- Reakcje/Polubienia
- 58
Nie korzystam już z tradycyjnych antywirusów i taka okazja konkursowa jak VoodooShield, to miła rzecz
.
Fajnie byłoby mieć na starszym laptopie VS, gdzie mam od przypadku do przypadku różne programy zabezpieczające (miałem przez jakiś czas bezpłatną wersję VS). Na nowszym trzymam SSFW oraz AG, więc nie chciałbym wpadać w przesadę
Sam program jest bardzo dobry i niezbyt skomplikowany, o ile zrozumie się sposób jego działania.
Do zalet można zaliczyć niskie zużycie zasobów oraz mimo dość ascetycznego interfejsu (dla mnie na plus) pełna kontrola przy uruchamianiu nieznanych nam plików exe.
Oczywiście podziękowania za zorganizowanie konkursu z tak dobrym softem.
. Fajnie byłoby mieć na starszym laptopie VS, gdzie mam od przypadku do przypadku różne programy zabezpieczające (miałem przez jakiś czas bezpłatną wersję VS). Na nowszym trzymam SSFW oraz AG, więc nie chciałbym wpadać w przesadę
Sam program jest bardzo dobry i niezbyt skomplikowany, o ile zrozumie się sposób jego działania.
Do zalet można zaliczyć niskie zużycie zasobów oraz mimo dość ascetycznego interfejsu (dla mnie na plus) pełna kontrola przy uruchamianiu nieznanych nam plików exe.
Oczywiście podziękowania za zorganizowanie konkursu z tak dobrym softem.

Zamierzałem na starszym komputerze rodziców, na którym dotychczas był Windows XP postawić Elementary OS Lunę lub Freyę. Niestety nie będę mógłbym im, tak jak dotychczas pomagać zdalnie za pośrednictwem np. TeamViewera. Dlatego XP zostanie na komputerze jako drugi system dla tego i kilku innych programów, które mogą obsługiwać tylko w Windows. Myślę, że do ochrony Windowsa XP znakomicie sprawdziłby się VoodooShield. Po prostu zablokuję za jego pomocą wszystkie aplikacje za wyjątkiem tych kilku, dla których zostawiam XP na komputerze. Poza tym bardzo małe zużycie zasobów sprzętowych przez program i duża skuteczność, znacząco podwyższa moją wysoką ocenę VS i jego użyteczność na starszych, słabszych komputerach.

te wymagania które zacytowałeś dotyczą wersji 2.XX a nie najnowszej 3.XX.Ale nie kłopocz sobie tym głowy przed Świętami