Konkurs ! / Giveaway ! Windscribe Pro

Status
Zamknięty.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Dzięki za kolejny konkurs! Tak się składa, że szukam programu do ochrony prywatności. A tu pojawiła się okazja na zdobycie świetnego programu. Coraz więcej prób kradzieży naszych danych zmusza do obrony. Dlatego startuję w konkursie.

pipo77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
VPN pierwsza klasa. Używam wersji okrojonej do paru krajów i wszystko działa bez zarzutu.Super konkurs :dziękuję

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Dziękuję za zorganizowanie konkursu na ten świetny program. Jego zalety to mocne szyfrowanie
stanie na straży prywatności użytkownika. Posiada nowoczesny interfejs i jest przyjazny dla użytkownika.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dziękuję angellomichel387 za zorganizowanie konkursu :dziękuję
Korzystałem już z programu Windscribe i byłem zadowolony, skoro jest możliwość wygrania tego znakomitego VPN-a to chętnie z niej skorzystam. Windscribe Pro pomoże nam zachować anonimowość w dobie wszędobylskiej inwigilacji, śledzenia użytkowników i bombardowaniu reklamami. Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia :)

imr81

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
why i want to win this because it is a new program
but it has extraordinary features such as it ensures right of privacy it blocks ads i want to say about ads that when we browse internet our data is monitored and all our activity on internet sold to advertising companies from which they make huge ammount , more it keep us untraced by government , it help us while we are travelling and it blocks website tracking.

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
Jest to bardzo dobry VPN ,doskonale działa na moim dziesięcioletnim laptopie obecnie używam wersji promocyjnej ( ograniczony transfer i liczba serwerów )
Chciałbym wygrać wersję Pro ponieważ jest ona pozbawiona ograniczeń i daje pełny dostęp do
prywatności w internecie.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45774
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki za konkurs. Używam już od jakiegoś czasu Windscribe z promo dostępnego na PZD i jest niezastąpiony. Atutami są nielimitowany transfer, skuteczne blokowanie wycieku prawdziwego IP, duża ilość serwerów, prostota działania a całości dopełnia możliwość instalacji na dowolnej liczbie urządzeń.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Na początku myślałem, że ten program to nic ciekawego bo dawali go w promocji, a teraz w promocjach to przeważnie same śmieci dają :zaciesz Jednak okazuje się, że to dobry VPN, i można znaleźć dużo pozytywnych opini na jego temat. Posiada ciekawe funkcje jak bloker reklam czy losowa zmiana user agenta. Prędkości też są przyzwoite.
Idą ciężkie czasy więc dobry VPN by się przydał :sarkazm
Dzięki za konkurs :piwko

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Nie wiem jak to się stało,że przegapiłem konkurs na taki mega super program! Piszę się natentychmiast z nadzieją, że się jeszcze załapię

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37678
Podziękowania dla organizatorów!
Bardzo chętnie przyłączę się do konkursu poniważ szwędam się po różnych stronach szukając promocji,a w dzisiejszych czasach nawet wskazane jest zadbać o anonimowość!

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Przyznam, że nie znam tego programu. Ale skoro blokuje reklamy oraz pomaga chronić prywatność w Internecie, to chętnie go przetestuję, jeżeli oczywiście dopisze szczęście.
Czytając bardzo pozytywne opinie o Windscribe Pro nie pozostaje mi nic innego, jak zgłosić się do Konkursu.

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Przeczytałem, że jest to jeden z najszybciej rozwijających się dostawców VPN. Zapewnia bezpieczne, szybkie i szyfrowane połączenia, co daje możliwość przeglądania anonimowo dostępu do zablokowanych stron.
Obsługuje wiele urządzeń. Wspiera także oprogramowanie routerów DD-WRT i Tomato.
Dziękuję za możliwość uczestniczenia w konkursie.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56076
Próbowałem już szczęścia w konkursie na CG i NordVPN, ale nie dołączyłem do grona zwycięzców :( Więc miło widzieć że jest konkurs na inny program z tej kategorii. Tym bardziej, że Windscribe Pro należy do czołówki, jeśli chodzi o ochronę prywatności. Ma wiele zalet, wobec tego ja również zgłaszam się do konkursu. Oby szczęście tym razem dopisało :)

Podziękowania dla organizatora. Angellomichel387 jesteś wielki !! !! :piwko :piwko

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam z programu Windscribe w darmowej wersji i moim zdaniem działa bardzo dobrze. Z przeprowadzonych testów wynika, że dobrze chroni prywatność i nie ma problemów z szybkością transferów. Zleży mi na wersji Pro, żeby mieć dostęp do większej ilość serwerów (w tym zlokalizowanych na terenie Polski) aby będąc poza granicami Polski móc nadal korzystać z serwisów VOD.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54927
Witam zainstalowałem Windscribe wersję darmową,choć wersja darmowa ma ograniczoną liczbę serwerów ,ale idzie ją po testować , także przypadł mi do gustu ten program i dlatego biorę udział w konkursie !!
Dzięki angellomichel387 za z organizowanie konkursu!!

Status
Zamknięty.
Do góry