Konkurs ! / Giveaway ! - VoodooShield

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Nie korzystam już z tradycyjnych antywirusów i taka okazja konkursowa jak VoodooShield, to miła rzecz :klawik.
Fajnie byłoby mieć na starszym laptopie VS, gdzie mam od przypadku do przypadku różne programy zabezpieczające (miałem przez jakiś czas bezpłatną wersję VS). Na nowszym trzymam SSFW oraz AG, więc nie chciałbym wpadać w przesadę :sarkazm
Sam program jest bardzo dobry i niezbyt skomplikowany, o ile zrozumie się sposób jego działania.
Do zalet można zaliczyć niskie zużycie zasobów oraz mimo dość ascetycznego interfejsu (dla mnie na plus) pełna kontrola przy uruchamianiu nieznanych nam plików exe.
Oczywiście podziękowania za zorganizowanie konkursu z tak dobrym softem.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47897
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za konkurs.
Ja chcę wygrać VoodooShield bo to doskonały soft zabezpieczający windowsa przed szkodnikami. Sprawny, niewielki, efektywny, do tego nie jest zasobożerny. No i ta licka na trzy lata przemawia do mnie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13305
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Dzień dobry. Chciałbym zgłosić się do konkursu. Jakieś dwa lata temu korzystałem z tego rozwiązania jednak wówczas program nie przypadł mi do gustu. Teraz jednak zainstalowałem go na leciwym laptopie i VS pomału zaczyna mi się podobać. Automatyczne blokowanie programów spoza białych list i możliwość dodawania do nich innych programów sprawia, że mamy większą kontrolę nad tym co dzieje się na naszym komputerze. Do tego nieskomplikowana obsługa (pod warunkiem, że wie się co się klika) i niskie wykorzystanie zasobów sprawilo, że wróciłem do VS. Dziękuję za konkurs i powodzenia pozostałem :piwko

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dziękuję Ci Organizator za konkurs na świetny soft. :dziękuję Zamierzałem na starszym komputerze rodziców, na którym dotychczas był Windows XP postawić Elementary OS Lunę lub Freyę. Niestety nie będę mógłbym im, tak jak dotychczas pomagać zdalnie za pośrednictwem np. TeamViewera. Dlatego XP zostanie na komputerze jako drugi system dla tego i kilku innych programów, które mogą obsługiwać tylko w Windows. Myślę, że do ochrony Windowsa XP znakomicie sprawdziłby się VoodooShield. Po prostu zablokuję za jego pomocą wszystkie aplikacje za wyjątkiem tych kilku, dla których zostawiam XP na komputerze. Poza tym bardzo małe zużycie zasobów sprzętowych przez program i duża skuteczność, znacząco podwyższa moją wysoką ocenę VS i jego użyteczność na starszych, słabszych komputerach.

A

Anonymous

Zeno napisał:
Dlatego XP zostanie na komputerze jako drugi system dla tego i kilku innych programów, które mogą obsługiwać tylko w Windows. Myślę, że do ochrony Windowsa XP znakomicie sprawdziłby się VoodooShield. Po prostu zablokuję za jego pomocą wszystkie aplikacje za wyjątkiem tych kilku, dla których zostawiam XP na komputerze.
1.Blokowanie o którym piszesz można CHYBA przeprowadzić z poziomu Konsoli...a na pewno nie w GUI programu...więc powodzenia !
2.Chłopcy...jeśli tak znacie metodologię działania tego softu jak czytacie opisy to...cytując Waszego Idola : "wyginiecie jak dinozaury !" :
System requirements:

Windows Vista sp1 and above (XP is not supported!)
:facepalm

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61030
Witam na początku chciałem podziękować ORGANIZATOROWI ...za tak zacny Program jak VoodooShield, nie miałem z tym programem wcześniej do czynienia ,ale od tygodnia go testuje,choć w wersji darmowej w ustawieniach programu nie możemy za bardzo grzebać, ale wersja Pro będzie bardzo dobrym zabezpieczeniem dla kompa i proszę mnie zapisać do listy udziału w konkursie .

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
A

Anonymous

Zeno napisał:
What are the System Requirements for VoodooShield?
*VoodooShield is compatible with Windows XP and Windows 2003 Server, but does not offer all of the features or quite the level of security that the more modern operating systems offer.
źródło:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:scratch
Zeno-mój Drogi Przyjacielu :buziakk te wymagania które zacytowałeś dotyczą wersji 2.XX a nie najnowszej 3.XX.Ale nie kłopocz sobie tym głowy przed Świętami :) .

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

5X06nk6.jpg

Zwycięzców proszę o potwierdzenie wygranej do mnie na PW wraz z adresem email.

A

Anonymous

jorn napisał:
jeeee!!!! dzięki
Jorn-uspokój się...przecież mówiłem,że wygrasz.
Grzesiu-Bardzo Dziękuję !...Twoje akcje to zawsze takie konkursowe Fifth Avenue.
BTW.Możecie zakładać temat : "Jak obsługiwać "VoodooShield ?".Będziemy cierpliwie tłumaczyć.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki i gratki dla pozostałych wygranych,
pozdrawiam świątecznie.
:piwko

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
47897
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ja również dziękuję Ci Grzechu :dziękuję i gratulacje pozostałym szczęśliwcom. :yahoo

Do góry