Konkurs ! / Giveaway ! - WinRAR 5

Status
Zamknięty.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Super program do archiwizacji i super konkurs. Warto skorzystać z okazji i być może się udać wygrać. Pozdr.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56569
Witam.... może tym razem się uda wygrać ,ten najlepszy program do zarządzania archiwum na kompie ..pozdrawiam ...

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję za organizację konkursu
program, który zasługuje być na każdym komputerze, wszelkie zalety już zostały wcześniej wymienione
więc zgłaszam się do konkursu :)

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Program znany i ceniony, ostatnio nie ma solidnej promocji na WinRARa więc skorzystam z konkursu może w końcu się uda. Konkurs jak zwykle pierwsza klasa :ok

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Po prostu bezkonkurencyjny w dodatku chyba najbardziej znany, nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak gdziekolwiek mam do czynienia z jakimkolwiek skompresowanym plikiem to pierwszą moją myślą zawsze jest WinRAR ;)
Hmm w sumie to chyba byłoby na tyle :p

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I have been using WinRar since version 3. Since then, It is a mandatory part of the applications that I have had on my system. Although I have tried many other (free/paid) software's similar to Winrar, time & again I have fallen back to Winrar. It is indispensable to me.

I dearly hope to win this latest version for my personal use and thanks to you for organizing the giveaway.

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
434
Na początek dzięki ORGANIZAT0R za kunkurs i dzieki Pani Agneli z ekipy WinRAR za lick na niego :dziwak

Ostatnio się rozpisałem i nie wygrałem ,to teraz krótko. Po prostu winrar ma wszystko to co mieć powinien dobry paker :mistrzunio ,a w zamiennikach zawsze brakuje jakiejś funkcji .

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

rxm7ZXb.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny żeby przesłać do mnie następujące dane:

Last Name:
First Name:
AV Code: (for example first and last name)
Company: (optional)
Street:
City:
Country:
E-Mail:

Jeżeli któryś ze zwycięzców nie potwierdzi swojej wygranej to nagroda przechodzi na kolejną osobę z listy.

Gratulacje!

A

Anonymous

Gratki dla zwycięzców. Tak się tylko zastanawiam, dlaczego nie łapię się nawet na ostatnie miejsce. :dziwak

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56569
Gratulacje dla zwycięzców :(

Status
Zamknięty.
Do góry