wiem,że potrzebny też jest łut szczęścia.
Dzięki za konkurs!

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program do wirtualizacji ,bardzo by się przydał do testowania aplikacji ,bo usunie po nich wszystkie śmieci.

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo bym chciał wygrać bo nie mam innego wirtualizatora a z opisu wydaje się że jest bardzo pożyteczny i skuteczny.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dlaczego chcesz wygrać program Shadow Defender ?
Ponieważ używam :ok i mam nadzieje dalej używać z legalna licką którą dzięki uprzejmości organizatora konkursu marsellus `a i łaskawości Boga Randomorg`a wygram :dziwak :p

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Chcę wygrać Shadow Defender ponieważ nie miałem okazji go testować a skoro jest okazja zdobyć świetny program do wirtualizacji dysków.

A

Anonymous

Specjalnie dla Ciebie marsellus, łamie swoje zasady. Więc weź to pod uwagę :p.
No cóż napiszę tak nikt nie chciał się ze mną wymienić na owy program, dlatego uśmiecham się do losu i może tym razem mi się uda. Nie będę się rozpisywał dlaczego chciałbym wygrać (choć wątpie w to), po prostu chciałbym go sobie przez jakiś czas poużywać, i zobaczyć jak się sprawuje. Wiem że nie przechodzi testu MBR (pisaliście o tym ), ale mimo wszystko chciałbym go zobaczyć. I tyle w temacie.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46369
Miasto
Gdzieś w Polsce
No i ja też... bo do mojej "zabawy" programami potrzebny mi jest dobry, sprawdzony i po polsku wirtualizer.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program. Naprawdę z chęcią biorę udział w tym konkursie, bo chciałbym jeszcze w lepszy sposób zabezpieczyć swój PC.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Biorę udział w tym konkursie, ponieważ Shadow Defender to dobry wirtualizator systemu. Dodatkowym argumentem jest UI w języku polskim! Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Proszę o uwzględnienie i mnie podczas losowania :) Od dłuższego czasu zdarza mi się korzystać z WS Time Freeze, SD jest rozwiązaniem lepszym w stosunku do TF ze względu na wirtualizacje wszystkich partycji ,nie tylko systemowej, a tego typu opcja bardzo by mi się przydała.

Dzięki za konkurs.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
miałem okazję w zamierzchłych czasach pobawić się tym programem niestety w wersji nie do końca legalnej ;) i co tu dużo pisać, przejrzysty, prosty w obsłudze do tego skuteczny hmm... czego chcieć więcej :p ostatnio w losowaniu się nie poszczęściło ehh no ale może teraz będzie inaczej :)

Do góry