Konkurs ! / Giveaways ! PowerDirector15 Ultra

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Erin Yang z
CyberLink Affiliate Program Team
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 2x licencje lifetime
Znakomitego Programu
PowerDirector15 Ultra

25f5c1775cca200fmed.png

7f61857d9453df7emed.png

Zapraszam na oficjalną stronę programu :ok
  • http://www.cyberlink.com/products/powerdirector-ultra/features_en_EU.html?affid=2581_1248_728_42270_0_ENU&r=1

Dlaczego PowerDirector15 ??
Ponieważ To istne Cudo !!
:yes master :yes master :yes master

PowerDirector oferuje unikalne połączenie wysokiej wydajności i zaawansowane funkcje edycji. Jest niezwykle łatwy w użyciu, Dokonywanie edycji wideo dostępne dla twórców we wszystkich poziomach zaawansowania, a także ogromny wybór konfigurowalny narzędzi projektowych, w tym unikalne przejścia alfa, animowanych tytułów, cząstek i PiP
obiektów, zapewniają swobodę odkrywania kreatywność
odzwierciedlają to w unikalne kreacje wideo.

2a388fc4b9cd92f0med.png

50c649f4cba9491fmed.png

Niezwykle prosty w obsłudze
Jeśli chodzi o intuicyjnego tworzenia filmów, nic nie przebije PowerDirector
elegancki projekt, wykonane, aby uczynić proces twórczy, instynktowny i naturalny

Intuicyjne projektowanie przepływu
łatwość użycia PowerDirector
jest projekt, który wypełnia lukę pomiędzy tym, co wiesz jak to zrobić, i to, co chcesz zrobić, projekt, który trenuje cię, ale w zupełnie naturalny, dyskretny sposób.

cb76e465fe705e10med.png

Pionowe wideo -WyJąTkOWe.
Przy tak dużym filmie
obecnie wykonane w pionie w sieciach komórkowych,
PowerDirector dodał nowy tryb projektowania, który pozwala
przesłać mobilne wideo dla YouTube, Facebook i Vimeo pozbywając się tych, pusta
czarne paski.

297dd1b2fba678d1med.png

Projekty Ekspresowe
Ekspresowe Projekty jest szybki,
Prosty sposób dla każdego wideo
ekspres do szybkiego tworzenia
filmów profesjonalnej jakości.

56e0948038eb7158med.png

Krok 1
Otwarty ekspresowe projektów z
PowerDirector
odpalasz
i import plików wideo.

b19a1f2244027f85med.png

Krok 2
Przeciągnij i upuść pliki, które chcesz na początek, środek i koniec segmentów projektu.

0cacb49f1ca11f15med.png

etap 3,
Twórz filmy i udostępniaj je od razu z przyjaciółmi i rodziną na
Media społecznościowe.

Total 360 ° Montaż wideo - NoWoŚć
PowerDirector ułatwia tworzenie spektakularnych nowych filmów 360º, stosując te same intuicyjne narzędzia do projektowania
znasz i kochasz. Jest to zupełnie nowe spojrzenie na tworzeniu filmów.

Projekt Wsparcie -NoWość
PowerDirector obsługuje teraz pełną edycję wideo typu end-to-end 360 stopni. Importowanie equirectangular materiał,
utworzenie 360 projektów, edytować z pełną gamą narzędzi projektowych, a następnie wyeksportować w formacie 360.
Pełna edycja 360º -NoWość
zestaw narzędzi

Montaż w 360 stopniach otwiera zupełnie nowy świat możliwości. Dodawanie tytułów i efektów dla widzów, aby dowiedzieć się, jak oni odkrywać swoje dzieło. Eksperyment z przejść, animowanych obiektów i wiele więcej!
Prawdziwe360
Widok
Projektant -NoWość

Widok Projektant
to unikalne innowacje PowerDirector, które umożliwia korzystanie z 360-stopniowy materiał wideo w standardowych projektów wideo. To jakbyś filmowane sceny z wielu kamer z wielu punktów widzenia.

260b41f8b5fd2183med.png

TrueVelocity 6 - UNIQUE
Nowa prawda Velocity 6 silnik renderujący jest motorem napędowym 64-bitowy oferuje płynniejsze przeglądanie i znacznie szybszą produkcję niż inne oprogramowanie do edycji wideo konsumentów.

