Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Edition

Status
Zamknięty.

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - The Bat! v6 Professional Editio

The Bat chciałbym wygrać bo to chyba najlepszy klient poczty, program pierwsza klasa,obecnie korzystam z thunderbirda ale to nie to samo.

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3

Chciałbym wygrać ten program, bo mam kilka skrzynek pocztowych i chciałbym je połączyć jakimś dobrym programem pocztowym.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89

Dziękuję za konkurs. Dlaczego chciałbym wygrać licencję na "nietoperza"? Bo mi się przyda :). Obecnie nie korzystam z żadnego programu pocztowego. Na obecną chwilę wystarczy mi korzystanie z webmail'a. Loguje się na moje skrzynki pocztowe przy pomocy SP6 PRO. Jest to proste i skuteczne rozwiązanie ale dzięki The Bat! byłoby to jeszcze łatwiejsze. Klik i pobieram wszystkie wiadomości wprost z kilku skrzynek do programu. Dodatkowo czekając na jakiegoś mejla nie muszę zostawiać otwartej karty w przeglądarce ze skrzynką pocztową lub co chwilę "wchodzić na pocztę" aby sprawdzić czy już wiadomość do mnie dotarła. Dodatkową zaletą programu jest obsługa wtyczek. Mnie osobiście zależy na tych, które pomogą zredukować liczbę niechcianych wiadomości. Nie bez znaczenia jest też moduł odpowiedzialny za szyfrowanie naszych wiadomości oraz kontaktów. Prosty i ładny interfejs, który możemy "ułożyć" jak nam się podoba oraz szablony wiadomości też są fajną rzeczą. Co prawda aby w pełni wykorzystać wszystkie możliwości programu trzeba nad nim trochę posiedzieć ale jeżeli uda mi się wygrać to chętnie nauczę się jak wykorzystać jego możliwości w 100% - zwłaszcza, że wiadomości mejlowych u mnie pod dostatkiem ;).

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch

już kiedyś próbowałem szczęścia ale niestety nie dopisało, może tym razem będzie inaczej chociaż znając ten program konkurencja będzie duża ;)
z The Bat'a miałem okazję korzystać ładnych parę lat temu kiedy jego pełna wersja była dołączona do jednej z gazetek KŚ, program na prawdę świetny a przez ten czas pewnie zdążył się jeszcze bardziej rozwinąć
obecnie po nieudanej przygodzie z Thunderbirdem nie korzystam z żadnego programu pocztowego, troszkę to niewygodne jak trzeba logować się z poziomu przeglądarki na każde z kont oddzielnie a kilka ich mam (służbowe prywatne, służbowe ogólne, prywatne, prywatne do stron internetowych, śmieciowe x 2 ;) ), myślę że "nietoperek" znacznie by mi to wszystko ułatwił i uprzyjemnił pracę :D

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977

The Bat posiada mechanizmy chroniące przed wirusami i innymi zagrożeniami, pozwala tworzyć szablony wiadomości co jest bardzo wygodne, nie do przecenienia jest parkowanie wiadomości, żeby nie dopuścić do przypadkowego usunięcia. The Bat Professional jest wart tego, żeby go posiadać i używać z radością.

Biorę udział w konkursie. Dziękuję!

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka

Chętnie skorzystam z możliwości aktualizacji wcześniejszej wersji The Bat! Professional Edition do najnowszej. Używam go gdzieś od roku i jestem zadowolony z wyboru.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851

Na wstępie dzięki za konkurs :dziękuję
Ja dopiero niedawno zacząłem myśleć nad używaniem klienta pocztowego. Niestety z darmowych to tylko Thunderbird jest godny zaufania ale trochę mało rozbudowany. Myślałem nawet nad kupnem The Bat!, jednak cena jest za wysoka jak dla mnie. Bardzo by mi się przydał ten program :yes master

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Dziękuję za konkurs, wiele dobrych opinii o tym programie można w necie wyczytać dlatego startuję w konkursie i mam nadzieję że dopisze mi szczęście :klawik.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114

Od lat używam tego klienta poczty email i co by tu dużo pisać przyzwyczaiłem się. Moja obecna licencja niestety nie pozwala na darmową migrację do najnowszej wersji, a chętnie bym takową w końcu zainstalował. Dzięki za konkurs :piwko powodzenia wszystkim :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury

Uzywam nietoperza jednak skonczyła mi sie aktualizacja. Przesiadłbym się na najnowszą wersję. Dzięki za konkurs.

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1

Chciałbym go wygrać, ponieważ to najbardziej rozbudowany i zaawansowany program pocztowy :)

A

Anonymous

Nie mam żadnego programu pocztowego. Popróbowałam wersji trial i muszę jednoznacznie stwierdzić:
nie ma bata na Bata. :klawik.
Muszę go mieć.
Dzięki za konkurs. Fajnisty jak zwykle.

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Dlaczego?
Używałem Go lata temu na starym Windowsie, przez długi czas. Miał wtedy potencjał i bił na głowę inne klienty pocztowe. Od lat odbieram pocztę przez www. Jak bym wygrał licencje na 1000% wrócił bym do tego programu. Parę dni temu właśnie jakiegoś sensownego klienta szukałem.
Pozdrawiam

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421

Chętnie biorę udział w konkursie na najlepszy program pocztowy !!
The Bat! v6 Professional Edition to jest to :ok

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56568

Ja też chętnie zapisuję się na ten konkurs.... :ok
The Bat v6 Professional Edition to jest program pocztowy, jeden z najlepszych :ok

Status
Zamknięty.
Do góry