Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 4.2

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Witam
Dzięki uprzejmości producenta znów można wygrać jedną z 3 licencji na WinRAR 4.2 ! :jezyk

winrar.jpg

WinRAR 4 to bardzo znany program do archiwizacji danych. Program obsługuje własny format RAR a także: 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE. Podczas kompresji plików program oferuje zabezpieczenie archiwum hasłem. WinRAR jest rozprowadzany na licencji shareware.

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać WinRAR(Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów).
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 20.12.2012.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win WinRAR.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 20.12.2012(You should have a minimum of 10 posts).

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Re: Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR

Używam winrar odkąd mam komputer. Jest to jeden z najlepszych programów. Chciałbym wygrać jedną z licencji, bo już trochę mam dość tego wyskakującego okienka przypominającego o wersji testowej. Mant Thanks, Count me in.

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym wygrać licencję na WinRAR, ponieważ nie znam lepszego programu do kompresji danych. Było by wspaniale mieć pełną wersję tego wspaniałego programu. Życzę powodzenia wszystkim biorącym udział w tym konkursie. Dzięki grzesiek1920 za zorganizowanie konkursu.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Oczywiście że chciałbym wygrać WinRAR'a ponieważ jest to jedyny i wyjątkowy program spełniający swoje zadanie na tyle dobrze, że innych (bezpłatnych opcji) nawet nie biorę pod uwagę... W zasadzie jest narzędziem niezastąpionym według mnie. Stopień kompresji bardzo zadowalający, dane naprawcze - ba - całe woluminy naprawcze w przypadku dzielenia archiwum... nic dodać, nic ująć. Proszę wziąć pod uwagę moją oplikację.

W tym również miejscu życzę powodzenia wszystkim współzawodnikom konkursu... i sobie również :)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445

WinRAR jeden z najlepszych archiwów. Obecnie używam 7zip, dobrych archiwów ale WinRAR bezkonkurencyjny.
Już dawno chciałem licencjonować WinRAR, cieszę się, że istnieje realna szansa na zwycięstwo.
Proszę trzymaj mnie w głowie.
Wszystkiego najlepszego!

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58

Bardzo rozbudowany program, a jednocześnie dość prosty w obsłudze. Miałem okazję przez jakiś czas korzystać z niego. Świetna robota. :Full zadowolony Oczywiście zapisuję się do konkursu.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144

Wow !
No kolego grzesiek1920 sypiecie konkursami jak z rękawa , na mikołaja robi się bogato :klawik.
No cóż kultowy program , który obsługuje własny format RAR oraz najbardziej popularny ZIP a także potrafi rozpakować CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z oraz 7-Zip i konwertuje do formatu TGZ .
Świetny soft do kompresji plików , który powinien być na każdym kompie !

Biorę udział w konkursie a może licka się trafi :dziwak

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki

Powiem krótko - pierwszy "paker" z którym się spotkałem i z którym poznałem arkana archiwizacji - po prostu "pierwsza miłość". Późniejsze eksperymenty z innymi archiwizatorami były mniej lub bardziej udane.
Jednak WinRAR królował - był i jest mistrzem w swojej klasie.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

W poprzednim konkursie WinRAR nie udało się.
Moze więc tym razem spróbuję ,zawsze to szansa
Toć to przecie najlepszy program do kopmresji i de-, plików.
Bez tego to jakby siąść do kompa bez myszki.

Dzięki grzesiek1920 za konkurs w tym światecznym okresie.
:dziękuję

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10

I want to win this application because, winrar is the best, installers are small, easy to use, gui beautiful, strong password methods and support 64 bit
winrar is the name of security and comfort when compressing files

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Chcę mieć ten program legalnie , bez żadnych wątpliwości co do licencji i wydaje mi się, że to najlepsza droga do zdobycia WinRAR a . Zawsze można zmówić i kupić, ale wówczas żadnej adrenaliny i satysfakcji z wygranej. Prawda?

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....

Używałem różnych archiwizerów - zarówno darmowych jak i triali ale moim zdaniem WinRaR jest najlepszy spośród nich pod względem mozliwości. Dlatego bardzo się cieszyłbym jakby tym razem dopisało mi szczęście w tym konkursie i legalna licencja przypadłaby mi w udziale.
Dla mnie to nr 1 pośród archiwizerów. Próbowałem już w poprzednim konkursie na ten program - nie powiodło mi się, ale możę tym razem dopisze mi szczęście i wygram licencję na ten program.

damien76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22

WinRAR has a convenient Profiles feature which gives you ease to save configurations so you can easily use them, say, a profile for office-stuff or profile for home-stuff and the like. Also has PocketRAR, a cellular phone apps for Windows-based cell phones, plus a command line interface for Mac OS X / Linux computers.

Compresssion is fast and can be adjusted and this I like embedding of text comments n your archive. RAR archives take up less space than ZIP files too. Though this is not free I believe it is what drives the devs to work it out to be a better-leaner archiver, development for the tool is ver good and constant!

Kindly consider me for this contest and congratulations!

:)

---

WinRAR ma wygodną funkcją profile co daje łatwość zapisywania konfiguracji, więc łatwo można je, powiedzieć, profil dla biuro rzeczy lub profil dla domu rzeczy i tym podobne. Posiada również PocketRAR, telefon komórkowy aplikacje dla telefonów komórkowych opartych na systemie Windows, a także interfejs wiersza poleceń dla systemów Mac OSX / Linux komputerów.

Compresssion szybko i mogą być dostosowane i to jak osadzanie tekstu komentarze n archiwum. RAR archiwum zajmują mniej miejsca niż pliki ZIP za. Choć nie jest to wolna uważam, że to, co napędza developerss się dogadać się lepiej szczuplejsze archiwizator, rozwoju narzędzia jest bardzo dobry i stały!

Prosimy o rozważenie mnie do tego konkursu i gratulacje!

:)

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Po prostu jest to najlepszy program do archiwizacji plików i tyle . A korzystanie z 7-z w moim przypadku trochę nastręcza trudności , gdyż ilość przydatnych funkcji jest bardzo ograniczona .

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11

WinRAR to najlepszy archiwizator! Szybki, funkcjonalny i obsługuje wszystkie formaty kompresowania. Wygrać taki program to super sprawa :ok

Do góry