96238b3a04799988med.png

Leading Video Formats
Korzystaj z najnowszych i najlepszych formatów i kodeków, takich jak 4K Ultra HD, AVCHD 3D / Progressive, XAVC-S oraz H.265.

5f042cac6e21649amed.png

High Frame
Rate Video Editor
Importuj 120 / 240fps powolny ruch nagrania z telefonu iPhone, GoPro lub innych kamer sportowych akcji
Dodawanie tytułów i efektów, a korzystać z nowego Centrum Action Camera do edycji wideo
Odtwarzanie wideo wewnątrz PowerDirector, dzięki czemu można przeglądać on zacinać wolne przed produkują
Produkować i eksportować swoje wysokie tempo filmu ramki szybko z akceleracją sprzętową renderingu

22fb19fdcf6ac84cmed.png

60e40cddf02a3055med.png

554b2aabf34d614cmed.png

Unikalne narzędzia projektowe
Poznaj swoją kreatywność z potężną kolekcję unikalnych dostosowywanych narzędzi projektowych i elastyczności, aby podkreślić to, co najlepsze w swojej pracy.

Możliwość dostosowania Narzędzia projektowe
Wszystkie narzędzia potrzebne, aby szybko i łatwo dodać imponujące efekty do swoich filmów.
5090281198cb0c66med.png

a4919ca873a1b605med.png

9b8aa01c17ba5d56med.png

Action Camera Center
PowerDirector
Nowy Action Camera
Centrum to zestaw narzędzi dla każdego skrajnego ekspres wideo.

Tworzenie stop-motion video NOWOŚĆ
Dodaj zoom i efektów pan NOWOŚĆ
ustabilizuje wideo
Korekta zniekształceń fisheye
Zastosuj w zwolnionym tempie
Stopklatka, zoom, lub "rock-and-roll" swój film
Rozwiązywaniu problemów, kolor

Wideo Mieszanie - NOWOŚĆ
Scalanie klipów na osi czasu śledzi innym stworzyć ogromny wachlarz przyciągające wzrok efekty, które przyniosą unikalny wpływ na swoich filmach.

66b82a18e6b41444med.png

bb39dec1356c69demed.png

Wtyczki i szablony premium
ULT. Zestaw
Ostateczny
PowerDirector Ultimate zawiera również kilka efektów i szablonów Premium pakietów wzbogacisz swoje dzieło wideo.
Przenieś więcej kinowego dźwięku do filmów z 3rd party więcej wtyczek od światowej sławy źródeł, takich jak NewBlueFX, Pixelan i proDAD

7f6e86f167f2afcdmed.png

Więcej info
  • http://www.cyberlink.com/products/powerdirector-ultra/features_en_EU.html?affid=2581_1248_728_42270_0_ENU&r=1
Pobieranie
  • http://www.cyberlink.com/downloads/trials/powerdirector-ultra/download_en_EU.html?affid=2581_-1_540
Kup Teraz
  • http://www.cyberlink.com/store/powerdirector-ultra/buy_en_EU.html?affid=2581_-1_540

Uwaga:
Tekst tłumaczony przez tłumacza Google więc mogą być błędy w tłumaczeniu na język Polski
Dlatego Polecam osobiście odwiedzić stronę producenta tego rewelacyjnego programu
Moja ocena programu nie może być inna jak 5

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać PowerDirector15 Ultra
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 29.09.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Re: Konkursy ! / Giveaways !PowerDirector15 Ultra

Łał allle gratka!
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału we wspaniałym Konkursie.
Chciałbym wygrać ten program ponieważ zajmuję się hobbystycznie montażem video, próbowałem różnych softów do edycji video, i przyznam szczerze, że Power Director jest chyba najlepszym z płatnych programów do edycji video dostępnych dla zwykłego zjadacza chleba... A mieć ten program w wersji Ultra to byłoby coś!
Przyznam szczerze, że nie wiedziałem, iż Power Director 15 Ultra ma aż tyle możliwości (dzięki Angellomiche387 za wskazanie), i jeszcze raz dziękuję za możliwość wzięcia udziału w Konkursie... Z niecierpliwością będę odliczał czas do rozstrzygnięcia :facepalm

