Konkurs ! / Giveaways ! PowerDirector15 Ultra

Status
Zamknięty.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Dziękuję za organizację konkursu angellomichel387, dziękuję za udzielenie licencji do konkursu Pan Erin Yang z CyberLink Affiliate Program Team.
A wygrać PowerDirector15 Ultra chcę, bo uważam, że to jeden z najlepszych programów do obróbki wideo. Ja często robię domowe filmy z moimi dziećmi i ten program się do tego nadaje jak nie można lepiej.
Pozdrawiam.

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Thanks for the giveaway,
TrueTheater Color that intelligently analyzes video footage and optimizes hues and vibrancy. Also
TrueVelocity 6 rendering engine is a powerhouse offering smoother previewing and significantly faster production. More modules, like 360 video editor and motion tracking is also great unique programs which make it higly likable... :yahoo
Also ultra licence includes color director and audio director program toowhich is very helpful in editing too

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway !
CyberLink PowerDirector 15 is the ideal program which includes everything you need to create professional videos. It provides you with playback enhancements and format support additions which you cannot find inother player. That is the most favorite program feature I like and therefore wish to win this license.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Używam CyberLink PowerDirector 13 LE z jakiegoś starego z giveaway'u ale ograniczenia tej darmowej wersji dają mi się we znaki. Jednak mimo tych ograniczeń nadal to najlepszy program do obróbki video jaki widziałem. Działa płynnie nawet na moim laptopie i ma dużo przydatnych funkcji ułatwiających montaż wideo. Zgłaszam się do konkursu bo zniesienie ograniczeń z darmowej wersji bardzo ułatwiłoby mi życie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12627
Miasto
Somewhere over the rainbow.
:hi

Chciałbym przystąpić do konkursu. Na co dzień korzystam ze starszej wersji PD oraz Sony Vegas. Zdążyłem się już przyzwyczaić do obsługi tego programu i jego funkcji i chętnie przeszedł bym na wyższą wersję. Chwalę sobie prostotę programu w porównaniu do Sony Vegas, który jest dla mnie mniej intuicyjny. Dodatkowo często korzystam ze Cyberlink Screen Recorder i jestem z niego bardzo zadowolony. Sporym atutem jest mnogość obsługiwanych formatów zarówno video jak i audio oraz możliwość rozszerzenia funkcjonalności programu dzięki wtyczkom.

Dzięki za konkurs i życzę powodzenia pozostałym uczestnikom :piwko

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo dobry program do edycji i obróbki materiałów video. Chciałbym go wykorzystać do tworzenia rodzinnych filmików. Program posiada bardzo dużo narzędzi m.in. do poprawy jakości obrazu -True Theater Color.
Dziękuję za organizację konkursu.

A

Anonymous

Używam niższej wersji tego programu - 13-tki. :) (może bedzie szczęśliwa?). Jest naprawdę świetny i tak jak wspomniał AM oraz niektórzy uczestnicy - intuicyjny.
W obecnej wersji programu dokonano kilku ulepszeń. Korci, by wziąć go na warsztat. Jest znakomita ku temu okazja - konkurs. Dzięki AM. :szef
Startuję rzutem na taśmę, już myślałam, że przegapiłam. :)

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Dużo nie brakowało a przegapiłbym ten konkurs. Od długiego czasu korzystam do do edycji i obróbki materiałów video z programów PowerDirector już od wersji 8 i z kolejnych Jak dla mnie jest bardzo dobrym i zrozumiałym w obsłudze polecam wszystkim tym którzy interesują się obróbką filmów. Oczywiście zgłaszam się do konkursu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki angelomichel387 za tak wspaniała nagrodę w konkursie ,jakim jest jeszcze ciepła wersja Cyberlink Director 15 Ultra, podziękowania również dla Erin Yang.

Dlaczego chcę wygrać Cyberlinka, jak zauważyli już forumowicze jestem zwolennikiem tego oprogramowania
i chętnie zaktualizowałbym 14 na 15, która posiada kilka nowych funkcji i jak zapewnia producent znacznie szybsza niż wcześniejsze wersje, jest też wersja 64 bitowa.
Powodzenia dla wszystkich startujących, a już by mi konkurs umknął :zawsty

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
:yahoo :yahoo :yahoo

Status
Zamknięty.
Do góry