Konkurs ! / Giveaways ! Revo Uninstaller Pro

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1091
I'd like to join please:) I use Revo Uninstaller free every time I uninstall an application which are big like the
one’s of Adobe and AutoCAD. It get’s the job done –well nearly as there are left overs
still but decent altogether in comparison to other celaners/uninstallers around. System
survives! The Pro version (aside from being 64bit
compatible) seems to be a great one as it will forced uninstall those uninstalled program
leftovers. Migration of the programs list to .txt/.xls/html is a nice touch. Usually I do take a snapshot using Faststone Screen Capture's scrolling mouse capture but that export to .txt gets it more easy!

---

Używam Revo Uninstaller bezpłatne każdym razem, gdy odinstalować aplikację, które są duże, podobnie jak
One od Adobe i AutoCAD. Dostać to zadanie -No prawie jak są lewe międzylądowań
jeszcze całkiem przyzwoita, ale w porównaniu do innych celaners / uninstallers wokół. System
przetrwa! Wersja Pro (poza tym, że 64bit
kompatybilny) wydaje się być świetny, jak to będzie zmuszony odinstalować te nie zainstalowany program,
resztki. Migracja na liście programów do .txt / .xls / html to miły akcent. Zazwyczaj robię zrobić zdjęcie za pomocą przechwytywania przewijania myszy FastStone Screen Capture, ale że eksport do txt staje się bardziej proste!

kaskader1968

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Kiedyś używałem wersji darmowej , która sprawowała się bardzo dobrze , chętnie przygarnę wersje PRO.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
znakomity program do usuwania programów, program jest bardzo znany przez internautów.
było by miło wygrać licencje do tego softu tym bardziej ze uzywałem kiedyś go ale skonczyła mi sie licencja i zostałem zmuszony do uzywania wersji darmowej,a darmowa wersja to już nie to co pełna wersja.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
angellomichel387 napisał:
Ciężko było mi załatwić te 10 licencji Revo Uninstaller
na konkurs a tutaj tak mało chętnych :( jak sponsor zobaczy to....:(
Dziękuję za konkurs i już spieszę na ratunek.
Revo Uninstaller Pro to bez wątpienia jeden z najlepszych programów do odinstalowania aplikacji które byłyby trudne do usunięcia przy pomocy innych deinstalatorów. Jest świetną alternatywą dla "Windows Dodaj lub usuń programy " i podobnych programów. To jest świetny program, używałem już tego programu ale po awarii komputera straciłem niestety miedzy innymi i Revo.
Też chętnie przyłączę się do konkursu.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Dzięki za świetny konkurs :hi Program według wszystkich chyba opinii znakomity, nie ma co się rozpisywać. Chciałbym mieć w posiadaniu, gdyż mam parę "śmieci", które mam nadzieję uda mi się z pomocą Revo usunąć. Może tym razem się uda? Pozdrawiam

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Ja powiem krótko - kiedyś byłem użytkownikiem darmowej wersji. Potem o nim zupełnie zapomniałem. Teraz jak patrzę na ten konkurs to uświadomiłem sobie że był to świetny program. Radził sobie zdecydowanie lepiej niż unistaller systemowy. Chętnie przygarnął bym wersję PRO.

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję za zorganizowanie konkursu na ten legendarny Uninstaller angellomichel387. Oczywiście dziękuję też przedstawicielowi Revo za przekazanie licencji. :dziękuję

Nie miałem jak dotąd szczęścia wygrać Revo Uninstaller Pro w żadnym konkursie. :( Liczę, że może tym razem się uda. Ashampoo Uninstaller, którego używam obecnie, choć niezły, jednak ustępuje Revo możliwościami i skutecznością w odinstalowywaniu i pozbywaniu się wszelkich pozostałości po niechcianych programach. Chętnie zamienię go, na jednym z moich komputerów, na Revo.
Życzę powodzenia pozostałym uczestnikom konkursu i z góry gratuluję wygranej. Może tym razem i ja będę wśród dziesiątki szczęśliwców? :zaciesz

Cebion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program, chciałbym go mieć na stałe.
Biorę udział w konkursie i podziękowania dla fundatora licencji.

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Konkurs super podziękowania należą się organizatorowi. Revo Uninstaller Pro to jeden z najlepszych jak nie najlepszy program w swojej klasie uznawany nie tylko przez uczestników tego konkursu. Używam darmowej wersji a tu nadarza się taka okazja, że jest sprawą oczywistą aby w konkursie wziąć udział. Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia a los może i do mnie się uśmiechnie. Pozdrawiam

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1057
Gratulacje dla zwycięzców
Proszę o potwierdzenie wygranej przez PW w ciągu 24 godz

98e104351a383f9amed.png

f9b247c51413c7bemed.png

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Gratulacje, kto jeszcze nie używał na pewno szybko doceni ten program ;)
Niestety, trochę zabrakło...

Do góry