Konkurs ! / Giveaways ! Revo Uninstaller Pro

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1058
Dzięki życzliwości Pana Tihomir z Revo Uninstaller Support Team za co bardzo dziękuje
mam do rozdania 10 licencji do wspaniałego programu Revo Uninstaller Pro 3.x .... :klawik.

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • http://www.revouninstaller.com/index.html

17dbd195a1c5ced3med.png

Dlaczego Revo Uninstaller Pro ?? Ponieważ jest najlepszy !!! :klawik.

Revo Uninstaller Pro jest rozszerzonym wydaniem programu przeznaczonego do usuwania zbędnych aplikacji zainstalowanych w systemie Windows. Cechą wyróżniającą to rozwiązanie na tle konkurencji to dodatkowe funkcje wspomagające deinstalację aplikacji oraz ponadprzeciętna szybkość działania.
Te dodatkowe funkcje to m. in. możliwość usuwania zbędnych plików pojawiających się po instalacji programu, menadżer autostartu systemowego, funkcja czyszczenia historii przeglądarek, możliwość bezpowrotnego kasowania folderów, czy plików. Równie ciekawą opcją proponowaną przez producenta jest tzw. tryb łowcy pokazujący w jaki sposób odinstalować wskazaną aplikację.
Najnowsze wydanie niesie ze sobą kilka usprawnień m.in. w dziedzinie wymuszania usunięcia programu czy lepsze wsparcie dla ekranów o wysokich rozdzielczościach. Wprowadzono również menu kontekstowe pozwalające na szybsze pozbywanie się niechcianego oprogramowania.
dodatkowo oferuje np. monitorowanie zmian w czasie rzeczywistym, pełne wsparcie 64-bitowych systemów oraz eksport listy zainstalowanych programów do TXT, HTML i MS Excel
info: instalki.pl

615fb2b61336f1e0med.png

01a3b01711867d5emed.png

4810ca8ac5eb5292med.png

fb55cf374aad4593med.png

f07a0d96f1fb4229med.png

89eaaa2ee18ff915med.png

Zasady konkursu

1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Revo Uninstaller Pro

2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim

3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 19.01.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kilka razy startowałem w różnych konkursach dot. Revo Uninstaller Pro i nigdy nie udawało się mi go wygrać. Program dopracowany, z wersji na wersję coraz dokładniejszy. Używałem kiedyś wersji Free i Trial. Często instaluje różnego typu oprogramowanie do testów i potem zostaje cała masa pozostałości po tych programach dlatego Revo Uninstaller Pro byłby dobrą alternatywą do utrzymania porządku na komputerze.

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Dawno, dawno temu zacząłem używać Revo Uninstaller Free.
Nastepnie, w jakimś konkursie wygrałem klucz do wersji 2.5
I tak. od kilku lat używam wersji 2.5.9.
Sprawuje się dobrze.
Chciałbym mieć możliwośc zmiany 2.5.9 na najnowszą wersję,
mam bowiem nadzieję, że sprząta jeszcze lepiej niż wersja poprzednia.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Ja dokładnie tak samo jak kolega paulbond Byłoby dla mnie ogromną gradką zdobycie licencji na wersję pro.

z.u.b.r

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Cześć wszystkim
Wspaniały program,nie widzę niczego lepszego do pozbycia się wszelkiego syfu jaki zostawiają dzisiejsze programy,instalując jeden instalujesz 10 innych wtyczek i innego badziewia Revo nadaje się idealnie do usuwania tych śmieci. Bardzo chciałbym zdobyć jego kopie

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Miałem, korzystałem, Revo Uninstaller jest król, the best, pragnę go z powrotem mieć :D proszę o dołączenie mnie do konkursu. Dziękuje organizatorowi za trud włożony w wykombinowanie licek ;)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Bardzo przydał by mi się taki świetny deinstalatorek niechcianego oprogramowania jakim jest Revo Uninstaller Pro
Obsługa 64 bitowych systemów, możliwość tworzenia kopii zapasowych oraz to że program jest bardzo chwalony na Naszym forum sprawia że mam chęć zainstalować go na swoim kompie.
Dziękuję za konkurs.

E

eufrasiox

I have been using this program and
It is best to uninstall and leave no trace.
Now I need a license for my brother
always testing programs
and has full of rubbish the PC

thanks

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miałem ten program. Jest bardzo skuteczny. Jako że przeinstalowuje system, chętnie bym go widział na kompie.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam i dziękuję koledze za kolejny świetny konkurs. Revo to znany i uznany deinstalator ,który robi dużo więcej niż ten systemowy.W wersji Pro obsługuje system 64 bitowy a taki mam więc tym bardziej jest mi potrzebny.
Biorę udział w konkursie i podziękowania dla fundatora licencji :ok

Gregi76

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Cześć!
To jest mój pierwszy post na Forum...chciałbym udzielać się tak jak wielu z Was. Niestety brakuje mi umiejętności, szczególnie w "szperaniu" po stronach za ciekawostkami (zawsze jest ktoś pierwszy). Zamilknął bym przez wieki pozostając osoba-loginem gdyby nie Revo Uninstaler Pro. Dla tego programu warto zaistnieć choćby raz. Cóż więcej dodać. Pozdrawiam Was wszystkich... a każdy problem z którym się zmagacie po prostu "odinstalujcie".

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Wezmę udział, bo to dobry soft jest. Mam go na jednym komputerze, czyli na lapku. Zainstalowałbym na nowszym kupionym w tym roku stacjonarnym i byłbym zadowolony!

Banito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Wielkie Brawa dla Fundatora
Korzystam ze starszej wersji programu i jestem z niego bardzo zadowolony. Często zdarza mi się instalować różnoraki software do testów i najlepiej do sprzątania nadaje się właśnie Revo Uninstaller. Wersja do wygrania w pełni pozwoli mi na wykorzystanie 64bitowego systemu oraz pełniejszy monitoring instalowanego softu.
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału i Pozdrawiam

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Podobno liczą się tylko dwa programy do odinstalowywania aplikacji, Revo i TU. Z racji tego, że z obydwu miałem szczęście korzystać zgadzam się z tym w 100% :) Starą licencję Revo na wersję 2xx oddałem gdyż stałem się posiadaczem TU i właśnie na swoim lapku z niego korzystam. A Revo z chęcią bym wygrał na nowego lapka mojej kobiety, którego właśnie staram się doposażyć w wartościowe oprogramowanie ;) Ona i tak tego nie doceni ale mi będzie dużo łatwiej zachować na nim porządek :klawik.
Dziękuję za konkurs :piwko

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Witam,
chętnie przyłącze się do konkursu, był czas kiedy korzystałem z tego programu i byłem bardzo zadowolony, niestety po okresie trial trzeba było przerzucić się na inny. Cenię ten program za wsparcie 64bit oraz fajny bajer tzw tryb łowcy, skuteczność; dość bezpieczny :ok
angellomichel387 dzięki :D

Do góry