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300

Thanks for the giveaway, angellomichel387. I want to win a license for this software as it includes all the powerful video editing tools for high quality video productions, MultiCam Editing, the world's fastest 64-bit TrueVelocity engine, and much more for a perfect quality video editing software. :ok :dziękuję

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4

First Hello many thanks for this sweepstakes, the truth is that it is a good program and I would like to win a license to improve videos I have in my family.

scypion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
6

świetny program, używam od lat. na program nie ma co narzekać, jest poprostu dobry. mam wersje 13 ultra i brakuje mi obsługi formatu "webm". kto wie może wersja 15 ma to wkońcu. chętnie spróbuję nową wersję, sporo nowych funkcji przybyło.
tak czy siak pomysł na konkurs wspaniały, tak trzymać :dziękuję

edit:
thx za priv od jednego usera - sprawdziłem właśnie ceny i zmienili wkońcu politykę cenową na znacznie lepszą.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Świetny i intuicyjny program. Do starszych wersji robiłem spolszczenia. Przydało by się poznać najnowszą wersję , Skorzystam więc z okazji i powalczę o piętnastkę. Pozdrawiam

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
angellomichel387 dzięki za super konkurs :)
Mam mnóstwo filmików z córą z których chciałbym zrobić kiedyś ciekawy film, PowerDirector jest programem który mógłby mi w tym pomóc.
To jeden z najlepszych programów do tworzenia filmów, dlatego biorę udział w konkursie.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Rewelacyjny program do montażu i obróbki wideo z mnóstwem efektów specjalnych i dodatków.Zgłaszam się do konkursu.

kaskader1968

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Obecnie używam programu Wondershare Video Editor , Chętnie przeskoczyłbym do programu PowerDirector15 Ultra.
Zgłaszam swój udział w konkursie. :yes master

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Malizną pachnie ilość licencji i szansa na wygraną w tym konkursie. Z drugiej strony wielkie dzięki dla sponsora tak dobrego programu jakim jest PowerDirector15 Ultra. Mnogość funkcji nie pozwala minąć go obojętnie. Mnie, do udziału w konkursie, przyciąga zdolność programu do obróbki wideo pionowego z jednej strony i "upier...ść " córki do robienia właśnie takich ujęć. Korzystam już z innych produktów firmy CyberLink i tu ukłon za ich jakość. :dziękuję

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs!
PowerDirector15 Ultra jest najnowszą wersją w serii świetnych programów do obróbki filmów. Posiada wiele narzędzi i efektów specjalnych. Jest to jeden z najlepszych programów do montażu filmów na rynku.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dobry program do edycji i montażu wideo. Dużo efektów, dużo ciekawych opcji jak Action Camera Center, Motion Tracking czy MultiCam i łatwy w obsłudze. Obsługuje najnowsze standardy wideo jak np. HEVC. Dobrze wykorzystuje nowe karty graficzne, dzięki czemu renderowanie trwa krócej.
Były już w promocjach starsze wersje tego programu, ale są one tak okrojone z funkcji, że nie nadają się do używania. Małe szanse na wygraną, ale chętnie powalczę o ten program. Podziękowania dla sponsora i dla organizatora konkursu :dziękuję

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dziękuję angellomichel i pani Erin Yang za konkurs. :dziękuję
Nie odpuszczam nigdy promocji na programy Cyberlinka, w tym również PowerDirector. Korzystałem kiedyś z v.13. Użyteczny soft do edycji i montażu filmów video. Bardzo intuicyjny. Najnowsza wersja z kilkoma nowymi opcjami i efektami umożliwiłaby mi lepszą edycję filmów. Fajną opcją jest TrueTheater Color. W końcu miałbym czym edytować i montować filmiki 4K.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Bardzo fajny edytor video, który ma wiele przydatnych opcji na których mi zależy. Chodzi mi miedzy innymi o stabilizacja wideo, do tego obsługa 120/240fps i 2K/4K, program wspiera najnowsze standardy akceleracji przy użyciu procesora i karty graficznej. Przyda się do obrabiania materiału z mojej sportowej kamerki. Dzięki wielkie za konkurs !! :piwko

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Chcę wygrać licencję, bo to bardzo dobry program do edycji filmów. Mógłbym montować filmiki z ciekawymi efektami specjalnymi. Dziękuję za zorganizowanie konkursu! :hi

Status
Zamknięty.
Do góry