!!!KONKURS!!! HyperSnap 6

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
!!! UWAGA !!! KONKURS !!! GIVEAWAY !!!

Wraz z firmą Hyperionics Technology zapraszamy wszystkich na konkurs.

Do wygrania są 2 licencje do programu HyperSnap 6

Zasady konkursu :

Proszę napisać czemu chciał byś otrzymać program HyperSnap.

Obie licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org.

Konkurs zakończy sie 13.10.2010

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
!!! POWODZENIA !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
Chciałbym Mieć program Hyper Snap 6 ponieważ,Chciałbym móc robić zrzuty ekranu i filmy,z gier i stron internetowych.takiego programu mi brakuje a Hyper Snap 6 wydaje się być ciekawym i rozbudowanym programem z wieloma przydatnymi funkcjami.

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym w końcu otrzymac jakiś fajny, prosty i przede wszystkim skuteczny, a do tego po polsku program do robienia zrzutów ekranowych. Piszę się na lickę. Pozdrawiam Admina!!! Może teraz .... wygram?

jojoro

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym otrzymać licencję ponieważ jestem nauczycielem i ułatwiłoby mi to prowadzenie lekcji (mógłbym robić zrzuty ekranu i np. wplatać je w prezentacje multimedialne)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
czasem potrzeba zachować zrzut całej strony, z dolnym fragmentem ukrytym, do edycji w programie graficznym. program hypersnap 6 rewelacyjnie się do tego nadaje.

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
W wielu sytuacjach używam zrzutów, które po opracowaniu (strzałki, komentarze, zakreślanie obiektów) wysyłam e-mailem. Używam do tego darmowych programów (ostatnio PicPict). HyperSnap-DX świetnie sprawdza się w takich zastosowaniach i dlatego zgłaszam chęć "powalczenia" o licencję :)

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program HyperSnap wydaje mi się bardzo atrakcyjny. Prowadzę kurs e-learningowy i w wielu zasobach potrzebuję zawrzeć zrzuty ekranów i to takie dopracowane zrzuty - właśnie to oferuje mi TEN PROGRAM. Również w realu na lekcjach moje prezentacje multimedialne zawierają zrzuty i przyznam, że takie narzędzie jest mi potrzebne.
Liczę na szczęście tym razem ;)!
Pozdrawiam wszystkich.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Niezbyt często korzystałem ze zrzutów ekranu, dlatego, że późniejsza obróbka sprawiała mi kłopoty /jestem samoukiem/. Poczytałem trochę o możliwościach HyperSnap 6 i chyba znalazłem remedium na te kłopoty. Koniec z nieudolnym usuwaniem fragmentów zrzutów - jeśli zdobędę licencję na HyperSnap to wygląda na to, że przejdę na wyższy poziom ...
Oby los był łaskawy tym razem ... :dziwak

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44325
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. HyperSnap to bardzo dobry progsik do robienia zrzutów ekranu bądź jego fragmentów. Posiada dodatkowe opcje podnoszące jego wartość. Można go też używać jako portable. HyperSnap to pierwszy program do robienia zrzutów jaki zacząłem testować ładnych kilka lat temu. A teraz mam szansę na licencję, więc korzystam... Pozdrawiam

Julian

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Hyper Snap to jeden z najlepszych programów do wykonywania zrzutów ekranowych. Program umożliwia wykonywanie wszelkiego rodzaje zrzuty z
całości ekranu lub jego części, a także w czasie oglądania filmów czy grania w trybie pełnoekranowym. W porównaniu z programem Ashampoo Snap
różnicę widzimy podczas edycji danego zrzutu, zauważamy rozbudowaną listę opcji edycyjnych. Bardzo dobrą funkcją jest mozliwość
instalacji programu w wersji portable np: pendrive. Hyper Snap - DX to bardzo dobra pozycja, dlatego chciałbym wziąć udział w konkursie :D

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
great if you could count me.
Very good for training materials and presentations usage.
Please count me.

john d

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Korzystam z systemowych narzędzi tj. PRTSC z altem lub bez, narzędzia „wycinanie”, ewentualnie z programu Ashampoo Snap 3 – dostępnego za darmo po rejestracji. Jednak z opisu wynika, że ten program potrafi o wiele więcej, dlatego też chciałbym mieć go w swojej kolekcji.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie.
Licencje do zwycięzców zostaną wysłane na PW.

1Y7uJ.jpg

Wygrali :

- Julian
- Kamelka

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry