Konkurs ! / Giveaway ! - SpyShelter Premium

A

Anonymous

Aby uczcić Święto Pracy :hippie organizuję konkurs na sofcik ze stajni Datpol.

Do wygrania 1 licencja (lifetime) na program SpyShelter Premium

SpyShelter to program którego zadaniem jest ochrona naszych prywatnych danych przed szpiegowaniem pod różną postacią. Program świetnie nadaje się jako uzupełnienie używanych już programów do ochrony np. pakietu typu Internet Security, firewalla (zapory sieciowej) czy antywirusa, oferuje znacznie lepsze metody do ochrony prywatności, niż te dostępne w tradycyjnych programach zabezpieczających.SpyShelter zapewnia bardzo skuteczną ochronę przed oprogramowaniem szpiegującym, loggerami (keyloggery, screen loggery, ssl loggery, ftp/http loggery, clipboard loggery, webcam i sound loggery), trojanami, rootkitami, wirusami, znanym jak i nieznanym złośliwym oprogramowaniem, wykradaniem naszych prywatnych danych (hasła, loginy, numery kart kredytowych itp.), przechwytywaniem wszystkiego co wpisujemy na klawiaturze, chroni wrażliwe części systemu przed złośliwymi aplikacjami (moduł HIPS), zapobiega tworzeniu zrzutów ekranu bez naszej wiedzy, przechwytywaniu zawartości schowka, nagrywaniu (przechwytywaniu) dźwięku bez naszej wiedzy, oraz zapisywaniu (przechwytywaniu) obrazu z kamerki internetowej

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz, dlaczego chcesz wygrać SpyShelter Premium (Użytkownik powinien posiadać minimum 25 postów)
2. Komentarz w języku Polskim oraz Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 8.05.2013 r.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment, why do you want to win SpyShelter Premium (You should have a minimum of 25 posts)
2. Comment in Polish and English.
3. Completion of the contest will be held on 8.05.2013 r.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Powodzenia

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Taki program, który
... świetnie nadaje się jako uzupełnienie używanych już programów do ochrony np. pakietu typu Internet Security, firewalla (zapory sieciowej) czy antywirusa, oferuje znacznie lepsze metody do ochrony prywatności, niż te dostępne w tradycyjnych programach zabezpieczających.SpyShelter zapewnia bardzo skuteczną ochronę przed oprogramowaniem szpiegującym, loggerami (keyloggery, screen loggery, ssl loggery, ftp/http loggery, clipboard loggery, webcam i sound loggery), trojanami, rootkitami, wirusami, znanym jak i nieznanym złośliwym oprogramowaniem, wykradaniem naszych prywatnych danych (hasła, loginy, numery kart kredytowych itp.), przechwytywaniem wszystkiego co wpisujemy na klawiaturze, chroni wrażliwe części systemu przed złośliwymi aplikacjami
byłby świetnym uzupełnieniem dla mojej Pandy Cloud Antivirus Pro 2013. Ooo! :yahoo

Raczej trudno, żebym życzył szczęścia wszystkim współzawodniczącym. :p
Niech wygra ten, który ma mniej szczęścia w takich konkursach! :)

V

vhick

SpyShelter is been known for a great keylogger, with the new realtime keystroke encryption, the program will be a superb program!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks.

SpyShelter helps monitors the system and protects against dangerous keyloggers. Along with keyloggers it can also protect against webcam loggers, screen loggers and sound loggers. I have used the free version and I would like to win the premium version. Please count me in

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Super!!!

Bardzo dobry Polski produkt a do tego w wersji lifetime.

Dziękuję i pozdrawiam :hippie

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
To i ja spróbuję. W tej chwili używam darmowej wersji KeyScramblera, ale moja Opera się z nim nie lubi i wywalą się kiedy jest włączony. Chciałem spróbować darmowej wersji SpySheltera, ale ta znowu nie wspiera systemów x64. Za to wersja Premium może być panaceum na moje problemy.

W przeciwieństwie do kolegi trochę wyżej życzę powodzenia wszystkim chętnym.
Dzięki wielkie za fajny konkursik :ok

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Jako że korzystam z dobrodziejstwa tego programu w wersji Firewall na swoim laptopie i doskonale się on spisuje, również biorę udział w konkursie, co by w razie wygranej na PC-cie żony wersję Premium zainstalować. Program nie jest zbyt skomplikowany żeby poradzić sobie z kilkoma komunikatami, myślę że w razie czego da radę :) Program rewelacyjny, konkurs przedni! Dzięki za możliwość wzięcia udziału.
Powodzenia współuczestnikom!

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ze SpySheltera korzystam na swoim laptopie i jestem z niego bardzo zadowolony, nieraz dowiódł on swojej skuteczności. Jako, że w domu mam też inne komputery SS Premium byłby wspaniałym uzupełnieniem ochrony.
Hornetowi dziękujemy za konkurs a Datpolowi za tak udany program. ;)

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Spyshelter Premium chroni komputer przed wszelkimi logerami, jest ciągle rozwijany a aktualizacje są wydawane bardzo często. Dodatkową zaletą jest dożywotnia licencja oraz fakt, że producentem spysheltera jest polska firma Datpol. Chcę go wygrać ponieważ jest to najlepszy antykeylogger na rynku.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Spyshelter Premium to solidny program do zabezpieczenia i w dodatku polski!
Dzięki za konkurs!

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
SpyShelter Premium - gratuluję Twórcom tego zacnego oprogramowania i życzę dalszych sukcesów :)
Hornet dzięki za konkurs :friends

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Nie jest zbyt dużo chętnych to może i ja się zmieszczę.
Używam Zemana ,ale tak do końca nie jestem do niego przekonany.
Tak ,że przydałoby się coś pewnego.Z opisów wynika,ze to jest to.
Dzięki Hornet za konkurs :hippie

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46601
Miasto
Gdzieś w Polsce
Nie mam szans dopóki dopóty nie spróbuję... Polskie arcydzieło, najlepsza ochrona, unikalny produkt na skalę światową, lifetime, bla bla bla. A tak naprawdę potrzebuję dobrego - tego właśnie programu na lapka. :dziwak
Dzięki Hornet.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
I ja spróbuje szczęścia, aby zdobyć ten ceniony program, który pomógłby mi na systemie 64-bitowym zabezpieczyć przed złośliwym oprogramowaniem komputer mojej żonki.
A że to laptok, to przyda się AntiWebCamLogger (i nie tylko) obecny tylko w wersji Premium.

Dziękuję za fajny konkurs :ok

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Jestem zainteresowany ponieważ program wydaje się być znacznie lepszy niż Zemana, z której aktualnie korzystam - zaś licencja jest lifetime.

Do góry